{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Fuldblod (XX) Muffe (Our Expectation) 1996

3.785 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anne P
Kvinde | 42 år | Oprettet: 18. maj 2009


Fuldblod (XX) Muffe (Our Expectation)

Fødselsår:
1996
Højde:
ca. 165 cm
Temperament
Muffe er en hest med meget personlighed, han kan være utroligt kærlig, blid og venlig, men kan også være en tordensky, hvis der er noget han ikke bryder sig om, eller han ikke har det godt. Han er aldrig gal uden grund, men viser med al tydelighed hvis der er noget der generer ham. Han er ikke specielt varm, men det kan godt hænde at han lige viser hvad race han er ;-)

Han er en hest der kræver man er tålmodig, venlig og bestemt, da han er meget intelligent og har sine egne meninger om tingene. Han er ikke en hest man skal begynde at "slås" med, eller man skal hidse sig op overfor, for SÅ bliver han altså fuldblod med stort F. Med venlighed, tålmodighed og konsekvens, kommer man meget langt og den kærlighed man giver, får man tifold tilbage, men KUN når det passer ham.

Vi er ufatteligt glade for ham, elsker når han kommer galopperende på folden og vrinsker til hilsen.

Elsker når han nusser en med mulen og øjnene stråler af venlighed, eller når han driller og det er helt tydeligt han synes det er sjovt, fx. kaster han vand eller hø på mig.

Muffe er en ener <3
Gangarter
Skridt, trav, galop og SINDSSYGT hurtigt galop ;-D

Hans gang er ikke noget at råbe hurra for, han er pensioneret galophest og det kan godt mærkes.

Hans trav er direkte træls, men galoppen er lækker.

Han er fin til vores ønske om en hygge/skovturshest.
Stævner
Muffe har været en ret god væddeløber:

Jydsk Derby Consolation over 2000 meter havde samlet et felt på 11 heste. Favoritrollen var delt lige mellem Brian Wilsons Ladies First og Søren Jensens Lazise, og de to heste var også meget lige over målstregen som anden og tredje. Det blev til sejr for Allan Nielsen-trænede Our Expectation, der fik et perfekt løb fra spids af Janos Tandari, der som så mange gange før viste hvad det vil sige at have en perfekt pace-bedømmelse. Our Expectation vandt let, men der var rigtig hård kamp om de efterfølgende pladser. Rævhede/Santos og Arctic Envoy/Larsen var hele tiden med fremme og selv om begge manglede den sidste speed i afslutningen var de tæt på de foranliggende over mål som fjerde og femte.

3-års Seriens 2. afdeling tegnede til at blive et åbent opgør med mange om budet. Med til favoritterne hørte Bellamont Forest, Farfrae, Our Expectation og Lebasque, men de færreste havde dog regnet med, at Elo Ervolder-trænede Scully skulle vinde sæsonens første sejr i 10 starter; og det var lige hvad den mørkebrune hoppe gjorde. Scully sprang fornuftigt af sted og holdt sig pænt til feltet rundt det første sving. På bagsiden satte Le Tølbøll rigtig gang i Scully der forbedrede sig kraftigt. Oppe foran bestemte Mark Larsen tempoet på Bellamont Forest, der lå indvendigt for den hård pullende Farfrae. Ind på lige bane var Our Expectation under Kim Andersen helt fremme og så meget farlig ud, men helt udvendigt angreb Scully meget stærkt og gik til sidst forbi til en sikker sejr på over en længde. Bellamont Forest holdt sin andenplads før Our Expectation og Lebasque, mens Farfrae tog den sidste præmie. Den vindende Scully har haft store problemer med startboksen, og hun har i stort set hver eneste start mistet mange længder på denne måde. Denne gang lykkedes det at komme godt med, hvilket var en af årsagerne til den overraskende sejr.

Har gået løb fra han var 2 til han var 5.

Gammel ejer siger han har gået LC dressur og spring.

Har selv sprunget 80 cm på ham, mere tør jeg ikke, er blevet en kylling med alderen.
Stamtavle
F: Starry Night (USA)
FF: Northern Dancer (CAN) (berømt canadisk hingst)
FM: Cloud Castle (USA)

M: No Call (DEN)
MF: Cawstons Clown (GB)
MM: Low Call (IRE)

Opdrætter: York Stutteri
Køn
Ja, vi synes han er så flot, specielt når man tænker på han er 16 og fuldblod. Han er ikke faldet sammen endnu og har en meget veludviklet muskulatur.
Bemærkninger
Muffe står nu i en mindre stald lidt udenfor Hjørring og det passer perfekt til ham. Her skal han blive til han ikke er her mere.

Der er store lyse bokse, hvor hestene kan stikke hovederne ud og følge med i hvad der sker på staldgangen. Der er også store vinduer hvor de kan kigge ud og der kommer masser af lys ind.

De har et gode madrasser at stå på og vi har købt masser af hø ind, så vores gamle ven, kan få en balle om dagen oveni hans müslifoder.

Hestene kommer ud hver dag, på en kæmpe stor fold med masser af græs, træer der giver læ og bakker der giver afveksling i landskabet.

Der er ridebane, mulighed for undervisning, ridehal og helt fantastiske gode tur-muligheder, med ridestier lige ved siden af, skov og mulighed for at ride til stranden.

Det er det perfekte sted for Muffe og han nyder det. Er faldet utroligt godt til, er sjældent stresset, er sjældent sur og er i det hele taget begyndt at hvile meget i sig selv.
Kommentér på:
Fuldblod (XX) Muffe (Our Expectation)
Annonce