{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

New Forest Heimdals Victoria *RIP*<3 [Himmelhest] 2003

2.688 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Ida Vejlby
Kvinde | 28 år | Oprettet: 21. apr 2009


New Forest Heimdals Victoria *RIP*<3

Fødselsår:
2003
Højde:
Ca. 138.. Kan ikke lige helt huske det. :D
Temperament
Rolig som et træ (når der ikke er vind) Hun er 1000% rolig, hun har aldrig stukket af, bukket, stejlet med mig i sadlen xD
Gangarter
En meget balanceret skridt - samme med trav. Galopen skal lige kontrolleres lidt mere. Galopen blev kontrolleret til sidst )):
Stævner
LD1 - Rom rideklub
Nr. 11 ud af 23 ryttere

Vi nåede aldrig længere )':
Stamtavle
Far: Spangvads Di-Lucha
Mor: Kvægenbjerges Jubilie

Mf: Eskehøjgaards Ali
MM: Horsemosens Nigra

FF: Mondays Moscan
FM: Eskehøjgaards Festivals Athene
Køn
verdens smukkeste hoppe<3
Bemærkninger
Victoria var min konfirmationsgave fra min storesøster og hendes kæreste. Jeg vidste ikke, at jeg ville få min egen pony - for mine forældre sagde altid: "Nej!? Det har vi da ikke råd til?" Så jeg regnede jo ikke med at jeg ville få en hest til min konfirmation. Men det gjorde jeg så - og det var den lykkeligste dag i hele mit liv!

Victoria var verdens dejligste pony, og var 1000 % nervesikker. Jeg elsker hende overalt, og hun betød en del for mig. Jeg har haft hende i et år til d. 10. maj 2009. Hun kunne godt være lidt doven, men det havde jeg intet i mod, da hun kunne have nogen dage, hvor hun var frisk. Hun var ikke hidsig på nogen måder, og kunne aldrig finde på at gøre nogen noget.

September:
Som nogen godt ved, blev hun sparket for et stykke tid siden, og brækkede noget nede i benet. Det var en forfærdelig tid, og ikke nem. Men den tid er HELDIGVIS ovre nu, og hun er sig selv igen. I dag går hun rundt med et overben, hvor hun blev sparket. Hun skal nok genoptrænes, når vi er helt sikker på, at hun er stabil.

Victoria var en meget speciel pony. Hun var meget nem at håndtere, og der skulle rigtig, rigtig MEGET til før hun blev rigtig bange. Hun var nem at arbejde med, men man skulle lige overtale hende lidt i starten, før hun gad :). Jeg var virkelig glad for at det var hende jeg fik, og ikke en anden, selvom jeg til tider har haft lyst til at sende hende væk i noget tid xD.

2010 (efter nytår)
I et stykke tid har Victorias ben (Hofte og knæ) hoppet af led :( i perioder. Der kan godt gå et stykke tid, hvor det hele tiden går af led, og hvor det ikke går af led. Men i de perioder har hun ikke været særlig aktiv :( Men jeg tror det går godt nu, hun har fået en større boks, og nu har hun det rigtig godt. ;)

H = Hun pony ;)
E = elsket<3
I = inderst inde:)
M = madglad xD
D = dumdristig ;)
A = Aldrig ond<3
L = Lalle røv xD
S = Smuk<3

V = Verdens bedste pony(:<3
I = i fuld galop på marken xD
C= cool dx
T = Tumle pony xD
O = Open ;)
R = real<3
I = i mit hjerte :D
A = altid sød<3

22. april 2010:
Der er altså blevet taget den beslutning, at Victoria skule aflives.. Det har skam ikke været nemt, og det har også kostet mange tåre :( Men hun kunne ikke holde til hendes ben gik af led så tit.. Hun havde bare så ondt, og tilsidst var der bare ikke mere at gøre for hende, end at få fred..Jeg er meget ked af det, men der er ikke andet at gøre..Dyrlægen sagde også det var det bedste at gøre for hende... :'(
Det har selvfølgelig såret mig rigtig meget at miste min første pony - som var det jeg altid havde ønsket mig. Men jeg lærer jo at leve med det. Jeg glemmer det jo aldrig, det kan jeg ikke - for Victoria var jo noget helt specielt, og det kan jeg jo ikke komme uden om. Jeg går også og tænker på hende hver dag. Hvordan ville verden have set ud, hvis jeg stadig havde hende? Det ved jeg ikke. Men sket er sket, og det kan jeg ikke ændre på.

De to hopper Victoria gik på mark med (Molly og Malene (føl)) gik ude på marken og vrinskede efter hende da hun var blevet aflivet, og kunne ikke forstå hvor hun var henne..

Hun blev aflivet d. 22 april 2010<3

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

25-02-2012

Jeg går og tænker på Victoria hver dag.. Jeg kan virkelig ikke forstå at hun virkelig er væk. Sorgen er ikke så slem mere, men den er der stadig. Jeg mærker den hver gang jeg får duften af hest i hovedet. Jeg kan virkelig ikke beskrive, hvor meget hun virkelig betyder for mig selvom du er væk. Vores minder sammen forsvinder aldrig! Jeg kan ikke få hende ud af mit hoved, selvom jeg har en anden hest, så vil det bare aldrig blive det samme som da jeg havde Victoria! Hun var bare 120 % sig selv, og det er der ingen der kan tage fra hende! Selvom hun ikke var en fin pony, så betød det ikke noget. For mig var hun alt. Bare det faktum at hun var min, betød alt for mig dengang. Nu hvor jeg er blevet ældre, og jeg er kommer videre, så er der stadig mange ting, som jeg virkelig ikke kan forstå. Jeg husker ikke så meget fra da jeg havde hende.. Life goes on.
Kommentér på:
New Forest Heimdals Victoria *RIP*<3
Annonce