{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Tysk Varmblod Champion's Caspar 2008

7.579 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Berenice .
Kvinde | 31 år | Oprettet: 22. jul 2007


Tysk Varmblod Champion's Caspar

Fødselsår:
2008
Højde:
ca 183

(Rytter på billederne er 1,63)
Temperament
Rigtig sød og en nussetrold (:
Gangarter
Rigtig flotte gangarter..
Dejlig lang skridt.
Flot let trav, der findes i flere gi'r!
Og en dejlig rumlig galop ;D ...
Alle tre gangarter overmiddel.

En hest som sikkert kan nå langt med rette rytter !!!
Stævner
Stamtavle
F: Condor's Champion

FF: Corleone
FFF: Caletto II

FM: Montana
FMF: Maracaibo
FMMF: Solist

M: Gipsy Rain

MF: Grafenstein
MFF: Grundstein
MFFF: Graphit
MFFFF: Grande

MM: Abraxa
MMF: Arwed
MMFF: Arsenik
MMFFF: Absatz

Corleone Kåring 1986 i Medingen: 101.90 (27th) dressur, 107.59 (15th) spring, 103.83 (22nd of 52) samlet.
Han kan fremvise flere placeringer og sejer helt op til M-klasserne i spring og har bl.a. produceret en del kårede sønner som har vist deres kunnen indenfor springssporten.

Corletto II var en af de mest fremragende Vinderhingste kåringen i Neumünster nogensinde havde oplevet. Han var en levende drøm med fantastisk hingsteudtryk og fremragende bevægelser i alle 3 grundgangarter.
Corletto II var ikke kun eksteriørvinder, han var også en fantastisk sportshest og kunne vinde mange springprøver.

Grafenstein har efterladt sit præg indenfor springsporten og havde en samlet indeks på 130,71 (121,00 i dressur og 138,87 i spring)

Den legendære Grand Prix dressurhingst Grundstein blev i 1985 importeret til USA, efter at have produceret 13 avlshingste i Tyskland. I 1995 var Grundsteins fantastiske indeks i dressur 178 og 142 i spring.

Graphit har i 19 år været avlshingst på Station Hänigsen og udmærket sig i det tyske avl og gav udtryksfulde bevægelser og en enorme springevne vider. Over mange år dominerede Graphit som Aktionstraver under den Celler Hingstparade.

Grande er bla.a FF til Gigolo en af de eller dén mest succesfulde dressurhest nogensinde, som bl.a. vandt 4 gange OL guld under Elisabeth Werth.

Arsenik er én af de Absatz efterkomme som vidste at disse linjer også kunne præsentere gode resultater indenfor spingsporten.

Absatz er én af efterkrigstidens mest betydningsfulde Hannoveraner hingste og det kan bl.a. fremhæves, at ”Weltmeyer” – hannoveraneravlens ”superstar” – igennem de sidste 16-18 år, er ud af en Absatz-hoppe.
Køn
Vallak..
Bemærkninger
Brun vallak med en meget lille hvid aftegning på VB, sort man og hale.

Jeg var ude at kigge på ham mandag den 8 og faldt for ham med det samme, jeg kunne nusse ham alle steder og han var bare perfekt.
Jeg kunne slet ikke vente til han skulle komme hjem til mig og blive min.
Så pludselig ringede ejerne og sagde, vi kommer med ham idag.
Jeg var lykkelig, jeg kunne slet ikke tro at jeg allerede ville få ham dagen efter.

Da han kom kunne jeg lukke ham ud til de andre uden problemer, han underkastede sig bare og så var der ikke rigtigt mere. Så det var rigtig dejligt.
Jeg elsker den hest (:

D. 1/4 - 2010
Så har han været ude og løs springe nogle meget små spring, og det vidst meget godt. (Jeg var ikke selv med). Men det går bare super fremad med ham og hans gangarter bliver bedre og bedre. Nye billeder kommer nok også snart (: .

D. 26/4 - 2010
Så er der lidt nye billeder af baby. Han er bare super godt gående og ELSKER bare spring (dem er man nød til at fjerne fra banen nær han må løbe lidt rundt, for ellers hygger han sig med at springe over dem) og bomme.. Men det laver vi ikke så meget af da han ikke er ældre. Og så har han idag for første gang haft trense på! Nøj hvor han bare tog det pænt, der var ikke det mindste. Hvor er jeg bare en stolt mor d; .

22.02.11
Så er han ingen baby mere, men en unghest og det ved at være tid til tilridning. Bliver spændende!
Han skal nok blive til noget, med det extra gi'r han har!

2012

Efter en dejlig vinter/voksepause er ridning nu genoptaget og Caspar opfører sig som om han ikke har prøvet andet.
Han kan uden problemer rides i alle 3 gangarter og har uden tvivl stor potentiale for de samlede øvelser. Det falder ham nemt at trave næsten i passage og galoppere så langsomt at en galoppirouette ligger lige ved hånden. Selvfølgelig bliver disse øvelser slet ikke trænet med ham endnu, men alt tyder på at det ikke bliver nogen problem for ham, når den tid kommer.

Han har nu også prøvet at ride i skoven. Første gang sammen med en anden hest og anden gang alene. Begge gange var der ikke de mindste problemer og han tog det meget afslappet.

Da dyrlægen kom for at give ham den årlige vacc, var smeden lige igang med at ordne hov på Caspar, og dr dyr var dybt imponeret over hvor flot vores kæmpe unghest stod. :D

Han er en dreng man er nød til at opleve !!!
Der er intet ondt skabt i ham og han elsker kontakt til mennesker. Opdager han vi er kommet til stalden, kommer han med det samme og venter på at blive hentet ind. :)

NB! - Caspar er pt ikke i ridning og kræver derfor en rytter der kan og gider lægge arbejde i ham.

TIL SALG TIL RETTE OG BLIVENDE HJEM
Kommentér på:
Tysk Varmblod Champion's Caspar
Annonce