{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Comet <3 * SOULMATE* [Tidl. part] 1997

5.790 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Thulde & hypperne <3
Kvinde | 28 år | Oprettet: 29. jun 2007


Dansk Varmblod Comet <3 * SOULMATE*

Fødselsår:
1997
Højde:
Comet er en virkelig dejlig hest, han er nok en mellem stor hest (-; I følge informationen fra rideskolen er han 162, men den nøglering jeg har med information siger han er 166 i stg.

Så han er nok mellen 162 - 166 i stg.
Temperament
Comet, har et virkelig dejligt temperament (-;
han er ekstremt rolig, og bliver aldrig rigtig bange for noget. Selvfølgelig bliver han bange engang i mellem, men det gør alle heste vel? Han kan godt blive lidt sur på de andre heste når han står på gangen hvis de går forbi, eller han bliver sadlet op. Men ellers er han virkelig en af de største nussetrolde jeg kender, det er ikke altid han er i humør men når han vil, så kan han godt finde på at nusse en i hovedet med overlæben (helt vildt sødt!). Comet er også en virkelig madglad hest, hvis han har fået en godbid, og man træner fx tricks med ham bliver han alt for over ivrig nogle gange, til man kan forsætte :-))
Gangarter
Comet har ikke de bedste gangarter, og mangler styrke, bæring osv.

Skridt: Den er fin nok, men man savner lidt mere rygsving og fremdrift.

Trav: Ganske fin trav, skal drives lidt på af og til, meget nem at være på.

Galop: Ikke den bedste, har næsten lidt tildens til at 4-takte i galoppen men kan være fin med den rette fremdrift.
Stævner
Comet har gået mange stævner, men skriver kun dem ind med mig.

Springning:

Ingen med mig.
Blev klubmester i spring for rideskole 2008.

Dressur.

Rytter. Mathilde Andersen
Klasse. LC-1
Point. 133 (min skyld)
Procent. ?
Placering. ?

Rytter: Mathilde Andersen
Klasse: LC-2B
Point: 141
Procent: 64,09
Placering: delt 4. plads

egen kommentar: Comet var rigtig fin, men meget træt da der var varmt i ridehuset og havde gået 3 gange inden. Vi førte indtil rytter nr. 16 og blev ellers slået af nogle i LC-3

Rytter: Mathilde Andersen
Klasse: LC-2B
Point: 146
Procent: 66,36 %
Placering: 1. plads

Egen kommentar: Comet var virkelig god, inden stævnet havde jeg lidt svært ved at anspringe ham til venstre galop, men det var kun fordi min indvendige shenkel lå for langt fremme. Vi fik virkelig lavet gode anspring og han var rigtig frisk selvom han havde redet 4 gange inden.

Rytter: Mathilde Andersen
Klasse: LC-2B
Point:
Procent: 67,05 %
Placering: 1. uplaceret

Egen kommentar:
Comet var egentlig meget sød, dog var jeg for meget efter ham på opvarmningen som gjorde jeg desværre ikke kunne have schenklerne til ham under programmet.

Der kommer nok flere senere (:
Stamtavle
Jeg kender ikke hans stamtavle desværre.
Køn
Ja, han er virkelig køn (-;
Han er både en (s)køn, charmerende vallak.
Bemærkninger
Comet er svær at beskrive, men det er mest af alt fordi man ikke kan beskrive sin bedste ven med ord, uanset hvor mange gange man bruger de ord man syntes beskriver bedst, så beskriver det aldrig nok. Men jeg vil da gøre et forsøg på at beskrive min allerbedste ven (-;<3

Comet, han er en virkelig dejlig lysebrun dansk varmblods vallak fra 1997, så det vil sige han i dag er 21 år gammel. Han har lidt forskellige aftegninger, han har blandt andet en stjerne i panden, og en snib på mulen. Han har også "strømper" på hvert ben, også er han sort op af alle benene. Også har han selvfølgelig sort man og hale.

Der er nogle ting Comet ikke kan lidt (men sådan er det vel med alle heste?). Han bryder sig ikke så frygtelig meget om hårde børster (gnubberen og enkelte stive børster). Det er ikke noget slemt overhovedet, i forhold til fx når han skal have sadlen på, og have spændt gjorden. Jeg tror næsten han kan være værst når, nogle af de heste han ikke kan lide skal forbi ham på staldgangen.

Comet er en fantastisk hest, når jeg er inde hos ham i boksen kan jeg bare stå og nusse ham, også i sadellejet selvom, han kan være sur når man gør det der. Hvis man nusser ham længe nok, slapper han helt af, så han nærmest bare står og "hænger" med alt vægten i hovedet(: Noglegange når man nusser ham, tager han overlæben og nusser en i hovedet (helt vildt sødt"<3)

Hvis man spørg mig er Comet virkelig dejlig at ride på, selvom han ikke har de største rygsving osv. Han er nem nok at bøje, og stille både i volter og på langsiden osv. Han har sværere ved at komme ned i holdning, og bruge ryggen osv, fordi han er rigtig stiv i nakken, halsen og lidt i ryggen. Men vi arbejder stærkt på at smiddiggøre ham, så han kan få mere styrke og bæring.

Jeg syntes selv jeg har haft virkelig mange uforglemmelige oplevelser med Comet, som ikke kan beskrives med ord, jeg har b.la. siddet inde hos ham i boksen mens han lå ned, sprunget 50 cm på en lodret (hvilket er ret stort, da jeg ikke er springrytter overhovedet) og så byggede jeg et bånd op med ham, jeg aldrig havde regnet med <3

Hvis jeg skal prøve at beskrive lidt kort og godt hvordan Comet er at ride, så er han ikke en rigtig dressurhest, med super gangarter, perfekt holdning eller skide gode øvelser. Han er rigtig dejlig at ride, og redder tit ens røv hvis man får lavet ged i et anspring, eller en vending osv. Man kan godt skulle drive godt på ham til tider, men man sidder tilgengæld og ret godt fast på ham, også uden sadel. Det er lidt ligesom at sidde på en tønde (:

Noget af det bedste Comet ved er at springe, han elsker virkelig at springe uanset om det er et lille kryds eller en hel bane på, 80 cm. Bare vi rider ud på springbanen så rejser han ørene og der tændes et lys i hans øjne. Men han må bare ikke springe mere fordi han har spat i bagbenene, og så holder hans ryg desværre ikke til det mere :-((

Han elsker også at være i skoven, det syntes han er skideskægt. Der kan han godt slippe en del bukspring, specielt når det er længe siden han har været afsted.

OPDATERING 2011:
Året 2011 var et godt år, der fik jeg endelig den eftertragtede halvpart på min basse, helt præcist 1. februar 2011, det var en glædes dag <3 den dag jeg fik dig for mig selv nogle dage om ugen, den dag jeg tænkte nu er lykken næsten fulendt.

Vi udviklede os ikke overdrevet meget i starten af året dvs februar - august måned hvor rideskolen igen startede op. Vi udviklede os da, men ikke sådan kæmpe stigende grad. Desværre skulle vi også inden sommerferien sige farvel til
vores trofaste underviser, pga personlige omstændigheder.

Heldigvis fik vi 2 nye undervisere efter ferien den ene Amalie Sommermark, og den anden Louise Jørgensen. Derfra begyndte det at gå fremad, jeg fik lært hvordan jeg fik ham i holdning, hvad der ville hjælpe ham med at opbygge muskler.

Vi fik begge 2 så meget mere erfaring, vi rykkede os så meget at man skulle tro det var løgn. Ingen, og jeg mener ingen havde forventet at Comet skulle komme til at gå i holdning. Desværre skete det dårlige at vores ene ridelærer Louise blev fyret, og det var ellers vores fundament hende, der havde bragt os så langt.

OPDATERING 2012
Vi har igen fået ny underviser i stedet for Louise, som desværre blev fyret. Nu rider jeg ved Dorte Røper, som er en kanon dygtig underviser, som jeg allerede er rigtig glad for.

Vi har nu også haft vores 1-års dag, og den blev brugt på hygge i boksen, og massere af nusseri <3 jeg har efter tænkt tilbage på alle de minder vi har haft sammen, den udvikling vi har haft og ikke mindst det forhold vi har fået.

Nu er min anden ridelærer desværre også stoppet, og vi har nu kun Dorte, som jeg er rigtig glad for. Det er vildt hvor stor en videre udvikling der er sket, efter vi har fået Dorte, efter alt Louises arbejde.

I sommeren 2012, har vi desværre igen fået ny underviser da rideklubben helst ville have 1-2 undervisere til at tage rideskolen, så vi fik en ny underviser som hedder Sofie Teglbjærg, som jeg endtil videre syntes rigtig godt om. Nu er vi igang med at prøve at smidiggøre ham ved at bøje, og stille ham til indvendig og udvendig. Syntes allerede selv jeg kan mærke lidt forskel, så det er jeg rigtig glad for, så håber det kan blive rigtig godt med tiden.

Jeg er pr. 1/2 - 14 stoppet som part på Comet, dagen inden vores 3-års part dag :-/ Det har intet med Comet at gøre, men jeg var ved at være træt af nogen personer, der er inde over rideskole parter, og valgte derfor at sige stop til sidst. Jeg savner ham utrolig meget, og håber vi igen en dag kan danne par.

Selvom det er længe siden jeg stoppede som part på Comet, så savner jeg ham stadig helt vildt <3 han var for mig en ener, og den første hest jeg virkelig har fået bygget et helt særligt bånd med. Mange har sagt til mig gennem tiden jeg havde noget med ham ingen andre havde, og det havde jeg også <3 vi endte med til sidst uden problemer at kunne sadle op i boksen uden han var bundet, hvor han i starten rykkede røven mod en osv. Jeg savner ham stadig, og håber han snart får lov til at nyde den pensions tilværelse han fortjener <3

Vi er faktisk også påbegyndt lidt tricks træning, som indtil videre går rigtig godt <3

han har indtil videre lært følgende tricks:
* Ryste
* Kysse

Han skal lære:
* Smilie

Comet er nok en af dem der betyder allermest for mig i hele verden, han er en af de få der altid får mig i godt humør uanset, hvor elendigt min humør var. Jeg husker tydeligt d. 1/2 2011, det var den dag jeg officielt havde fået part på Comet min stjerne <3 men jege startede først med ham fra d. 7/2 fordi jeg var syg :-(( men nu har vi holdt sammen i over 1 år, med både op- og nedture <3 jeg er utrolig taknemlig og virkelig glad for at have parten på Comet <3 jeg vil altid elske dig basse <3
Kommentér på:
Dansk Varmblod Comet <3 * SOULMATE*
Annonce