{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Tinker Kragelunds Darcy [Tidl. hest] 2008

2.283 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Tinker Kragelunds Darcy

Fødselsår:
2008
Højde:
Vinter/forår 2010: ca. 138 cm.
Efterår 2010: 141 cm - og bred er hun også blevet!
Sigøjnermålet påstår hendes slutmål bliver 153!! Men det er nu svært at tro! Hendes forældre er jo vildt lave :)
Temperament
Fantastisk rolig og Tinker-typisk temperament. Hun er super nysgerrig og kælen, og meget kontaktsøgende. Vader lige ind i folks hjerter.
Dejlig pige!
Gangarter
Ok. Godt svæv i traven og galoppen er flyvende! Desværre mangler hun det Tinker-typiske høje knæløft - men det kan være det kommer :)
Stævner
Ingen. Men hun skal stilles til kåring i DTF når hun bliver 4 år.
Stamtavle
Mor: Finnuala of Ireland

Far: Næbbets Black spirit
FM: The Indian Mare
FF: Bob the Blagdorn Horse
FFF: The Lob Eared Horse
FFM: Horseshoe Mare
FMF Old Horse of Wales
Køn
Lille, fin hoppe - nu med stor mås!
Bemærkninger
Juni '09: Darcy ankom i torsdags, og hun er allerede faldet rigtigt godt til herude på vores gård. Hun er allerede en del af flokken, og hende og min anden Tinker klistrer op ad hinanden :)
Hun er også blevet gode venner med vores hund, som ellers er lidt vild (kun 5 mdr. gammel).
Darcy har en rigtig flot og super lang man, og vi håber at hale og hovskæg kommer efter det hen ad vejen.
Hun har arvet sin fars smukke aftegninger.

Januar '10: Darcy er ved at udvikle sig til en lille, sort skønhed! Hun er vokset en del siden vi fik hende i sommers - jeg vil skyde på hun er omkring 138 cm. og bred er hun også blevet!
Darcy er en skør lille hest, som selv kan åbne leddet ind til ridebanen og ikke er bange for noget!!! (altså så længe hun er i nærheden af mine to andre heste!) Havetraktoren er blevet prøvesmagt og banket på med hovene, og badekarret på folden kan hun sagtens komme op i! (men ikke ud af det igen -SUK!- skøøøre hest!).
Vi er så småt begyndt at træne lidt med hende, da planen er at vi skal med på Gypsy Show Team til sommer... Spændende! :)

Februar '10
Så har vi været på klikkertræningskursus for første gang. Darcy skulle lige finde ud af hvad det nu går ud på, og så skulle jeg lige finde ud af at de stillestående øvelser altså ikke var ret sjove for Darcy - men hvis det er noget med bevægelse eller noget med at undersøge ting, så er det lige hende! :)
Vi er så småt begyndt på lidt trickstræning og nogle gå-ture.

April '10
Så er vi lige hjemvendt fra træningslejr med Gypsy Show Team i Hampen! Og hvor har hun været dygtig!! Det er første gang Darcy har været med i byen, og hun tog det bare totalt cool! :)
Vi har nu en masse vi skal nå at træne så det sidder lige i skabet inden vi skal lave shows til sommer - spanske skridt, neje, stå på skammel, smile og følge pænt med ved min side i skridt og trav.
Men det bliver jo ingen sag for lille Darcy! :)

Sommer 2010
Så har vi været på Landsskuet og Egeskov marked med Gypsy Horse Show Team. Darcy opførte sig eksemplarisk, og var så dygtig og sød! Jeg begynder at glæde mig helt vildt til hun skal ryttertilvænnes. Hun skal nok blive en fantastisk ridehest når den tid kommer! :)

Juli 2011
Så er ryttertilvænningen så småt begyndt :) Hun er bare SÅ god og sød! Hun er så småt vant til bidet, og jeg har været på ryggen af hende tre gange nu. I løbet af det næste års til skal hun have opbygget muskler og tilrides i alle tre gangarter :)
Kommentér på:
Tinker Kragelunds Darcy
Annonce