{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race | Plaisir <3 | [Himmelhest] 1997

6.497 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Sophie C
Kvinde | 29 år | Oprettet: 8. mar 2008


Anden særlig race | Plaisir <3 |

Fødselsår:
1997
Højde:
1.65 :)
Temperament
Plaisir har et meget dejligt temperament ! :)
hun er en meget rolig hest, som ikke har bange for noget !
hun kan da til tider blive lidt små hisig når hendes "venner" kommer på fold, og hun ikke gør xD hun er bestemt ikke en hest, som "danser" eller noget lign. når man be'r hende om noget, som måske ikke lige passer hende.
Hun har alt ialt et meget roligt temperament.
Gangarter
Alle Plaisirs gangarter et helt skønne ! , hvor i traven bestemt skal fremhæves ! (:
hendes skridt er en meget rolig skridt, der er ikke så bestemt hurtigt fremafdrift, men det er jo fint nok (:
jeg elsker bare hendes trav, den er simpelthen så dejlig !, jeg plejer at sidde af lort til, når jeg rider trav. Men på hende sidder man faktisk meget behageligt.
galop er også meget godt. Men jeg vil da sige at hun er meget tung, i forhold til, hvad jeg er vant til.

Alle gangarter er skønne :D
Stævner
OBS. Plaisir har gået hubertus jagt med ejerens mor ! :O

Spring:

20-09-09 - 50cm: Disk, 3 refuseringer

Dressur:

11-10-09 - Lc1 (skulle vi have startet. Men hun blev halt ca. en uge før)

Jagt:

06-09-09 - VSR's Amatør jagt: Disk ;'(
Stamtavle
Ikke noget jeg ved af :/
Køn
En fantastisk hoppe ! :)
Bemærkninger
Jeg var den lykkelige part af Plaisir I 10 måneder og 23 dage!! :') - Vil aldrrig fortryde at jeg nogensinde sagde god for dig!

Plaisir betyder "fornøjelse" på fransk XD
Plaisir er en meget omsorgsfuld hoppe. Plasir kan lidt af vært.
Hun går for det meste dressur. Da den nuværende ejer, ikke var så meget til spring. Så Plaisir har ikke sprunget i laaaaang tid. Og jeg er meget glad for spring, så jeg vil da med glæde genoptrænne hendes spring talenter :) Plaisir tager meget hensyn til sin rytter. Ejerens 8 årige datter rider rundt på Plasir i galop uden problemmer :P.
Jeg fik part på Plaisir her d. 1. maj . Jeg rider Plaisir tre gange om ugen, hvor i jeg får undervisning ca. 2 gange om ugen :)

Plaisir er en meget stor brun hest med to små sokker på bagbenene :)

14 Juni 2009 Var Plaisir & jeg i badesøen ! Plaisir var bare en drøm, det var man sige. I starten var hun ikke så meget til det, men efter et stykke tid, gik det bare igennem hver gang. Du skulle bare overtales lidt ;b . Og turen derude gik også bare fantaktisk ! :D du var stille og rolig, og lavede slet ikke noget ballade ! :D , men turen hjem, var du en smule tænd og gad ikke at stå stille :P, og vi sprang også over en træstamme -:D
du er blevet meget bedre til at springe min pige ! elsker dig :D <33

5. Oktober 2009, Plaisir er desværre blevet halt. Hun er utrolig meget hævede på højre bagben. Hun får dyrelæge en af de følgende dage for at få det tjekket. Det betyder jo også at vi ikke kan deltage i dressur stævnet her d. 11 oktober :'(, og det er endda vores første sammen ;'( Håber at hun meget hurtigt bliver rask igen. Jeg har nogle små ture med hende.

NYT!: Plaisir er nu blevet opereret i hendes højre bagben for en seneskade. Alt tyder godt for hende. og om 3-4 måneder på begynder vi genoptræning igen. Operetions gik fantastisk godt ifølge dyrelægen, og Plaisir har rigtige gode chancer for at blive optimal ridehest igen.

Onsdag d. 20. januar: Det går værre med Plaisir. Hendesben er begyndt, at hæve op igen. Hun har her idag fået en dyrelæge på, som tog en masse væske ud af hendes ben. Nu er hun på steorider, og skal blive kun i sin boks nogle dage. Vi håber det bedste for hende! <3

TIRSDAG d. 23 marts 2010:
Plaisir skal aflives! :'(

Sarah(plaisirs ejer), Karoline(plaisirs "part"" og jeg slev tog tidlig tirsdag morgen ud på rideskolen for at sige farvel til min bedste ven Plaisir! Da vi ankom striglede, nussede, hyggede og forkælet hende så meget som muligt. Vi stod bare stille og nød det som hun plejede. Vi flettede også hendes man bare for at sætte prikket og i'et :') Da vi ellers stod der og værdsatte hendes sidste minutter kom fotografen Hans og tog de sidste billeder af hende. Plaisir skulle til de evige græsmarker sammen med Prins. Da Hans var godt igang med at tage nogle smukke billeder af hende kom dyrelægen kørende ind ved p-pladsen ved Plaisirs boks. "Nu kommer dyrelægen" sagde Sarah. Karolines og jeg kiggede fortvivlet over på bilen, og gispede "nej!". Plalsir stod og posede så vidunderligt flot da Dyrelægen Åge kom over. Han forklarede hvordan det ville foregå. Da væltede tårerne ud af øjenene på os alle tre. Dyrelægen gav så Plaisir den første beroligende sprøjte. Også gik de over til der var Plaisir skulle lægge. Karoline og jeg selv valgte at blive stående, da vi ikke havde lyst til at se når hun faldt. Da der var gået et stykke tid, og Karoline og jeg nærmest var druknet i tårer gik vi hen. Plaisir lå helt stille på jorden. Sarah og jeg aede hende og klappede hende. Hun var stadig varm, man kunne godt tro at hun lå og sov. Nu har Plaisir fået sine englevinger og løber rundt på det evige græsmarker. Vi elsker hende alle tre, og kommer til at savne hende som bare pokker! :')

JEG ELSKER OG SAVNER DIG SMUKKE PLAISIR! <3
Kommentér på:
Anden særlig race | Plaisir <3 |
Annonce