{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod *Mistery* [Himmelhest] 2005

24.664 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

JH
JH
Kvinde | 34 år | Oprettet: 19. dec 2006


Dansk Varmblod *Mistery*

Fødselsår:
2005
Højde:
ca. 167 målt 10/6-13
Temperament
Mistery er en mild og sensibel hest. Hun påvirkes meget af sine omgivelser og er meget opmærksom og vågen, men bliver altid ved ens side. Hun er godheden selv, en sand engel i forklædning.Hun husker som en elefant og er man først kommet forkert ind på hende, er det ikke sikkert at hun nogensinde vil snakke med en igen.

Hun er meget intelligent og utrolig lærenem, men derfor også meget følsom. Vil gøre sit ypperste for at tilfredsstille sin rytter hver dag. Hun er din bedste ven og partner, når man først er kommet ind til hende!

Hun er en meget arbejdsglad hest.
En hest med det ekstra gear!
Gangarter
Over middel

Hun går meget taktfast og med rigtig god haseaktion
Stævner
STÆVNEDEBUT 3/7-10
LC1 - 62,92% - 2. plads
LC3 - 63,34%


LC1 - 68,8% - 1. plads
LC2 - 62,6% - 2. plads
LC1 - 66,25%
LC3 - 65% - 2. plads

ÅRETS HEST 2010 på Libresse.dk
Nr. 4 i dressurchampionat for SBR ryttere 2010

2011

LC3 - 68,34% - 1. plads
LB1 - 62,97%
LC2 - 65,9 % - 4. plads
LB1 - 61,07%
LB1 - 67,4% - 3. plads
LB3 - 65 % - 1. plads :D
LC3 - 67,09% - 1. plads (Vi er nu udklasseret af LC.)
LB2 - 61,86%
LB1 - LB% - 66,67% - 3. plads
LA1- LA%- 65,38% (debut)
LB1 - opgav - (Vildhest)
LB2 - 58,9 % - (Vildhest)
LB1- 63,7% - delt 3. plads
LB3 - 64,23%

Nr 2 i dressurchampionat for SBR ryttere 2011

2012

Stamtavle
Hun er uden papirer, men begge forældre er brændemærket i DV

Faren stamtavle:

Farfar: MIDT-WEST IBI-LIGHT - IBIKUS - HERTILAS- LIMELIGHT -

Farmor: ANDANTE efter: ALEKSANDER - ADONIS - ARSENAL

Mors stamtavle:

Morfar: ASTON - A'KHAN Z - ALEXIS - NIMMERDOR - MATADOR

Mormor: DAVINA efter: BLUE HORS AGENT - ARGENTAN - DIDRIK - DONNER
Køn
Ja HUN er GUDEsmuk
Bemærkninger
Kender I det når man bare har fundet HESTEN? - det har jeg i Mistery.. Hun er absolut one of a kind!


Maj 2010

Hun har udviklet sig helt vildt meget siden i sommers, hvor hun var en rigtig vildbasse, til nu at kunne rides i skoven alene!
Ridemæssigt er vi kommet så langt, at jeg selv kan komme op på hende uden trækker nu, også selvom hun har stået i et par dage. Desuden kan man også presse hende nu, uden at hun går i panik, og ja, så er hun bare en rigtig arbejdsglad hest, der giver en god tur næsten hver gang :)

Der er stadig ting man ikke skal gøre med hende. Fx bryder hun sig ikke om at blive sadlet op i boksen eller blive longeret med andet end hovedtøj på. Men så længe man bare acceptere det, så er hun simpelthen blevet så nem.
Mistery er altid en glad og imødekommende hest. Hun er godheden selv, og ELSKER at blive nusset og pusset om. Står du ved hendes boks, men snakker med sidemanden, jamen så er Mistery der straks, for at få opmærksomheden over på hende. Mistery gør alt i den bedste mening og følger mig som en lille hund efter endt ridetur.

Vi ligger og leger med øvelser som, schenkelvigninger, versader, traversader, kontra galop, tilbagetrædning, bagpartsvendinger..

Hun er utrolig lærenem og det er jo fantastisk at ride rundt på sådan en hest :)

Jeg må nok indrømme, at jeg efterhånden er blevet utrolig glad for hende.


Juli 2011
- Det går rigtig fint går os lige for tiden, jeg har dog stadig svært ved at holde hendes enorme arbejdsglæde under kontrol, men vi arbejder på det.
Vi er begyndt at modtage undervisning igen, efter næsten et år uden undervisning, så nu håber jeg, at vi snart bliver endnu bedre :D
Jeg har fundet ud af, at tøse fungere bedst i spring eller bomløse sadler, så nu skal der invisteres i en af de lidt bedre bomløse dressursadler og så håber jeg, at der ikke bliver mere sadelpjat for en stund. Det ville i hvert fald være rart.

Hun er total ligeglad med at gå i trafikken, hun ikke engang så meget som vipper med et øre, når der komme en bus. Hun er absolut en skønherlig hest, også selvom hun har et lidt kompliceret temperament :)

8. April 2012
ja, så lang tid skulle der alligevel gå, før jeg fandt den sadel, som bare er SADLEN.. Endelig virker det til, at jeg har fået mig en sadel, som Mistery kan lide at arbejde under, en Contact Supreme og så ligner den tilmed en alm. dressursadel, det kan jo næsten ikke være meget bedre.. Det bedste er dog, at Mistery endelig viser rigtige fremskridt igen! Jeg fik sadlen i starten af marts, men er først begyndt at ride rigtigt i den her et par uger inden april måned kom. Og de sidste to uger har hun VIRKELIG rykket sig helt ekstremt.. Hun er endelig begyndt at løsne op i lænden og det kan virkelig mærkes på hendes gang og arbejdsglæde! Hun bliver kun bedre og bedre for hver ridetur og bevæger sig helt anerledes end hun gjorde sidste sommer/efterår. Efter 2 års søgen efter den rigtige sadel, ser det endelig ud til, at jeg har fundet den helt rigtige for Mistery.. Jeg er så glad og bliver kun gladere for hver dag jeg sætter mig op på hende og nyder hendes iver for at tilfredsstille mig. Jeg kan også mærke at Mistery er blevet en meget gladere hest og blevet sit sande Jeg igen og hvor er det bare dejligt! <3

Hun er en meget øvelsesstærk hest - kontragalop og diverse sidebevægelser er intet problem for hende. Alt kommer meget naturligt til hende og det er virkelig en fornøjelse at arbejde med!

Kommentér på:
Dansk Varmblod *Mistery*
Annonce