{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Rosa (Mit savn!) [Tidl. part] 1998

1.947 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Sara
Kvinde | 28 år | Oprettet: 14. mar 2009


Anden særlig race Rosa (Mit savn!)

Fødselsår:
1998
Højde:
Hun er 154 centimeter i stang. Hun er lidt lav til mig, men det gør ikke så meget, for hun er ikke så lille :D.
Temperament
Rosa har det dejligste temperament. Hun er et lidt uintreseret i rytteren når man er inde i boksen. På ridebanen kan hun godt finde på at losse de andre heste hvis de kommer for tæt på... Hun er lidt "hoppet" nogen gange. Hun bliver nogen gange lidt hysterisk hvis der lige er en lyd eller noget. Men det er ikke så slemt, hun overreagerer ikke længere som hun gjorde engang. Hun er super skøn og dejlig og fantastistisk selvom hun nogen gange bliver lidt tændt... Hun er meget opmærksom <3. Men hun står helt stille på staldgangen kan tage hende ud uden at binde hende og hun står bare helt stille.
I terrænet vil hun meget gerne følge de andre heste og er meget bange for at blive alene tilbage ;) Når man galopperer i terrænet er hun meget hurtigt og stærk og vil ride helt oppe i bagdelen af den der rider foran og hun kan godt finde på at slå over i væddeløbs-galop. Men selvom hun er meget stærk så bliver hun ikke vild <3.
Gangarter
Nogle dejlige gangarter:

Skridt: Meget behaglig, nogen gange lidt langsom.

Trav: Også dejlig, god at sidde ned i. Nogen gange lidt hurtig andre gange lidt langsom. Når man får hende godt ind under sig, er hendes trav virkelig lækker.

Galop: Dejlig! Hun har den skønneste galop! Ret hurtig, meget nem at følge. Man skal dog lige drive lidt på før den bliver hurtig hun kan også gå i den skønneste langsomme galop. Hun foretrækker dog højre galop og kombineret med en rytter der også gør det bliver venstre galopen ikke altid så god. Men hun er blevet meget bedre til det. Når man rider uden sadel så bukker hun i galoppen og løber hurtigt...
Hendes galop er lidt flad men det gør mig nu ik noget ;)
Stævner
Har startet 40 centimeter sløjfespring. Vi var fejlfri :D.
Jeg ved at hun starter både dressur og spring stævner, og 40 centimeter var virkelig ikke noget problem for hende ;) Jeg ville bare ikke starte for højt til vores første stævne ;)
Stamtavle
Kender den ikke da hun er rideskolehest :(. Men jeg ved at hun er født d.23 marts. Jeg ved også at hun er en blanding mellem DV og Araber. Mine to yndlings racer :P
Køn
Ikke bare køn, smuk! Ej den skønneste hoppe.
Bemærkninger
Hun er så sød, smuk, dejlig, fantastisk, klog og alt-det-positive-i-verden! Hun kan slet ikke beskrives <3. Hun er ALTID glad og klar til en ridetime. Er passer på hende og elsker at bruge tid hos hende.
Jeg har redet på hende i lidt over to år og i starten havde vi lidt problemer med at finde ud af tingene sammen men nu kører det rigtig godt hun lytter rigtig meget til mig og jeg håber da at jeg også lytter til hende ;) På ridebanen foretrækker vi begge to højre volte men vi arbejder på at forbedre arbejdet på venstre volte. Det er faktisk begyndt at blive ret godt og hun runder sig flot og går til biddet selv på venstre volte nu :D

Hun er en smuk fuks med en lille stjerne og lav sok på venstre bagben. Desuden har hun en lille hvid plet på venstre skulder. Har et super kønt hoved og øjne der bare taler til mig. Jeg elsker virkelig hendes øjne, og de udtrykker virkelig meget. Jeg føler virkelig at jeg kender hende og at hun giver sig 100% når jeg beder hende om det. Jeg stoler 100% på hende og vil seriøst gøre alt for hende. Hun vil aldrig gøre mig noget med vilje og jeg føler altid at hun passer på mig. Selvfølgelig har hun smidt mig af, men det har været min egen skyld hver gang fordi jeg ikke lige var vågen.
Jeg elsker hende virkelig jeg kan slet ikke beskrive hvor meget hun betyder for mig. Vi har selvfølgelig haft op og nedture og der har været gange hvor jeg har ønsket at ride en anden hest. Men når vi står i stalden bagefter og hun pruster mig ind i hvovedet så ved jeg at jeg aldrig vil bytte hende ud<3

Jeg har en gang troet at jeg skulle holde op med at ride på hende fordi min ridelære ville have mig til at ride en anden. Jeg var helt knust men der var ikke noget jeg kunne gøre ved det så jeg måtte ride den anden hest i den time. Dagen efter tog jeg ud på rideskolen for at snakke med min ridelære om det og heldgivis lyttede han og lod mig få hende tilbage.


Rosa og jeg har virkelig udviklet os meget især i løbet af det sidste halve år. Da jeg startede på hende kunne jeg hverken styre hende i galop, runde hende eller få hende til biddet. Nu kan vi gøre alle tre ting :D
Vores forhold har også udviklet sig meget. I starten ville hun aldrig gå i vandspiletorvet men det gør hun nu <3
R=Rolig <3
O=Opmærksom <3
S=Sød <3
A=allerbedst <3


R
Ro
Ros
Rosa
Rosa e
Rosa er
Rosa er s
Rosa er så
Rosa er så s
Rosa er så sø
Rosa er så sød
Rosa er så sød o
Rosa er så sød og
Rosa er så sød og s
Rosa er så sød og sm
Rosa er så sød og smu
Rosa er så sød og smuk
Rosa er så sød og smuk!
Rosa er så sød og smuk
Rosa er så sød og smu
Rosa er så sød og sm
Rosa er så sød og s
Rosa er så sød og
Rosa er så sød o
Rosa er så sød
Rosa er så sø
Rosa er så s
Rosa er så
Rosa er s
Rosa er
Rosa e
Rosa
Ros
Ro
R

Rosa I love you
you will always have a place in my heart
I always miss you
When im sad i think on you
I will never forget you
Cauze i hope you will be mine some day!

I LOVE YOU FOREVER ROSA!! <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3
Vil altid elske hende slipper hende aldrig <3

Den 15 februar fik jeg en SMS fra min veninde om at min elskede Rosa var hat og skulle sendes tilbage til hestehandleren. Næste dag tog jeg ned på rideskolen og her bekræftede min ridelærer at det skulle hun.
Jeg sad inde hos hende og græd i halvanden time og troede jeg havde sagt farvel. Da jeg kom om fredagen (to dage efter) var hun der stadig og igen sagde jeg farvel.
Derefter fik jeg af vide at hestehandleren ville komme onsdag morgen, så tirsdag aften tog jeg ned og sagde farvel. Da jeg vendte mig for at gå føltes det som om mit hjerte skulle briste, og det var med tårene trillende ned af kinderne at jeg tog hjem sammen med min veninde.
Hestehandleren kom dog ikke om onsdagen så der sad jeg også inde hos hende. Så fik jeg af vide at det var helt sikkert at hestehandleren ville hente hende lørdag formiddag.
Lørdag formiddag tog jeg derud, og med tårene løbende ned af ansigtet gik jeg ind til hende og sagde farvel og kyssede hendes bløde mule.
Da hestehanlderen kom trak jeg hende ud af stalden. Hun var meget frisk for hun havde jo stået inde længe. Men hun var meget bange for at gå ind i traileren men der trak jeg hende heldigvis ikke op... Ville ikke have at hendes sidste minde om mig skulle være at jeg trak hende derop.
Lige inden jeg gav hestehandleren træktovet kyssede jeg hendes mule og hviskede "Farvel skat. Du skal nok få det godt. Jeg elsker dig."
Jeg græd utrolig meget, og da jeg så traileren køre væk havde jeg det som om mit liv var ødelagt.
Min højtelskede hest kom væk d. 26/2-2011 omkring klokken 11 :'(
Jeg græder stadig mig selv i søvn om natten selvom det er to uger siden at min højtelskede hest kom væk <3

Farvel Rosa, jeg vil aldrig glemme dig. Jeg elsker dig <3

I escaped it once
But I will not agian
Even in dreams it haunts me
Love
My so called savior
My iron shield
I played a dangerous game
Love
When all has ended
No good or evil
Only my love for you remains

Jeg har ikke set hende i næsten et år nu. Jeg savner hende ubeskrivelig meget! Siden jeg mistede min elskede hest, har jeg ikke kunne lukke en anden ind. Siden hun blev taget fra mig, har jeg ikke kunne elske en anden hest, bortset fra Virona. Min nuværende dressurhest elsker jeg ikke, men gamle part Maybe elskede jeg ikke, jeg kan ikke lukke andre ind i mit hjerte! Rosa jeg savner dig<3

On my knees I'll ask
Last chance for one last time
Cus with you I withstand
All of Hell just to be with you
I'd give it all I'd give for us
Give anything but I won't give up
Cus you know I love you
And I have loved you all along
And I miss you been far away for far to long
I keep dreaming you'll be with me and you never go
Stop breathing if I don't see you anymore
But you know I wanted
I wanted you to stay
Cus I needed I need to hear you to say
I love you and I have loved you all along
And I forgive you for being away for far to long
So keep breathing cus I'm not leaving you anymore
Believe it hold on to me
And never let me go <3

I miss you so much, it feels like my heart is on fire! Rosa, you'll always be number one, no matter what happens! I hope you know so, cus I've told you so many times. You'll always be someone special, it doesn't matter at all that I love other horses because noone can beat you!



Det er først nu at jeg opdaterer efter at hun er kommet væk, udover lige da hun var kommet væk fordi jeg skulle skrive det. Det er fordi jeg ikke har kunnet før. Jeg har knap nok set på hendes profil efter det skete, fordi jeg græd for meget hver gang. Nu kan jeg se på billederne af hende igen. Jeg græder hver gang, men jeg har accepteret det nu. Vi er blevet adskilt, men jeg vil aldrig glemme hende <3

Rosa, my beloved, you will always be mine in some way <3
We'll be together in my heart 'till death divides us.
From the start it was you, and in the end it'll still be you. Believe me <3

I'll be out there for the greater good
Doing my best just like they knew I would
She'll be my fire be my burning flame
It sends shivers down my spine
But if she belives I know I'll be allright <3

Side by side ore miles apart, you allways will be close to my heart<3


Jeg har sat hende under tidligere part, da jeg jo ikke rider hende mere, men der er ingen kategori der hedder ridder eller red.
Kommentér på:
Anden særlig race Rosa (Mit savn!)
Annonce