{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Sandgårdens Fargo [Tidl. hest] 2003

3.897 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Ida H
Kvinde | 26 år | Oprettet: 27. apr 2009


Anden særlig race Sandgårdens Fargo

Fødselsår:
2003
Højde:
148 - en ufattelig god højde til mig :)
Temperament
Han finder sig i alt! Han er bare den bedste :) Han bliver aldrig sur hvis man ikke gør det rigtigt eller noget, så han er bare så perfekt :)
Gangarter
Skridt - Over middel, Dejlig, han tager nogle gode lange skridt
Trav - osse over middel, midt imellem, altså lige tilpas,
Galop - Over middel :) meget blød, det mærker som om man flyver, :')
Stævner
Nope :/ men vi skal snart starte nogle :O :D<3
Stamtavle
Far - Røgild´s Kilimanjaro
mor - Maja

Skrev lige kun hans mor og far :)
Køn
Vallark :)
Bemærkninger
Sandgårdens Fargo:

Det første jeg lige skriver her er: Kan man overhovedet finde en bedere pony? hehe <33
Jeh fik ham hjem 12/7 om aften, Og han tog det ufattelig flot :)
Lige siden har jeg været uden ved ham være dag :) Og han kommer hen til mig når jeg kommer :) Og han vrinsker når jeg går ... Han elsker når jeg kommer ud på marken til ham :) Han kommer straks og så står han helt stille så jeg kan nusse ham <333 Han er rigtigt dygtigt, han er lige kommet hjem til mig og jeg har hunde,katte,geder,høns o.s.v... Men han er super lige glad med de suser rundt på hans marke :) Han elsker mine hunde , de leger tit sammen :) Han løfter pænt sine hove og slev om han ikke er bundet fast står han helt stille mens jeg strigler ham :)<3 Og så går han efter mig over alt! Fargo er helt klart verdens bedste pony! Han er så dejlig og man kan bare nusse ham i ørne. på bringen og alle andre steder, han er super glad når han ser os om hjørnet og så vrinsker han :)
Han er en rigtigt lige charme trold <33 Og han er en blanding af en nordbagge og DSP :) verdens bedste blanding :)<3

Han er bare den bedste forever!<3333

Nu står han ved gederne og de elsker hinaden <33 Fraja og Fargo kysser tit :) og så leger de alle 3 fange leg :) Og så løber alle 3 efter mig når jeg kommer ind :) Dog vrinsker Fargo stadig efter mig når jeg går... Men har kigget på ham mens han troede jeg var væk :) så legede han bare med Fraja og Trine :)
Jeg har osse redet på ham :) Hans skridt er vidunderlig at sidde i ! Det er næsten som en drøm :) Han er så dejlig! Hans trav og meget let og den er super i nedsidning :) Ja hans trav er osse som en drøm :) den er smidig og hurtig og meget let :)
Hans galop har jeg ikke sådan prøvet meget, kun i longeren?!
Men som jeg har opfattet er den osse meget let. Og meget lille? han galoper ikke sådan med store skridt mere med små ville jeg sige? Men den er helt klart osse vidunderlig! elsker Fargo ever <333 Han er mit et og alt! <33 maan jeg elsker den pony! (Kommer snart MANGE flere ridebilleder)

Hehe ja jeg er faldt af ham 3-4 gange nu men der er aldrig sket noget og når jeg er røget af så er det op igen :) Han er super sød dog osse lidt små fræk, som osse er lidt dejlig da jeg altid er van til søde og rolige heste aALTID godt med noget nyt :) Jeg elsker ham sådan!

Sådan er jeg faldt af ham:

1....Jeg faldt ikke af jeg hoppede af fordi han begyndte at løbe og jeg lå over ryggen på ham :) (anden dag jeg havede ham hjemme)
2. Han bukkede og jeg røg forover. Haha begyndte 2-tal at grine :P det var mega funny :D

3: Han ville ikke i galop (jeg blev slf ved ;p slev om jeg vidste han ville blive fræk ) Han bukkede og jeg røg ned på siden af ham og gav slip :D Og OP igen :)

4. Han ville ikke ride og satte i galop :) jeg kunne ikke styre ham og han løb ind i sit hus med mig på ryggen :) Der grinte jeg osse bare 2-tal. (Fik et sår på ryggen ;P ) Men det kunne ikke mærkes og næste dag sad jeg op igen :)

og en masse andre gange men.. det er kun 10% ud af 100% han er derimod ALTID dejlig!!! Han har ørne fremme altid osse når han bliver rigtigt led og stejler og det hele! altid med ørne fremme!! Jeg elsker ham virkelig, vi går gemme lld og vand for hinanden! Når jeg er syg og er væk nogle dage, bliver han ked af det,? og mærkelig (har min mor fortalt!) Når jeg kommer igen er han den største nusse trold ever! Hvordan klare jeg mig unden ham? han er mit et og alt,! Når vi rider, er jeg ALTID glad! jeg er aldrig nervøs, (fx: hvis dagen før han var rigtigt fræk) for han gør det af kærlighed slev om det lyder sært, så passer det! Han bliver osse ked af det bagefter!? Han kan godt være besværlig og være vild, men han slapper af når jeg slapper af, dog er han en bølle! men jeg elsker ham for den han er! Når han mærker det er en nybegynder/en han ikke kender... der sidder på ham, er han ja rigtigt rigtigt slem! Men han er altid en engel ved mig! ja slf, kan han smide mig af ja! og han har gjordt det tit, men jeg har aldrig sået ,mig, og han skammer sig bagefter! Han er bare den bedste!!!

Men jeg er lige glad! Jeg elsker ham og ville jeg altid gøre! man SKAL ryge af og ja det kommer jeg vel mange gange til :) men sådan er det bare :) Jeg elsker ham bare så højt!! Min ejen lille pony :)

Han har fridag :) Men det kan han ikke tage! Han VIL rides! Han tonser rundt på marken med hale løftet som en araber! så leger han med gederne. Og når han galoper, galoper han ikke altid han tager sådan nogle små hop hvor alle fire ben er lige og bevæger sig overhovedet ikke! han ser mega sjov ud! Det skal jeg bare hane på flim! Men når han løfter halen sådan ser han bare super flot ud!!!! Åhh dejlige Fargo! <'33
Vi er så småt begyndt at øve HSM, og det viser han storer fremskirdt inden for! Han har osse stor spring talent!
!!! jeg elsker dig skat!!

Nu for alvor tror jeg fargo er træt af bidet :S hvis jeg kan lære ham hvordan han kan styrers i reb grime og han ville lystre bliver vi 99% bidløs :D Jubii vi prøver idag 3 januar :D

Idag d. 13 Juni 2010 blev min elskede Sandgårdens Fargo solgt til Signe.. Det var virkelig hårdt, for Fargo du betyder jo alt!! Jeg ved ikke hvordan jeg skal klarer mig uden dig, men jeg er ikke i tvil om at du får det godt, Sugne er jo en super sød pige :) I er et godt par! Og guud skat? hvor var du dygtigt til at gå i tailer... (; du gør mig så lykkelig! Heldigvis kommer jeg og besøger dig på lørdag :) Jeg glæder mig! Det er nogen søde mennesker der har købt dig! Så jeg må komme tit og se til dig :) Det er jeg glad for, de forstår hvor meget jeg holder af dig! Og jeg ville aldrig glemme dig Fargo! Du har den sørste plads i mit hjerte, og det ville du altid have! Er du klar over hvor meget du har lært mig? Jeg Elsker Dig ! Jeg ved ikke hvor mange gange jeg har sagt det, men det kan hellere ikke siges for mange gange :') Jeg håber aldrig du glemmer mig, du betyder alt skat!<333
Uden dig er jeg ingenting :)


p.s Tak Signe, du var den bedste han kunne sælges til! Jeg ved i får det godt :) Og jeg ville gerne hjælpe dig med alt det du har brug for! Men Signe lov mig du ville passe godt på ham :') Tak Signe!


åhh Fargo nu er det lang tid siden du blev solgt, men savner dig stadig! Tænker på dig hver dag! Jamen pony, der er ikke noget vi ikke har prøvet og oplevet sammen! Jeg Elsker Dig virkelig! Og alle vores minder ville jge ikke bytte væk for alverden penge og guld! Alle de billeder jeg har af dig! Jeg kigger dem aldrig mer, fr hver gang triller der tårer ned af mine kinder! Og jeg kigger ikke engang på din hg pofil ,for jeg begynder at græde! Mit værelse er stadig fyldt med billeder af dig! Mit ynglings billed er det hvor du for første gang fulgte efter mig! Kun med cordeo :) Jeg var så lykkelig som man overhovdet kunne være! Som en lille pige på en juleaften! :')<3 Alle billeder på din pofil betyder mer en 1000 ord for mig! <3 Jeg ved du har det godt hos signe... Men jeg savner dig så vildt og forfærdeligt! DDu betyder virkelig alt! Hvorfor skulle vores veje gå hver sin vej!?? Men på en måde er jeg glad for det jeg har valgt, for ellers fandt jeg aldrig ud af du betyder mer en alt i verden for mig :')<3 Husk det skat! Du ville altid være i mit hjerte! Du galopere altid rundt derinde og trøster mig når jeg bliver ked! Jgeg kan tydeligt huske da mine forældre fortalte mig de skulle skilles... Alt i min verden knækkede mit over! Jeg løb med tårerne trille ned af mine kinder ud og omfarvende dig!<33 du trøstede mig og kyssede mig :') Jeg huskede på at heldigvis ville du altid stå ved min side... Troede jeg :'(<33 Og den første dag da jeg fik dig hjem! Jeg var så lykkelig! "Se alle sammen det her er MIN pony!!!" Jeg stod op klokken6 hver dag! Og det første jeg tænkte var FARGO! Jeg var ude hos dig hver dag! VI nussede legede og hyggede os! Jeg spiste enda ude ved dig! Og første gang jeg så dig! Jeg IDSTE det var dig jeg skulle have!<33 Men vi skulle skilles sådan er det! Og Signe er en sød pige, og jeg ved hun elsker dig HØJT! Og hver gang jeg græder over dig, tænker jeg på hvor glad hun er for dig, og hun ville gøre alt for dig :')<33 Tak Signe fordi du passer godt på ham! Husk på han er som glas for mig, han er mit glas hjerte ;') Min engel!<33
Kommentér på:
Anden særlig race Sandgårdens Fargo
Annonce