{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Fleur [Tidl. part] 1994

3.095 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Frederikke K
Kvinde | 29 år | Oprettet: 3. jul 2009


Anden særlig race Fleur

Fødselsår:
1994
Højde:
Ca. 1,55.
Temperament
I stalden er hun meget rolig, men når man rider, kan hun godt være rimelig varm. Hun er ikke så glad for de andre heste og det har resulteret i en del ufrivillige løbeture ned gennem ridehuset :)
Gangarter
Alle gangarter er fine, dog kan hun godt virke en smule doven i traven. Men når først hun er blevet varmet op, er hun blød og dejlig at ride :) Galop er rigtig god, men kræver at man er opmærksom, da hun godt kan finde på at løbe.
Stævner
Har kun redet en enkelt LC1 på hende, hvor hun gik til 65,4 %.

Hun har gået op til LA2 i dressur og sprunget op til LA med tidligere ejere.
Stamtavle
Kender den ikke, men tror hun er en blanding.
Køn
En dejlig hoppe (:
Bemærkninger
Fleur kom til Årslevgården i november 2008 som erstatning for min gamle yndlingshest Brorowiec, der var blevet solgt grundet hans rimelig varme temperament, der ikke passede til de yngre rideskoleelever. Jeg var meget ked af ikke længere at have ham i stalden, men blev hurtigt forelsket i den nye. I maj 2009 fik jeg part i Fleur og havde det frem til maj 2011, hvor jeg efter to skønne år desværre blev nødt til at opsige den, da jeg skulle på efterskole.

Tiden med Fleur har været en blanding af op- og nedture. Hendes temeperament har til tider gjort det til en udfordring at ride hende, men på trods af at vi har haft en del kampe, har jeg nydt hver ridetur :) Og det er skønt at opleve hver gang, der sker fremskridt. I august 2009 kom Fleur til skade på det ene bagben og stod derfor på "sommergræs" indtil slutningen af november, hvor hun endelig kom tilbage til Årslev. Det betød genoptræning indtil efter nytår, hvor hun endelig kunne rides normalt igen :) Det holdt dog ikke længe, for i februar 2010 sprang hendes korsbånd og så måtte hun stå stille indtil juli, hvorefter jeg igen måtte i gang med genoptræning. Det har været lidt af en udfordring, for hver gang hun er kommet hjem til rideskolen igen, var de store heste og ridehuset hjørner pludselig meget "farlige" og det har krævet en del arbejde bare at få hende til at gå ordentligt ud i hjørnerne eller komme indenfor en afstand på 5 meter til de andre heste uden at stikke af. Men det gik da fremad og især de sidste par måneder inden sommerferien 2011 gik hun rigtig godt :)

Fleur er nu solgt, da hendes varme temperament ikke passer til at være rideskolehest. Ville ønske jeg havde haft tiden og pengene til at købe hende, for savner hende så sindsygt meget!
Kommentér på:
Anden særlig race Fleur
Annonce