{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Lusitano Bizantino da Cerca *Tiger-dyr* 2006

6.086 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

**lusiTINO* *
Kvinde | 32 år | Oprettet: 19. feb 2008


Lusitano Bizantino da Cerca *Tiger-dyr*

Fødselsår:
2006
Højde:
Ligger et sted ml. 1.60 og 1.62
Temperament
Super modig og nysgerrig, men samtidig rolig. Han er nem at tænde, men også nem at slukke igen.
Gangarter
Hans gang er ikke så voldsomt stor. Det hjælper lidt når han kommer op og bruger ryggen rigtigt, men den store dressurstjerne bliver han nok aldrig. På terrænbanen er hans galop dog ret stor, hvilket er en kæmpe fordel i military.
Stævner
2. plads i midi hest

2. plads i LX i Vamdrup

1. plads i LE i Jelling

2. plads i LC1 i Kragelund
1. plads midi hest i Kragelund
1. plads maxi hest i Kragelund

2. plads LE spring i Hejlsminde

2. plads LC1 i Kragelund

3. plads i CNC80 i Aabenraa

1. plads midi hest i Kragelund
Vinder af både midi og maxi cuppen :)
(men man måtte kun få en pokal)

3. plads i CNC80 i Kragelund

1. plads i LD i Louiselund

4.plads i CNC80 i Sønderskov

3. plads i CNC90 i Skårup Overgård (kun terrænspring)
Stamtavle
F: Zagalo
M: Morgada
FF: Capitolio
FM: Namorada
MF: Castelo
MM: Quintinha
Køn
Vallak. I Portugal, hvor vi har købt ham, vælger man normalt kun at kastrere en hingst, hvis den har et dårligt temperament. Til gengæld kommer hestene sjældent på fold. Vi har valgt at kastrere ham både for, at han kan komme på fold, men også fordi en vallak i min optik er nemmere at arbejde med.
Bemærkninger
Jeg har altid drømt om at få en hest som ham...
Ikke kun på grund af deres smukke ydre, men på grund af deres fantastiske temperament. Han er modig, men samtidig opmærksom, og han er intelligent og lærenem, men samtidig har han et glimt i øjet.


Kort efter han var kommet, prøvede jeg at give ham en gulerod. Han snuste lidt til den og kiggede derefter på mig med et blik der sagde: "Hvad har du egentlig tænkt dig", hvorefter han vendte tilbage til sit elskede hø. Næste dag ville jeg give ham en hestegodbid. Igen undersøgte han den og kiggede igen spørgende på mig. Nu har han dog fundet ud af, at gullerødder er spiselige, han har dog stadig ikke fundet ud af, hvordan han skal spise den, så han tager en centimeter af gangen :D

Simpelthen den fødte fodboldspiller, selvom han har det med at tackle bolden. Super skøn at ride på!!!! Han elsker at løsspringe og har rigtig meget talent for spring.

En hest der altid har et glimt i øjet og et rigtig nussehoved, ufattelig menneskeglad.

Vi starter pt LC i spring, hvilket går fint, når han ikke bliver for tændt. Vi skal ud og starte distriktsstævner inden længe, når vi altså har fået styr på alt det papirarbejde, der skal til for at kunne starte på distriksplan.

Vi har desuden været ude at starte et par militarystævner, hvilket han virkelig nyder. Vi starter pt. CNC80 og regner med at blive i den klasse et stykke tid. Målet er at ride Sydjyskmesterskab i military, men det varer nok et par år før vi er klar til det. Det handler også om at nyde vejen og ikke kun længes efter målet ;)

Tino Badino aka Tiger dyret

15-05-2014

Vi har rykket os en del både i spring, dressur og military. Han har både været ude at prøve kræfter med lidt CNC90 i military og LB* i spring, hvor han har klaret sig rigtig fint :) Målet er at få ham kvalificeret til at må ride CNC100 inden året er omme, og så må vi se hvornår jeg føler at både hesten og jeg har evner og mod til at ride 100 :) Hvis alt kommer til at køre på skinner satser jeg på Sydjysk mesterskab næste år :) I spring vil vi have lidt mere erfaring i LB på distriktsplan inden vi begynder at lægge planer omkring LA; men military har førsteprioritet.
På søndag er jeg meldt til CNC90 i Fjeldsted og Kristi himmelfart har jeg meldt til LC og LB* i Bolderslev.

****Følg os på:*****
https://www.facebook.com/pages/Military-med-det-gr%C3%A5-guld/791951367500453?ref=hl
Kommentér på:
Lusitano Bizantino da Cerca *Tiger-dyr*
Annonce