{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Scania 1994

4.498 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

- Stald Midtgaard -
Kvinde | 27 år | Oprettet: 7. sep 2008


Anden særlig race Scania

Fødselsår:
1994
Højde:
147,5 færdigmålt(-:
Temperament
Scania har et helt fantastisk temperament. Det eneste tidspunkt, hvor han ikke er en 'børnehest', er når han er på springbanen. Scania har de sidste to år gennemgået en kæmpe forandring med hensyn til sit temperament. Han er stort set ikke hidsig mere og på en springbane, kan han nu beherske sig(-:
Gangarter
Fine gangarter.
Stævner
Har med tidligere ejere været B-pony og gået nogle M-klasser med placering.

Starter LA*+LA** med mig på distriktsplan.
LB+LA+MB på klubplan.

Scania går fra d. 1/1-2013 som hest.
Han går derved pt. LE (80 cm) og LD (90 cm) på klubplan.

Scania går ikke flere stævner nu. Han gik hans sidste til Aulum springderby, hvor han fik en fejlfri rosett med hjem efter nulrunde i LD for hest(-:
Stamtavle
Har haft snakket med hans opdrætter i forbindelse med noget ejerskifte osv.
Men han sagde at hans far var fuldblodsaraber og det var hele hans stamtavle. Moren var en araber blandning og hidsig på en springbane...
Hmm, det giver vist sig selv(-:
Køn
Vallak
Bemærkninger
Da jeg fik Scania, sagde folk selv dem jeg troede var mine venner, at han ikke duede til andet end slagtning. Jeg tænkte:´´Hvordan kan de få sig selv til at sige, det når jeg har fundet mig en hest som jeg er faldet pladask for?´´. Og ja, han var en udfordring. Han var meget hidsig og den første måned, red jeg kun skridt og trav på ham. For hvis jeg satte i galop, tændte han fuldstændigt af. Men netop fordi folk sagde han var kugleskør og ikke duede til en skid, tog jeg udfordringen op! Jeg ville vise dem at de tog fejl. Jo længere tid Scania og jeg brugte på at opbygge ham som ridehest, i stedet for en bombe, jo mere forelskede jeg mig i ham. Da der var gået et halvt år, fik vi nulrunder i LC(-: Måske ikke så meget, når han har gået S, men det var ROLIGE runder, hvor JEG bestemte tempoet(-: Lige siden er det bare gået fremad. Og vi har haft nogle nedture, hvor jeg var ved at opgive det hele og bare sætte ham til salg. Men hvordan kan man sælge sin elskede pony som vrinsker om morgen indefra stalden, når man er på vej i skole? Eller kommer galopperende op til en ude på marken? Jeg kunne ikke.
Det at vi har været så meget igennem. Folks snakken, sceneskade og periode med forkert ridelære, har styrket os. Vi kan intet selv, men vi kan alt sammen...

Scania & Thalia <3
Kommentér på:
Anden særlig race Scania
Annonce