{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Swippers *Himmelhest* 1996

4.855 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anden særlig race Swippers *Himmelhest*

Fødselsår:
1996
Højde:
Swippers er 1,42 cm i stang.
Hun er blevet målt i år.
Temperament
Hun er utrolig kærlig og har en utrolig speciel personlighed. Hun kunne aldrig finde på at sparke, bide, stejle eller bukke. Hun er altid rigtig venlig, men er stadig en rigtig hoppe, der kun gør hvad der passer hende.
Gangarter
Skridt: middel
Trav: middel
Galop: middel
Hun er utrolig frisk i alle tre gangarter og hun kan allerbedst lide en rigtig hurtig galop eller et kapløb på stubmarken.
Stævner
Jeg har været til stævne på hende en gang:
Rolighedens ridecenter (Dressur 24-3-07)
LC1 til 67,5% - 2. plads
Dommer: Helle Dalsø
Stamtavle
Swippers har ingen stamtavle, men er en blandingshest af både araber fuldblod (OX) og New forest.
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Swippers er en rigtig dejlig kat. 1 pony. Hun er altid sød og rar både over for andre heste og mennesker. Hun har en lille hvid stjerne i panden og en hvid sok på venste bagben.

Jeg har haft Swippers i tre år nu og det har været en ren fornøjelse. Hun er en rigtig lille engel, selv om hun til tider har sine egne meninger om tingene. Desværre blev hun halv med en seneskade for et år siden og kommer aldrig til at gå optimalt igen. Jeg holder så meget af hende at jeg ikke kunne få mig selv til at sælge eller aflive hende, så derfor har jeg hende stadig. Jeg kan stadig godt ride en lille tur på hende en gang imellem og ellers går hun bare og hygger sig med de andre heste på folden.

Før Swippers blev halt, red jeg meget på hende og jeg fik hende i konfirmationsgave. Derfor har jeg et meget tæt bånd til hende og hun bliver altid behandelet som en prinsesse.
Førhen red vi mest dressur, men hyggesprang også en gang imellem. Det højeste jeg har sprunget på hende er 110 cm.
Men Swippers holder faktisk mest af at ride en god tur på stranden eller i skoven. Hun er altid med på den værste og er altid klar på en god galopper ud af marken. Hun nyder allermest hvis hun kan få lov til at løbe om kap med crosseren.

Jeg holder utrolig meget af swippers. Hun er sådan en hest der altid vrinsker når man kommer ind i stalden og hun er altid glad. Hun er en rigtig dejlig hest og jeg har aldrig tænkt mig at skille mig af med hende.

Mine heste har en særlig plads i mit hjerte. De er for mig, nogle gode venner, og forstår mig af og til bedre, end de mennesker jeg har omkring mig. :) Jeg synes at folk er blevet for ligeglade med deres heste. Hvis hesten har en skade eller er blevet for gammel, så sælger man dem bare videre som var det en ting. Jeg får altid opbygget et nært bånd til dem og har altid så svært ved at give slip på dem igen.

Swippers er mit et og alt <3

(Læg gerne en bedømmelse og en kommentar. Jeg giver selvfølgelig igen)

D. 02/11-2014
I dag måtte jeg desværre sige farvel til min skønne pony, som fik akut tarmslyng og ikke stod til at redde.
Jeg kommer til at savne hende utrolig meget!
Heldigvis har jeg stadig de gode minder fra den sødeste pony.
I hjertet gemt, men aldrig glemt <3
Kommentér på:
Anden særlig race Swippers *Himmelhest*
Annonce