{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Fuldblod (XX) Media Force xx [Himmelhest]

9.141 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Julie H
Kvinde | 35 år | Oprettet: 28. mar 2004


Fuldblod (XX) Media Force xx

Fødselsår:
Højde:
165cm
Temperament
Lidt forskelligt. Han er jo fuldblod, så han er nem at hidse op.
Gangarter
Skridt: God
Trav: God
Galop: Særdeles god
Stævner
Har kun gået Derby, før jeg fik ham.

SKANDERBORG KLUBSTÆVNE DRESSUR:
Han har lige gået sit første stævne. Det var i Skanderborg Rideklub, og det var et lille klubstævne. Vi startede LC1 og LC3 og fik hhv. 65% og 62%. I den første klasse blev jeg 2er ud af 12 og den anden 4er ud af 9. I den sidste klasse var han bare træt, det lille pjok. Jeg er meget tilfreds med ham, da det var hans første stævne, og jeg havde troet han tændte meget mere, men han var en rigtig engel (næsten, tog et kvarter at få sadel på, fordi han var lidt frisk =P)
Men super stævne, super hest =D

SKANDERBORG KLUBSTÆVNE DRESSUR:
Første udendørsstævne i skanderborg efterår 2006
Det gik udmærket, ingen placeringer, men pæne point af at han var ualmindelig vild,

HAMMEL KLUBSTÆVNE MILITARY:
Første militarystævne Hammel 4. april 2007.
Han var rigtig vild på dressurbanen, så det blev til 66 strafpoint (middel i military hvis du skulle være i tvivl)
Helt fejlfri springning og terræn, så var meget stolt af min før i tiden nervøse hest, som nu er blevet ualmindelig hardcore.
Godt stævne :)
MORSØ DISTRIKTSSTÆVNE SPRING
På Mors i Kristi Himmelfartsferien.
Startede LC både lørdag og søndag, lørdag kunne jeg ikk se en pind, og det var umuligt for Media at redde os ud af det, så fik to bomme. Han tog det ellers meget flot og roligt.
Søndag gik han fejlfrit, og red ikke stærkere i omspringningen, så det blev til en femteplads, hvilket var super. Der var kun 5 fejlfrie i klassen. Han bliver bedre og bedre.

NÆSTED LANDSSTÆVNE MILITARY:
Military landsstævne Næstved. Dressuren var udmærket, kunne have været bedre, fejlfri terræn på nær nogle tidsfejl. Et stop og to bomme i springning. Spring disciplinen skal trænes noget mere.

SKÅRUP OVERGAARD LANDSSTÆVNE MILITARY:
Sårup Overgaard. Fin dressur, og fejlfri terræn lagde mig i toppen, men eftersom der er knas med noget springeri, røg vi ned igen. To bomme og et stop.

SØNDERSKOV LANDSSTÆVNE MILITARY:
Landsstævne, military i Sønderskov. 48 strafpoint efter dressur (ja man går efter lavest, hvis der var nogle båtnakker der ikk vidste det), og ligger som nr.4. Fejlfri ridebanespringning og terrænspringning. Det endte med en fornem tredjeplads.

HYLKE LANDSSTÆVNE MILITARY:
Dressur til 48, fejlfri terræn, desværre en bom hvilket flyttede mig fra 2pladsen til 5pladsen. Men er utrolig tilfreds med dyret :)

MORSØ DISTRIKTSSTÆVNE
To LCer. EN bom fredag, og fejlfri lørdag, hvilket gav mig en 9plads (50 startende) Den langsomste af de fejlfrie, men det er kun træning og ikke for placeringernes skyld. Det er jo militaryen vi satser på ;)

26/2 2010: ÅRHUSMESTERSKABER DISTRIKTSSTÆVNE SPRINGNING
Media gik fire LB'er hvoraf han fik en bom i tre, og en fejlfri hvor han placerede sig som 5'er ud af 80! Vældig tilfreds! Han klodsede på alt på opvarmningen, selv på krydset så var død nervøs for han teede sig derinde på banen, men der var han eminent. Så er kommet frem til at for meget stress og for mange heste på opvarmningen er en dårlig kombi med Media.

25.09.2011: D-STÆVNE I HYLKE
Efter en lang pause, og en skade hvor Media trådte hul på en seneskede, har han nu gået en LB til klubstævne, fejlfrit og med en placering som nr. 3! Så er vi endelig igang igen <3

KOMMENDE STÆVNER:
Stamtavle
Skal vi lige tage hele svineriet ;P


FAR: Mas Media XX (G3578BXXGBR)
FARFAR: Green Dancer XX (2030781IPXXUSA)
FARMOR: Miss Carina XX (2030780IPXXFRA)
FARFARSFAR: Nuinsky XX (6730009IPCAN)
FARFARSMOR: Green Valley XX ( 2032484IPXXFRA)
FARMORSFAR: Caro XX (9978783IPXXIRL)
FARMORSMOR: Miss Pia XX (2032485IPXXUSA)

MOR: Tenfore XX (2038389IPDK)
MORFAR: Starry Night XX (USA) (2034213IPUSA)
MORMOR: Laurier DórXX (IRE) (2032606IPDK)
MORFARSFAR: Northern Dancer XX (23:1476XXCAN)
MORFARSMOR: Cloud Castle XX (USA) (2034215IPDK)
MORMORSFAR: Sassafras XX (2034775XXFRA)
MORMORSMOR: Sunset Temple XX (2038390IPDK)

Fuldstændig clean fuldblod. Han er skøn. Sporet tilbage til Darley Arabiam via Green Dancer xx, som var en af de første tre stamhiingste indenfor Engelsk Fuldblod.
Køn
Nej ikke køn, fantastisk smuk.. Vallak.
Bemærkninger
Dejlig fuldblod, kaldt Muffe. Han har et godt sind og hoved, så han er til at arbejde med og få noget ud af. Han knytter sig meget til sin ejer, og har også en stor tillid til sin ejer. Han er alt i alt en skøn hest, som jeg forventer mig meget af. Håber han bliver ligeså suveræn på terrænbanerne, som min pony Foei-Foei, som jeg desværre lige er blevet for gammel til. Muffe er en hest der stoler 110% på sin ejer, og han er en ener. Det tager meget lang tid for ham at vænne sig til en ny rytter, og til nye mennesker. Jeg er helt klart hans "mor" og han er helt klart min lille "putte". Vi har et utroligt godt mor-hest forhold.

Han er temmelig muskelfattig på de nyeste billeder, men han var ikke redet så meget før jeg fik ham. De to foldbilleder er fra han var 5år mener jeg..

Media har desuden en sej rekord, som Ginny Lengs hest, Priceless også havde, og det er ingen stop på terrænspring i hele hans karriere, som er langt fra slut endnu <3

Update 16 oktober:
Vi er stoppet med at ride military. Eftersom jeg ikke tør springe de 1-stjernede forhindringer, og ikke gider konkurrere i 90 og 100 cm resten af vores tid, er vi konvertreret til springrytter og springhest :) Det klarer han imidlertid også helt fantastisk, er sikker på han ender op med sagtens at kunne gå i hvert fald MB til C-stævner, og hvis ikke er det også okay, han er jo bare min lille Muffe <3 Så fremtiden står på en masse springstævner sammen med min anden hest Liberty.

25.09.2012 - Media er nu ligeså stille sat igang efter en skade han pådrog sig for 4 måneder siden. Til springstævne i Grenå fik han vredet i et bagben da han satte af på et spring på opvarmningen, så den "strap" der holder senen på plads ned over hasen knækkede. Det gjorde at hans sene hoppede længere ind midt på benen, og pludselig var ALT for lang, så han kunne ikke gå på benet. Efter jeg kom af ham, løb han angst rundt på springbanen og ud på markerne og igennem fire hegn - på tre ben - før han fandt traileren hvor Liberty heldigvis stod. Det tog ludt tid at stille diagnosen, da det åbenbart er uhyre sjældent, og ikke rigtig set i Danmark før. Min dyrlæge var noget dyster, men han er heldigvis ung og vidensopsøgende (i modsætning til mange af de gamle "kloge" dyrlæger), fand´t han ud af, at de faktisk kan lære at leve med denne skade, da det aldrig holder at prøve på at få senen på plads igen. Der blev beordret 3 måneders boksro, som Muffe tog i stiv arm, og vi begyndte ligeså stille at gå ture efter de tre måneder, så her er vi nu, og håber at fremtiden bringer noget fornuftigt :)

D. 15 november 2012: Hvil i fred, min aller smukkeste bedste hest nogensinde :'( <3
Kommentér på:
Fuldblod (XX) Media Force xx
Annonce