{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

DSP Dutchy 2001

5.464 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Ditte Dahl
Kvinde | 41 år | Oprettet: 23. okt 2004


DSP Dutchy

Fødselsår:
2001
Højde:
1.46
Temperament
rolig
Gangarter
skridt: god
trav: middel
galop: middel
Stævner
29-30/8 2009
LD2: 2 sidste plads, hun skulle lige se det hele.
LC2: disket. Dutchy gik død så Marie trak sig

12/9 2009, Harridslev Rideklub, med mig så derfor som HEST
LC1: sidste plads 56, 25% hun skulle lige se på det hele
LC2: 60%, meget mere afslappet

7/2-2010 i Astrup rideklub Med Emilie
LE: 1 stop
LD: fejlfri :)

Mange stævner med Josefine Gade :
Fastelavns stævne i HARK 6/3:
Beg 3 i procent: 58 % (hun var lidt for nervøs)
Babyjump: 4 fejl

Stevnstrup Rideklub 21. mar. 2010
Babyjump 4 fejl
LD B3 0 fejl og tiden 29,8 sek (0,3 sek fra placering)

Hark septemper
LC2 delt 8 plads
Halloweenstævne 30/10 med amilie
1 plads
Halloweenstævne med josefine
2 plads i LE

Lykkeshøj Ring og spring 22/1
2 x B0 = en roset
Lykkeshøj Haribo
LD 4 fejl Rytterfejl
LC Disk ponyen var totalt død

Kvalifikation i HARK d. 19 marts
Pas de deux 1 plads

og et par andre stævner med Josefine

SÅ STARTER DUTCHY OG JEG OP IGEN.
Interdressage August 2012
Walk and trot restricted: 74,21 % 3 plads af 40 :)

DSP Championat, lykkeshøj september med Ally som Rytter
Bronze medalje LB2: 60,38% dermed vandt de bronze medaljen :)

Interdressage september 2012
Walk and trot: 76,75%, 2 plads af 22
Walk, Tror and Canter starter: 72,05% 5 plads af 13

Harridslev rideklub 7/10 Spring med Ally Vad Brown
30 cm: Fejlfri :)

Lykkeshøj rideklub 11/11-12 spring emd Ally Vad brown
30 cm: Disket, Dutchy var lidt død, og Ally havde ikke nogle sporer
40 cm: Fejlfri

Lykkeshøj rideklub16 + 17/11-12 Med Ally Vad-Brown
LD2: 60,556% nr. 9 af 20 hun var lidt slow, og et meget stærkt felt, så er udemærket tilfreds med mine to piger :)
LC1:

Langå rideklub 29/12-12 med Mig
LD1: 64% 1. uplaceret
LC2: 64% nr. 7 af 13 :) Jeg var første rytter i begge klasser :)

Interdressage April 2013
Class 6B Breeds of the world 80% 2 plads.
Stamtavle
Mor: Kelly STB. 5832 (Holland)
Mormor: Waterhof Hadwina STB 5828 (Holland)
Morfar: Polsbury Picasso HE.STB. 196 (Holland)
Far: Ferrai SPH 117 DK DSP
Farmor: Maica SDH 52 DK DSP
Farfar: Broadway ESPH 104 DK DSP
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Dutchy kom på gåren d. 30/5 2009 og var ejet af Lars Thomsen. Hun har taget alt stille og roligt, hun er yderst nem at have med at gøre og finder sig i meget.
Lidt meget for tyk pt. men det arbejder vi meget på. :)
Jeg fik hende på gården fordi hun skulle tilrides og har derfor fået en del i hende

Yderst nem pony som vil stå på hovedet for en, kommer altid og kan rides på folden siger intet til noget, kan vaskes og nyder at lave noget

Dutchy er yderst nem at have med i byen, når hun kommer ud af traileren er det som der har hun været før. hun kan kigge lidt de første par runder man rider.
Dutchy var pr. 20/11 2009 kommet på Shiksgården hvor min passer Linette red hende, i januar fik vi så en passer (emilie på 14 år) som red og sprang hende lidt.

2010-april 2011-Dutchy blev så udlånt til Josefine og de havde rigtig stor glæde af hinaden, er glad for den tid Josefine har haft hende, desværre vil Dutchy ikke rigtig springe og det vil Josefine rigtig gerne og gerne højt, derfor har Josefine søgt nye udfordringer.

Dutchy har været udlånt til Julie sommer 2011- vinter 2011,
18/11-11 kommer Dutchy hjem, hun er ifolet ved Hero en 3 års DSP hingst så er meget spændt på resultatet til maj :)

4/6-2012 Dutchy, stor trives og er blevet meget tyk, føllet i maven er aktiv så vi glæder os meget til at se hvad der kommer ud :) navnet er fundet om det bliver en hoppe eller hingst :) hun makere sig godt og har sat de andre på plads så nu må følle bare titte frem i slutningen af maj :)
8/5-12: I Går fik vi taget billeder og hun er godt ok blevet stor og tyk :) Hendes yver er også så småt begyndt blive stor men ingen vokspropper endnu. Jeg glæder mig SÅ meget til at se hvad der kommer ud

20/5-12: Dutchy har klaret ALT til UG, det hele har været til at gå til og hun folede selv midt om natten. Michael var ude kl 00.45 og 0300. hun stod og spiste da jeg kom ud til hende :)
Hun vil stadig bestemme, og holde styr på flokken selvom hun har den lille Enzo.

25/5-12- Dytchy blev i dag for første gang redet med føl ved siden. hun var så sej og opmærksom. ingen numrer eller andet spas :)

30/8-12- PT. træner vi for at komme med til DSP championat og ride Bronze medaljen som går i LB2, Der bliver Ally som er rytter da jeg jo er SÅ lang, jeg holder hende dog i for og rider lidt dressur, så vi har lidt tilmeldt vores første klasse i interdressage, lidt spændt :)
Dutchy har jeg nu redet hele december måned ca. 2-5 gange om ugen. så vi valgte tage til stævne i Langå sidste lørdag i måneden, hun var som altid nem at have med, og super sød at ride. Dommeren kom også med kommentaren om FIN HEST :) og med 7 i gangarter samt et 8 tal for slangegangen :)

26/1-13 Dutchy er en Stjerne, hun er virkelig elsket. Jeg red selv stævne på hende i Langå, og er som altid super nem at have med i byen, super fin på opvarmning og kigger kune ganske lidt i ridehallen. Ellers har jeg haft hende et par gange med i HARK og træne lidt lang og dyb. Julie har prøvet springe hende og selvom det er længe siden klarede Julie hende helt super de sprang alt og fløj over 60 cm uden tøven, super dejlig med så sød en hoppe.

10/2-13 Dutchy har lige været med mig i Langå 1 uge og hygge, og komme lidt væk fra Enzo som virkelig tager fra i tiden, så Dutchy har tabt sig en hel del.

2/4-13- Dutchy kom fra Langå lige hjem, men Enzo pattede så ved hende igen og jeg valgte tage hende på Sheiksgården i Randers fordi hun var blevet så tynd og vejret var sne sne og atter sne. Så midt i februar drog vi afsted, og hun nyder det, fuld forplejning og alt det wrap hun kan tygge i sig, og genoptræningen er i gang med hendes passer Natasja, som ELSKER lyserød. I Slutningen af denne måned skal hun så hjem og forhåbelig kommer hun så snart i brunst så jeg kna få hende bedækket. Derudover er der lavet aftale mellem Lars (Ejer) og jeg om at jeg skal købe Dutchy, hvilket passer mig rigtig godt. Hun er jordens sødeste og nemmeste pony, dog lidt en bestemt dame, men jeg kan alt med den pony.

4/4-2013: Kan du officeiet er min, har jo haft hende som min egen siden 2009. Men nu har jeg købt og betalt hende :) Af hjeret TAK Lars <3 Dutchy er virkelig elskværdig og hun skal bedækkes igen i år ved en 3 års, denne gang Bomgaarden Bravour hvis alt går efter planen. Jeg er virkelig glad for jeg sagde ja til at købe hende :)

21/4-13: Så varer det ikke længe inden Dutchy skal hjem fra Sheiksgården og Natasja ikke længere skal ride hende. Bliver skønt at få hende hjem. Hun er super dejlig, så håber bare hun snart kommer i brunst så hun kan blive bedækket

24/5/13 Så er Dutchy bedækket ved Bomgården Bravour. Tirsdag d. 14 kørte jeg hende derned og sørme om hun ikke var klar, så hun fik ur både d. 14,16 og 18. Så nu krydser vi fingre for der er en lille hoppe følle til næste år :)
Da hun kom hjem fra bedækningen stod Coffee alene da Sonny var på ferie, så nu er hun på ferie ved Coffee. Super hyggeligt de to hopper, og der er det Coffee der bestemmer :) Snart kommer kiropraktoren og ordner hendes tænder samt tjekker hende igennem, så må vi se :

25/6-13. Så kom Eva Løber og fik tjekket Dutchy igennem, hun blev rettet i bækkenet, samt fik akkupunktur for at løsne op. Eva var meget glad for hende typemæssigt samt roste hende rolige sind MEGET :) Derefter fik hun ordnet bisser, hun havde lidt tandspidser, samt begge ulvetænder, dem valgte hun dog lade sidde, da de på ingen måder har generet hende. Så det var jo meget posetivt. Derudover er hun scannet drægtig på 16énde dagen med Bomgaarden Bravour. så igen om 3 uge skal hun scannes :)

Dutchy har stået on og off stille hele vinteren, men hun er så FANTASTISK, til halloween havde jeg besøg af mine søskende, nevøer og niecer, i knitrende regntøj, paraplyer og vådt føre, var de alle oppe og få en skridt tur, uden hun vrikkede med et øre. SEJE pony.

Maj 2014, ventetiden på følle var LANG, hun gik knap 14 dage over tiden denne gang. jeg var ovre ved hende om aftenen, da hun havde sat vokspropper, kl. ca. 22 sad jeg 15 min, og så kunne jeg se hun så småt begyndte at skrabe og vrænge mule. Hele fødslen blev optaget, og fra hun gik i gang til følle var uge gik der knap 3 kvarter. Så sej en føder hun er hende Dutchy. Hun passer godt på Gaia på folden.
Men allerede 14 dage efter lod hun Gaia og Coffee gå og gnubbe hinanden og hygge sig sammen. Så sej en mor.
Kommentér på:
DSP Dutchy
Annonce