{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Miniature kastaniens Felix SOLGT [Tidl. hest] 2004

4.577 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Miniature kastaniens Felix SOLGT

Fødselsår:
2004
Højde:
80-85cm .. en bette lille en:O)
Temperament
rolig, men han er jo en lille hingst såe han er jo som alle andre små drenge.. hehe møg frække!
Gangarter
tjaaa de er da fine.. hehe hans ben er jo ikk så lange;)
Stævner
nej...
Stamtavle
Far: Coco Mor: Melissa
Køn
hingst:O)
Bemærkninger
vi har lige hentet Felix D. 8 Maj, på sjælland, på stutteri Kastanien. vi havde længe gået og snakket om at vi da skulle have såen en lille nusse-trold, og valget faldt på lille felix.. er han ikke skøn!? indtil videre er planen at han skal gå sammen med vores andre heste, men senere har vi planlagt at han får sin egen lille løsdrift og sin egen lille dame;) felix's far Coco er desværre ikke kåret, så vi kan ikke kåre Felix, men det kan da være at vi engang når han bliver lidt ældre, tager ham med på et dyreskue og får ham bedømt. billiderne af ham som lille har vi fået tilsendt af stutteri kastanien og så er der også lige et par billeder af felix i hans nye boks.. der skal nok komme flere! men som sagt har jo kun haft ham et par timer:O)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
nu har vi endelig fundet en lille hoppe til felix:) hun havde ikke noget navn så vi døbte hende doktergårdens filuca:O)

opdatering 28/7 2007
vi har haft Felix i lidt over 2 år nu... man må sige han har udviklet sig rigtig meget ! han er gået fra at være en lille rund fyr der endnu ikke havde smidt følpelsen, til at være en "stor" hingst med voksen pels... dog stadig med den runde mave;)
desuden blev Felix også far for første gang i år til et meget flot hingsteføl :) og Felix er en rigtig god far må man sige ! han elsker at lege med Filur, men passer altid på.. hans lille søn må jo ikke komme til skade ;) det er sjovt at se hvordan han rigtig interesserer sig for den lille fyr ...
ellers fordriver felix tiden med at spise og lege med vores opstalder chivas :) det sjovt at se de to lege sammen... og så venter han i øvrigt også på at hans "Dame" snart bliver hingstegal igen ;O)

Opdatering 25 Maj -08
Felix er blevet solgt, fordi vi ikke længere ønskede at have hingst i stalden, fordi vi har valgt at beholde hans og Filucas føl der kommer i år, og fordi at det synd at så intelligent pony som ham ikke får nogle flere udfordringer.. Felix er blevet solgt til Cirkus Arena :) hvor han skal medvirke i et nr. sammen med 8 andre små hingste... så den lille fyr bliver en super star :) jeg håber at jeg kan holde kontakten med ham - og måske krydses vores veje igen :)

OPDATERET 31/8-08
så har vi været forbi og besøge Felix på sjælland :) han stod i en meget fin boks sammen med en anden lille hingst, og han så ud til at have det fint:) men må dog sige det gav et lille stik i hjertet, savner den lille fyr :( håber virkelig at det engang bliver muligt at købe ham tilbage igen..
Kommentér på:
Miniature kastaniens Felix SOLGT
Annonce