{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Destiny [Himmelhest] 1999

2.036 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Vilsøe
Kvinde | 30 år | Oprettet: 6. jan 2007


Anden særlig race Destiny

Fødselsår:
1999
Højde:
136 cm uden sko
Temperament
Det allerbedste der findes!
Hun er helt stille og rolig, og knytter sig utrolig meget til sit menneske! hun elsker at blive nusset og kløet.
Gangarter
under middel. hun træder ikke ind under sig og bruger sig forkert, men det er der ved at blive rettet op på :)
Det er der heller ikke noget at sige til når man ser på hendes bygning
Stævner
Nej
Stamtavle
den kender jeg ikke, desværre.
men ved hun kommer fra rumænien, hvor hun hed Frumoasa - har hørt at det navn typisk blev givet til ponyer der var avlet til slagtning.
Køn
Hoppe, og en helt fantastisk en af slagsen :p
Bemærkninger
R.I.P Destiny
blev kun 10 år gammel.

Det kære barn har haft mange navne - Frumoasa, Røde, Destiny og Kassen som jeg altid kaldte hende grundet hendes ret kantede former :)

Hun havde stået på en fold i lang tid i Jylland (hvis nogen kender noget til hende fra den tid, må i meget gerne skrive!), og var ikke rigtig vant til mennesker, samt var hun kun lige ryttervant. Hun kom ud på en gård i Slangerup hvor jeg ofte passede og red hende.
Hun lignede noget der var løgn, hendes hove var flænset og hun havde sårskårper på knæene og i panden. De fleste af hendes knogler var enormt tydelige og så var hun tynd. Det var ikke svært at se at hun havde haft en svær tid.

Hun er en helt særlig hest. Jeg glædede mig altid til at se Kassen igen. Jeg lærte hende at smile på kommando, det var let som en leg for hende :') hun kunne let rides rundt bare i grime.
En dag red jeg en tur i skoven med min veninde. Hun var ikke helt vild med Kassen til at starte med, men jeg overtalte hende til at prøve hende. Straks fløj de afsted som to dråber vand :')
- Det var starten på et helt nyt eventyr for Kassen og min veninde! noget tid efter købte hun nemlig Kassen, det var med blod og tåre men det lykkedes.
Jeg kunne ikke have forestillet mig en bedre ejer! <3 den nye ejer Tanja, havde jeg kendt længe og vidste at Kassen ville opleve det søde liv q:

Jeg fik mig godt nok en overraskelse! 2 April 2009 fik jeg en besked fra Tanja - Kassen havde fået et føl o: ingen havde vidst det, ingengang dyrlægen havde mistænkt det! o: Jeg troede det var en forsinket aprilsnar, men det var rigtigt nok! fik sent et billede af det smukkeste lille røde føl

Kassen kunne desværre aldrig blive god igen, så enden kom og hun måtte aflives.. hun nåede heldigvis at få det rigtig godt, og kunne tage fredfyldt op til de evige græsmarker

R.I.P Kassen - hun lever stadig videre i hendes datter, Galina <3
Kommentér på:
Anden særlig race Destiny
Annonce