{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Starlight - red [Tidl. part] 2006

3.025 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Signe Olsen
Kvinde | 29 år | Oprettet: 21. maj 2008


Anden særlig race Starlight - red

Fødselsår:
2006
Højde:
Han er 151-152cm :)
Temperament
Han er meget rolig :) Han kan rides alene i nyt område, og bliver ikke så let bange, så tror han vil blive let i skoven, når han skal til det..
Gangarter
Skridt: Meget god, men langsom.
Trav: Rigtig fin.
Galop: Rigtig rigtig dejlig! Men svær at holde i gang.
Stævner
Han har ikke startet nogle endnu, men håber vi kan starte noget dressur til næste stævne der kommer på rideskolen :).
Stamtavle
Jeg ved ikke hvem faren er, men moren kender jeg. Hun står i en boks stårt over for ham. Han har fire halv søstre/brøder fra hans mors side. Hans halvbror Frederik er oprettet er på hestegalleri :)

LINK TIL MOR LAIKA: http://www.hestegalleri.dk/html/gal_visbil.asp?ID=93038
LINK TIL BROR FREDERIK: http://www.hestegalleri.dk/html/gal_visbil.asp?ID=71814
Køn
En dejlig vallak :)
Bemærkninger
Starlight er kommet til Stald Vældgaard. Han blev byttet med sin bror.. Jeg har så fået den ære at ride ham, indtil han bliver solgt - han har henblik til videresalg.

Han står helt stille på staldgangen, siger ikke noget til sadel, tager selv bidet i munden, står nogenlunde stille når man skal op, er nem at ride :) Han laver ingen unoder, og er utrolig kælen. Jeg ved ikke så meget om ham, for jeg har kun redet ham fire gange (inden jeg har skevet det her ind den 10. juli 2009).

** NYT NYT NYT **
Mit stjernelys er nu kommet hjem til sin forrige ejer igen, efter noget fejl, som i ikke lige behøver at vide. I weekenden den 28-30. august, var jeg til stævne med Comett, og om søndagen d. 30, kører jeg med Klara ud til rideskolen. På vej op af indkørslen, kommer Klara og jeg til at snakke om Starlight, og så siger Klara: "viste du godt at Starlight skal hjem idag? Og Frederik kommer igen?" - Nej, det viste jeg så ikke! Da jeg kom ind i stalden, var hans boks tom. Fik ikke sagt farvel til ham )': Det har jeg taget MEGET tungt! Ugen op til stævnet, fik jeg ikke redet ham, pga arbejde, skole og stævne, så i hele den uge, fik jeg kun lukket ham ind tirsdag og onsdag, og så snakket med ham på folden om torsdagen, og ellers lige klappet ham, når jeg gik forbi boksen. (havde tid til det, da jeg arbejder på rideskolen). Så har ikke fået en ordenligt sidste stund med ham )':! Men heldigvis har hans forrige/nye ejer skrevet, at jeg gerne må komme ud og kigge til ham :) DET ER JEG VILDT GLAD FOR!!! Tak :)


*** 24. OKTOBER 2009 ***
Jeg skrev til Trine (ejeren), og spurgte om hun havde tid idag, og det havde hun heldigvis :') OG hun skrev også, at jeg godt måtte ride ham, hvis jeg havde lyst :)! Så jeg tog mit ridetøj på, og kørte derud :)! Og hvad ser jeg så på folden op mod gården? Jeg ser Starlight :)! Vi henter ham, og jeg begyndte og strigle ham. - Kunne godt mærke, at der kom en lille tårer i; Jeg havde sårn savnet ham! <3
Jeg må heldigvis komme igen! (': Min mor og jeg fik også lige nogle gode tilbud! Så skal lige snakkke med far om det ene tilbud (':

****** 15. MARTS 2010 ******
Nu er min lille dreng "endelig" solgt, efter at ha været tilsalg i lang tid! Var ude ved ham en sidste gang, og fik en lille tur på ham, som virkelig bare var gude skøn! Det var virkelig bare gude skønt! Jeg havde sårn savnet ham, og nu skulle jeg endelig se ham - men bare for aller sidste gang! )': <3 Han var blevet solgt til en ældre mand. Hvor manden bor, ved jeg ikke. Men jeg ved, at han skal sælges videre! )': Så ved jeg ikke, hvor mit lille stjernelys ender! )': <3 Men Starlight?!<3 Husk på, at jeg elsker dig, og det vil jeg ALTID gøre! Min tid med dig har være perfekt, selvom du ha ku' være dum, men det var med til at gøre dig til den sødeste hest! <3 Jeg elsker dig, dreng! Du glemmes ALDRIG! <3


din ~ min ~ hinandens! <3
Kommentér på:
Anden særlig race Starlight - red
Annonce