{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Pinto Hoelgaard´s wild lakuma [Tidl. hest] 2003

3.832 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Sabina & Store<3  H
Kvinde | 37 år | Oprettet: 12. maj 2009


Pinto Hoelgaard´s wild lakuma

Fødselsår:
2003
Højde:
Ca. 161
Temperament
Lakuma er en superherlig blid og sød hest. Af det jeg har nået at oplevet af hende. Hun Prøver virkelig at behage og gøre det rigtige, hvilket går fint. Hun er hverken ond eller hidsig. Hun har dog lidt svær ved at slappe af de første minutter, når vi varmer op i skridt men det går fremad dag for dag. Afslapningen er helt på plads nu :) der er ingen problemer nu, hun går bare afslappet, rigtig dejlig fornemmelse.
Har fundet ud af med tiden, at hun er mere tilpas når hun bliver reddet daglig. når jeg tager udstyret frem, står hun i boksen med ørerne fremme :) og kommer med det samme boksen åbnes.
Gangarter
Middel - Dejlig trav, og op af bakke galop
Stævner
Ingen endnu, men håber på første stævne i 2009
--------------------------------------2010---------------------------------------------
D.23/4-10 Lakumas første stævne. Sydthy
Lc 1 : 63,33 % anden plads (men ingen placering pga. for få tilmeldninger)
Lc 2: 65,65 en klart første plads :)
Hun var super fin at havde med, ingen unøjer, lidt nervøs på opvarmningen i starten men gik hurtig over :)

kommende stævne :)
Det går så godt med hende at hun igen skal starte. denne gang bliver det lb1 og lc2 nede i morsø :)
Ida startede Lb 1 men opgav pga hun var en anelse træls.
LC 2 vandt hun med 66,53 % godt klaret begge :)

Sallingsund LC1 + LC 3
Hun var super fin på opvarmningne, men gik lidt død og jeg red forkert i bane i lc 1, vi red til 50, 25 % ;( Hovedesaglig min egen skyld.
LC 3 red vi til 56,noget meget tilfreds, af det er vores første stævne.
Tødsø d. 11-7
LC 1 54,17 % bedre end sallingsund og med samme dommer
LB 1 Vandt en 2 plads :) red 57,5
Hanne&frits
7/8 Lc 1 hold og LB
Lb 58,? blev sidst i klassen ud af 4 men red bedre end sidste stævne så det går fremad;)
LC 1 61 % første gang vi er over de 60 ;) fik desværre lavet forkert galop som vi fik ændret men det trak en del ned men fuld tilfred.
8/8 hold spring
LD spring
Disket 3 stop ( kun været sprunget ca 2 gange)

Lc 1 klubmester blev nr 1 i LC 1 klassen men fik ingen placering da det var klubmester og det var i mod lb og la også vi red super godt 63.75 %
lc 3 60.68% red desværre forkert galop det kostede os dyrt ;( ellers super fint program
17-10-10
LE fejl fri i hovederunden 4 fejl i omspringningen
LD 8 fejl i hovederunden
06-11-10 Thyholm
Lc 2 58,18 Aldrg gået dårliger, kontra galop i begge programmer, og havde ingen kontrol eller fokus i programmet både rytter fejl og en ukoncentreret hest der skød skulderen for mig. ikke nok påvarmning and you name it ;( lidt træls havde håbet anderledes
Lc 3 55.42

---------------------------2011-------------------------------------------------------
Spring d 13-2-2011
Le vores første springstævne :) gennemførte 4 fejl
LD gennemførte
LC gennemførte
Stamtavle
Far: Hoelgaard´s kontrast
Mor: hoelgaard´s wild lady
Køn
Hoppe en rigtig dejlig og kærlige dame.
Bemærkninger
Jeg har kun været en heldig ejer af Lakuma i ca 14 dage.
Det jeg har oplevet af hende indtil nu, har kun været positivt.
Hun er total madglad og har tendens til at være lidt rund :)
Hun er nem og sød på fold,stald samt på ridebanen, hun har ingen unoder på banen eller andre steder :-)
Hun er ikke varm på nogen måder,
Hun har stået stille lidt tid, og derfor er vi stille og rolig i gang med at ride i form, samt vende hende af med at "putte" sig sådan Det går fremad for hver gang vi har undervisning.
Nu er der gået ca. 3 mdr og holder bare mere og mere af hende, hun er simpelthen drømme hesten, selv om vi har vores kampe engang i mellem, og hun prøver grænser af. Det kommende år bliver rigtig spændene, da hun har meget at byde på :0)
Ihh Lakuma er bare så herlig at ride, hun hænger sig ikke rigtig på tøjlen mere ;) hun går så fint i nedsidning uden at slå fra så ligner hun en rigtig dressur musse ;)
Har en pige der hedder Mette til at ride Lakuma da jeg har købt en lære hest.
Mette har reddet hende ca.5 måneder nu og det går rigtig godt, hun er blevet meget fin at se på og ride jf. Mette.. Men har besluttet at komme af med hende, da jeg er for stadig er for urutineret til at lærer hende yderligere, hvilket er en skam, da hun har enorm poientale med en lærerig rytter. og tiden er mere knap end jeg troede, da jeg købte hest nr 2.
Ida har været ude og ride idag, hold da op så flot hun ser ud, bliver spændene da Lakuma skal starte første stævne om 14 dage :)
Det gik jo super fint en første og anden plads det kan man vist ikke være utilfreds med ;)
Næste stævne er i næste måned 12-6 i morsø, der skulle hun gerne være klar til en LB1:)
Jeg er selv begyndt at ride Lakuma igen, og det går super fint, jeg glæder mig hverdag jeg skal ride hende, da hun er blevet så dejlig at ride, kæmper dog stadig lidt med hun låser sig fast på bidet, men det øver vi endnu, nu ser jeg bare frem til vi skal starte vores første stævne sammen. ;)
01.08.10 hold da op vi har været ude at springe i dag det er noget hun kan lide vi sprang 80 cm ;) super hyppe. Og sikke sidebevægelser vi kan nu samt travasade ;) hun er blevet så dygtig min lille pige...
idag d. 14-8 har vi løssprunget for første gang det var skide skægt syntes hun der blevet jordet frem og tilbage,- vi kom op på 130 cm men da vi prøvede 145 cm blev det for meget + hun var træt så det tager vi en anden gang ;*)
28-8-10 Igen prøvede vi krafter med springningen og kom på de 90 cm jeg er lidt af en kylling så jeg stoppeder der er overhovedet ikke springrytter men kunne ikke finde bedre hest at springe på, hun tager en 100 med og stopper ikke :)
Jeg bliver mere og mere i tvivl om det er det rigtig at sætte hende tilsalg, men månederne med ferdinand har gjort mig mere bevist om hvad jeg vil med dressuren, og derfor er det bedre at hun får et godt hjem hvor hun har mulighed for at springe noget ofter og hvor de har 100 % tid, da jeg jo har købt en erstatning for ferdinand nu- så det vil komme til at tage alt min tid.
30.10.10 Jeanette og lakums sprang 115 cm i dag sikke de kan og oven i købet changeret lakums også nu er hun ved at fange den dygtig pige :)
versade og travasade er også ved at være i skabet dog kun i skridt men går fremad, hende schinkelvigninger sidder dog lige i skabet sikke fint hun fremfører dem efter hånden :)dejlig at se at det bærer frugt det arbejde man har lagt i hende.
Nyt
08.11.2010 Pga. manglende tid har jeg skaffet en pony rytter til at holde hende i gang, og for at hun kan øve lidt hest inden det går denvej i mens hun er til salg. :) det skal nok blive godt ;) men håber snart jeg kan finde en kærlig familie hvor hun kan blive gammel og måske avle :)
31-12 Lakuma slog sin rekord sprang 140 cm :) sådan tøs
02-01.2011 Jeanette og Lakuma sprang 125 cm rekord hun fører sig frem den tøs :)
12.01.2011 Lakuma og jeg skal starte til springundervisning for første gang, er spændt er ikke i tvivl om at kumse kan springe men er ikke just den fødte springrytter men hun kommer til at elske det :)
12.01.11 Lige hjemvendt efter springundervisning hold da op det bedre end forventet, er ikke just springrytter selv, men vi klarede det med stor stil og kom fint over springene uden at rage bom, det eneste vi havde lidt svært ved var at gå over bomme det, syntes lakuma ikke var intr. der var det bedre bare at springe over dem, men nej det måtte vi lige tage en 4 gange før det var på plads. Glæder mig helt vild til onsdag er sku egentlig kommet lidt i tvivl om jeg vil af med hende :) egentlig lidt skægt at springe og hesten Elllsker det, hun er så tilpas :)
Lakuma var overdrevet god til springning i dag. underviser sage at det var hidtil bedste springning, hun var total afslappet og sprang det hele, hun redder mig klart når jeg fejler, det er en uhæmmet fed fornemmelse og oven i købet at se hende så tilpas, gør det bestemt ikke være :)
Jeg har valgt at offer lidt penge på at en dygtig træner rider hende et par gang om måneden, og sikke fremskridt. Ac har kun været på ryggen af Kumse 2 gange se den seneste video af hende på:

http://www.youtube.com/watch?v=VbEYUPz8vbg

------------------------------ <3 Kumse er solgt<3----------------------------
D. 16.03.2011
Lakuma er gået i gennem handelsundersøgelsen og er officiel ikke min hest længere ;´( det har været en hård beslutning, da tøsen har haft en stor plads i mit liv de sidste 2 år. med op og ned ture, jeg har haft mange gode ture og det er blevet til en del stævne, vores sidste var d. 13.02 hvor vi startede vores først og sidste springsstævne, kommer til at savne alle de timer vi har tilbragt sammen både i stald og på ridebanen :)kumse du vil aldrig blive glemt, og jeg glæder mig allerede til sommer hvor jeg skal op og besøge dig :) jeg ved du får det fantastisk hos Pernille og hendes familie de er nogle fantastiske og jordnære mennekser med et stort hjerte :)
Hos dem får du massere af opmærksomhed og massere af springning som du elsker :) du er jo som en flyvende ørn, og Pernille og dig skal nok tage en masse placeringer med hjem når I først kommer i gang :) Tak for de næsten 2 år jeg fik <3 <3
Kommentér på:
Pinto Hoelgaard´s wild lakuma
Annonce