{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Hannoveraner Quite Divine Roest 2009

3.974 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Hannoveraner Quite Divine Roest

Fødselsår:
2009
Højde:
DIVINE HAR SIN EGEN FANSIDE PÅ FACEBOOK. Skriv hendes navn i søgefeltet


1 mdr: ca 1 meter
3 mdr: ca 130 cm
8 mdr: ca 145 cm
10 mdr: ca 150 cm
12 mdr: ca 152 cm
21 mdr: ca 160 cm
2 år: 162 cm
3 år: 164 cm
4 år: 165 cm
5 år: 166 cm
6 år: 166 cm
Temperament
Hun har et dejligt temperament. Hun er enormt nysgerrig og selvom man er bange for ting, så skal man da liiige hen og tjekke det ud alligevel.
Han har ikke et helt så stort ego som hendes mor (men tæt på) så hun er til at arbejde med.

Hun tager de fleste ting med ophøjet ro og tilridning var intet problem. Selvom hun har stået i 2 uger, så kan jeg bare sætte mig op :)
Gangarter
3 super fine - det er som at kaste en hoppebold

Desværre kom vi aldrig til følskue, fordi hun ikke nåede at blive gammel nok.
Stævner
7/5 2016 VRK C-stævne, 1. plads i LA1 med 74,8%

Hun er kåret i hovedstambogen i hannoveraner og fik 1. plads i schau.
Stamtavle
Hun er efter Delight, som jeg også har oprettet. Hun gik fløj til DV kåring med 8 i helhed og er hovedstambogshoppe i Hannoveraner.

Mf: Del Piero
Mmf: Donnerhall
Desuden er der Matcho AA, Pik Bube, Weltmeyer på morsiden. Næsten samtlige hopper i Delights afstamning er statspræmierede hopper i Tyskland.

Faderen er den tyske Quaterback
(se evt youtube)
Oldefar deltog i OL sidste gang
Køn
Meget køn lille fin hoppe
Bemærkninger
Født 28/6 2009

Folingen gik i gang omkring 4.20 - der gik alarmen på safematen.

Hun kom endeligt til verden 5.30 med hjælp fra dyrlægen, da Delights presseveer ikke var kraftige nok. Vi hjalp hende senere op at stå og hjalp hende med at finde patten.

Omkring kl 12 lukkede vi dem på fold.

Det var ret traumatisk for lille baby, da hun allerede 5 måneder gammel blev fravænnet pga. hendes mors pludselige død. Heldigvis overtog Shelley jobbet som plejemor og det gik rigtig fint.


Sommeren 2012
Bebs er blevet tilredet på en måned. Hun har simpelthen bare taget det hele i stiv arm. Jeg har aldrig set en tilridning gå så nemt. Efter en uges arbejde kunne hun rides rundt i alle 3 gangarter.
Denne sommer har Bebs endda fået en skade i nakken og har været på Ansager 2 gange. Første gang fik hun taget røntgen og anden gang var der kommet en bule i nakken, som hun fik tappet og sprøjtet binyrebark ind i. Desuden har hun også haft massør, tandlæge og kiropraktor ude og tjekke. Hun har været lidt stiv i det, men da hun var ren i røntgen sagde dyrlægen vi bare skulle ride og hun har bare været SÅ sød trods lidt stivhed. Heldigvis er hun i bedring nu.

Sommeren 2013
Jeg har fået lov at prøve at starte med at ride på Bebs. Hvis hun bliver redet korrekt, så mener dyrlægen ikke, at arvævet i nakken vil gøre mere skade, men det er meget vigtigt, at hun ikke rides for højt eller snævert. Hun har haft tandlæge og kiropraktor, så nu mangler vi blot at få tilpasset hendes nye Passier sadel :)

Sommeren 2014
Bebs kom til skade med benet i marts, fordi hun fik benet under en haybar nede på rideskolen. Røntgen viste senere, at der var skrællet et stykke af knoglen med af :( Desværre har hun aflastet så meget, at hun overanstrengte sine forben, så det er ikke blevet til så meget ridning i år.


Kælenavn: Prinsessen, Bebs, QD

DER ER OPRETTET FOTOALBUMS FRA FOLING OG FØRSTE DAG PÅ FOLD
Kommentér på:
Hannoveraner Quite Divine Roest
Annonce