{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Miniature Mischa 2004

2.474 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Iben V
| 36 år | Oprettet: 26. apr 2004


Miniature Mischa

Fødselsår:
2004
Højde:
Jeg ved ikk helt præcis hvor høj hun er men hendes forventede stg. er omkring 83 cm...
Temperament
Mischa er lidt af en mystisk en.. Hendes temperament skifter meget nu her hvor hun er blevet ældre.. Nogle gange har hun et dejligt temperament og er et rigtig nussehoved og andre gange kan hun være den sure og stædige møg dyr som ingen vil eje eller have.. Hehe
Gangarter
Hun har nogle fine gangarter.. Især hendes trav..
Stævner
Nej, hun kommer nok heller aldrig til at starte nogle stævner.. Hun bliver jo ikk ret stor.. Såå..
Stamtavle
Far: Gismo

Mor: Fifi
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Mischa er mit 2. hjemme avlet føl.. Hendes mor døde d. 23. Marts 2005.. Og hendes far var rødgroget, men ham solgte vi da min mor ikk kunne lide at han var MEGET hingstet...

Mischa er en megte kælen lille hoppe som knytter sig meget til den hest ude på folden som hun føler vil og kan passe på hende.. efter hendes mors død er hun blevet en meget selvstændig og mere kælen pony... Før kunne hun godt finde på at løbe sin vej og sådan når vi kom ind i folden, men det gør hun ikk mere.. hun kommer altid når vi kommer hen til folden, med mindre Twikki eller Kapella kommer, så går hun..

Hun er nem at have med at gøre og når vi går tur i skoven slipper jeg hende løs og så følger hun bare selv med.. Og når jeg fløjter eller klapper i hænderne kommer hun... Inde i boksen er hun ikk så kælen, som når hun er ude.. Der inde ved hun at hun er i sikkerhed og at det er hende der bestemmer..

Hun er en værrer drillepind.. Hun kan finde på at når man er ude at gå så slår hun lige op med røven og løber af sted.. Hun elsker at lege... Hendes bedste ven på folden er Zila.. Hende holder hun sig meget til... og nu hvor de 2 er kommet ned på en anden mark for dem selv.. Nyder de det....

opdatering...

D.9/2-06
Mischa har fået sig en anden lege kammerat for Zila er solgt og flyttet. Desværre.. Men Mischa har fået sig en ny ven som hedder Tulle hun kommer også her ind når jeg lige får taget mig sammen til at tage nogle billeder af hende..
Men Mischa elsker sin nye ven hver dag med det samme de kommer ud gnubber Tulle og Mischa hinanden for vildt og så skal der leges bagefter for de er begge lige legesyge..
Men Mischa er ikke så kælen efter vi har fået tulle hun er blevet sig selv og det er ikke fordi vi ikke kæler med hende for de får alle sammen et stryg hver dag.. også flere gange om dagen.. Men Mischa er begyndt at sparke og dibe når man røre hende fra halsen og ned efter.. Men det er nu det.. Jeg skal nok få hende vent af med det.
Kommentér på:
Miniature Mischa
Annonce