{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Barockpinto Annabell "Abel" 2008

4.786 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Jeanette F
Kvinde | 40 år | Oprettet: 5. feb 2009


Barockpinto Annabell "Abel"

Fødselsår:
2008
Højde:
8 måneder: 135 cm.
9 måneder: 137 cm.
1 år : 146 cm.
1 år 6 md : 153 cm.
1 år 8 md : 157 cm
Temperament
Super dejligt temperament. Hun er utrolig kærlig og nem at omgåes. Hun var kun 7 måneder da jeg fik hende, så jeg glæder mig til at lære hende alt hvad der skal til for, at hun får et dejligt liv.

Har hentet hende idag d. 17/7-09 hun tog køreturen fra Thisted til Hjørring utrolig flot, hun var våd af sved men stod utrolig stille, så jeg er meget stolt af hende. Det er også en lang køretur for sådan en bette nus;)
Annabell er rigtig ved at falde til nu, hun er meget nusse syg, men har også sin egen mening om hvad hun gider;) Vi rensede hove for 3 gang igår 1 uge efter ankomst og det gik super godt, hun stod ligeså pænt, ja og elsker at blive striglet hun kan stå helt stille i en 20-30 min, ret godt klaret når man er 8 måneder og ikke har været ret meget i hænder før nu;) Så i bund og grund er hun en rigtig drømmehest...

Gangarter
Stævner
Ingen endnu
Stamtavle
Ingen.
Far: Fonso fra Stutteri Barockpinto ( halv friser og halv Barock)
Mor: Nienke H Friser hoppe.
Køn
Super smuk Hoppe;)
Bemærkninger
Jeg har lige købt hende og får hende først hjem i uge 29, da vi skal på ferie, synes ligeså godt hun kan være i sine vante omgivelser indtiil da:) Hun har et super dejligt sind. Glæder mig til at få hende hjem, så jeg kan skrive meget mere om hende.

Hendes første møde med sin nye flok er gået over alt forventning. Det at møde en Ged for første gang synes hun er sjovt, så længe den ikke stanger hende på baglåret, så får den et ordentlig spark...;) Hun har fået en " bedste ven" som hedder Brandon, de er uadskillelige så det er skønt de støtter hinanden. "Man" er for nylig begyndt at løbe, det plejer "man" ellers ikke at gide, men dejligt at se der er noget energi;) "Man "finder sig heller ikke i noget, hvis der er sat en palle for døren ind til løsdriften og "man" gerne vil ind, vælter "man" den da bare, og stamper på den så INGEN er i tvivl om at "man" er utilfreds med det ;) Ja og ligger "man" og sover og nogen vil have en op at stå, bliver "man" da bare liggende hvis ikke "man" lige gider rejse sig ;)
Kommentér på:
Barockpinto Annabell "Abel"
Annonce