{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Shagal [ Solgt] [Tidl. hest] 2002

2.845 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anden særlig race Shagal [ Solgt]

Fødselsår:
2002
Højde:
han er målt 1,65
Temperament
Rolig men opmærksom.
Gangarter
Skridt :Stille, skal drives på.
Trav: God, når du får ham igang.
Galop: Dejlig rumlig galop.
Stævner
LD1 Anden pladsen ud af 15 rytter. med 62,67%
LD1 trænings stævne. med 88 point 2 fra 60%
Stamtavle
Køn
vallak
Bemærkninger
Shagal er en dejlig vallak jeg købt i 2009.
Han var ikke redet i to år, så jeg kunne starte helt forfra med ham. Han kunne ikke galop, springe eller gå til biddet. Så der var meget og gå i gang med.
Det hele startede ud med, at han voksede fra sin sadle, og der gik godt 3-4 måneder før, jeg fik overbevidst min forældre om jeg skulle havde en ny sadl. Så jeg red ud sadl i 3-4 måneder, hvor jeg simplehent fik ham løstgjort, og fik ham til og reager for mine hjælper. Det gik osse meget godt, lige end til han sagde stop. Han begyndte at stejle og bukke, og stod bare stille. Han blev kaldt livfarelig for mig. Jeg fik så dyrlæge ud, og se på ham. Han kunne ikke se, men gav mig noget til han ryg, i håb om det måske ville hjælpe ham. Så kunne jeg starte op en gang til. Jeg havde en rigtigt god veninde Stine til og hjælpe mig, da jeg var kommet lidt ud på dybt vand, og fordi han var livsfarlig. Så gik det hele bare fremad, vi kunne begynde at trave. Jeg har sku altid vært stolt af den dreng, de fremskridt han kan lave. Så kom sommer og sol, og jeg kunne springe udenfor. Fordi jeg er en springrytter, så det skulle da prøves? Der var mange stop, løb forbi springet, og bare løb. Det blev bedre, vi kom faktisk op og springe 90cm i en dressur sadl. jeg var så stolt endnu en gang ;)
Og nu sætter jeg min skønne dreng til salg. Da jeg har fundet ud af, han ikke kan komme så langt i spring, som jeg gerne ville. :)

D.31-05-2011.
I dag blev shagal solgt, til en ny ejer ved navn Bettina. Han kommer til at havde det hyggeligt med en masse skoveturer. Håber de får det godt sammen, kommer sku til at savne den dreng. <3

-Du ville altid være i mit hjerte basse, du lærte mig ting som ingen andre gjorde<3 Du er en enér :-)


Til min elskede basse:

-
Ja så blev min skønne vallak hentede i dag, da jeg kom hjem fra eksamen. Han er blevet solgt til en dame op nord på. Puha vi havde kun en halv time sammen, inden du tog afsted. Jeg fik ingen gang en sidste hyggetur på dig, jeg nåede det ikke... Tårerne faldt stadig fra min øjnene, ja selv min far begyndte næste at græde, da jeg ringede og sagde han var væk. Den måde han kigger på mig, da jeg trådte tilbage. Og klappen gik op. Det blik :( Det slog så hårdt i maven på mig, jeg synes det helt forkert du ikke skal være ved mig længerne. At det ikke er dig, der kommer løbende mod mig på folden. Dig som jeg lærte alt, er nu bare væk. Puha troede slet ikke man kunne holde så meget af en hest, når det kom til stykket. Nu sidder man her græde færdig. Basse du var en enér, og jeg ville altid elske dig. Og hvis du nogensinde ville hjem, så tager jeg dig igen.Tror mig...


26-07-2011.

-Åh jeg var oppe ved dig idag. Tanken gav mig sommerfugle i maven, det at jeg skulle se dig igen. Det troede jeg bestemt ikke det ville ske. Efter jeg havde sendt dig afsted til Bettina. Det var virkelig en dejlig følelse at se dig igen, at se du havde det godt. Og trives. Du kom hen til mig, da jeg fløjtede. Og stod bare ved mig, og blev nussede. Åh basse. Du er virkelig enetående. Det var virkelig overvælde at se dig igen, og hører alt gik godt. Basse du virkelig skøn, og jeg ville bestemt altid elske dig, og huske dig<3 Du er virkelig en enér<3. Pas nu godt på dig selv, der går nok lang tid, før jeg ser dig igen.. Hvis jeg dog ser dig igen, hvis chancen byde sig. Men jeg så dig, bare en gang til. Det betød meget for mig. Rigtigt meget.
Kommentér på:
Anden særlig race Shagal [ Solgt]
Annonce