{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Islænder Silkisif f Skydebanegård solgt [Tidl. hest] 2000

2.629 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

anja april w
Kvinde | 35 år | Oprettet: 16. apr 2009


Islænder Silkisif f Skydebanegård solgt

Fødselsår:
2000
Højde:
når du er her inden og kigger kan du så ikke lige skrive en kommertar ....

rytte Anja ja det er så mig selv lækker hest

ER TIL SALG
ozz selvom jeg ikk rigtig vil ha det man hun er min forlæders hest så hvis jeg selv køber hende er hun min egen ,

ER SOLGT
ca. 134-136 en fint lille hoppe og fint til mig

Står på Møn
Temperament
hun er en super lækker heste med fin lækkert slikeman super flot at kigge på man har sine ider man er altid sød, hun har en masse krudt i røver man en meget føldersom hest og det kan man mærk på hende så snart med kommer op og sidder på hende, man hun gøre ikk rigtig noget vildt, lækker hoppe.
Gangarter
5 gænger man rides som 4 gænger Blup 100

Skridt: fint når hun kommer ned og slapper af
hun er blivet meget beder i den slapper af når rytten ozz gøre det og i holdening og gå til biden, hun er blivet rigtig god til at slappe af og søge ned og frem og tærde godt inden under sig og brug sin ryg godt .

Trav: fint med svæv på har det med det skal hurtig
den er også bliver beder kan finde den være gang jeg vil ha hende til det, godt nok lidt hurtig ind til vi kommer ned i den rigtig temop med masse af svæv på og i holdening, den er hun bliver god til man temop arbejder vi med endnu man det skal nok kommer, hun er bliver rigtig god til at søge ned og frem og brug ryggen godt kan trav både langsom og hurtig hvor hun for masse af svæv på.

Galop: fint opspring man kan finder at tag bidt og bare løbe,
hun er blivet rigtig god til den og ned i temop og med fint opsprig og i holdening man skal arbejde mere på det man det kommer, nu kan vi tag en krot galop uden det går for hurtig,
hun er blivet rigtig god i den også tag ikk og lægge sig så meget på bidt mere og kan tag den langsom og hurtig med fint opspring på..

Tölt: fint og god man ikke for hurtig for så kan hun ikke holde den, hun er bliver vildt god til det nu og nu er der også løft på den hun kan både hurtig og langsom og mint i mellem temop og en smule i holdening man vi arbejder på det, hun er blivet beder til det og den er lige ved at være der man noget man skal arbejder for at for den i hende man ned af bakke er hun en fin lille tölter..

Pas: er god man jeg har ikk rede det så meget at jeg kan sige så meget om den man tror den er god. man vi ride den ikk da den kan øligger tölt,

Silkisif blup

hoved 108
hals 111
ryg 111
prop 113
benkva 95
benbev 99
hove 99
man 100
bygning 111
tölt 100
trav 105
pas 89
galop 104
vilje 98
form 101
skridt 104
ridning 97
langsom tölt 95
mankehøjde 0,7

Total 100
Stævner
hun har ikke være det nogle endnu

hun har være med til kaffetölt i vores klub hvor hun blive nummer 2. med min lille søster Gry på ryggen det gik rigtig fint man det var kun i de den lette klasse.

og med på ridelejr hvor jeg hede hende med det var dejligt at ha hende med jeg red mest tur på hende da jeg hede undervisning på min egen hest Dís super at ha med i byen og tag det hele pænt.

hun kan set til Blössi og randvar i t.8 og 4.5 det var en der hede lånet hende da hendes egen ikk kunne gøre det hun ville ha den til, jeg ved ikk lige hvaa plas hun lå på man kan snakke med hende der hede lånet hende ; Randvar var de ikk med til da hende der rede hende ikk kunne kommer den weekent.

man de næste stæver skal jeg ride hende glæder moi super meget til det

kaffegang i Skinfaxi på bogø kostskole i tölt og galop glæder så meget den 6 marts da jeg skal ride på hende så nu skal vi lige øver os hvis at den sne bliver væk så vi kan kommer i gang igen ... det gik fint i det blive nr 5-6 i tölt og nr 4-5 i galop så super fedt syns jeg.

den 8 Maj 2011 var vi til Blössi en-dags stævne i Sorø
4,5
tölt: 4,5 3,5 4,0 4,0 4,0
trav: 5,0 4,5 4,5 5,0 5,0
skridt: 5,0 5,5 5,0 5,0 5,5
galop: 4,5 5,5 5,0 5,0 5,5

total: 19,0 19,0 18,5 19,0 20,0
* med 4: 4,8 4,7 4,6 4,8 5,0
og bliv nummer 9 ud af 14

næste stævne med mig på er Blössi stævnet den 17-18
i t.8 og i 4.5 .

t.8:
dommer
1: 3,5 på den ene og 3,5 på den anden
2: 2,5 på den ene og 2,5 på den anden
3: 3,0 på den ene og 3,0 på den anden
4: 4,0 på den ene og 3,5 på den anden
5: 3,5 på den ene og 3,5 på den anden

* med 2. 3,5 2,5 3,0 3,8 3,5

4.5
tölt: 3,0 3,5 3,5 3,5 4,0
trav: 4,5 4,5 5,0 4,5 5,0
skridt: 4,0 5,0 5,0 4,5 5,0
galop: 5,0 4,0 5,0 4,5 5,0

* med 4: 4,1 4,3 4,6 4,3 4,8
meget fint syns jeg
Stamtavle
Silkisif fra Skydebanegård afstemning

Far: Noi fra Nøddegården afkom 186 rød med stjerne
ff Kolfaxi f Flúgumýri afkom 60
fm Carmen f Kolkuóki afkom 14
fff Hervar f Saudárkróki afkom 858 rød
ffm Gloría f Flúgumýri afkom 2
fmf Yngri-stígandi f Kolkuósi afkom 4
fmm Brún f Kolkuósi afkom 1
ffff Blössi f Saudárkróki afkom 97 rød
fffm Hervör f Saudárkróki afkom 10
ffmf Hrafn f Holtsmúla afkom 1202 sort med stjerne
ffmm Drottning f Flúgumýri afkom 4
fmff Stígandi f Kolkuósi afkom 27
fmfm Raudka f Kolkuósi afkom 3
fmmf Hördur f Kolkuósi afkom 508 sort
fmmm Nanna f Kolkuósi afkom 3


Mor: Ósk fra Søtofte afkom 6 rød/leverbrun med stjerne
mf Gustur fra Søtofte afkom 155
mm Sif f Hólum afkom 8
mff Gladur f Ytra-skördugili afkom 422 sort
mfm Venuslii f Kirkjubæ afkom 10
mmf Páttur f Kirkjubæ afkom 673 rød med blis
mmm Söng f Saudárkróki afkom 9
mfff Sörli f Saudárkróki afkom 1190 sort
mffm Fífa f Saudárkróki afkom 2
mfmf Páttur f Kirkjubæ afkom 673 rød med blis
mfmm Venus f Kirkjubæ afkom 13 rød med blis
mmff Hylur f Kirkjubæ afkom 153 rød med blis
mmfm Von f Kirkjubæ afkom 2
mmmf Gladur f Flatatungu afkom 138 sort
mmmm Sida f Saudárkróki afkom 11 sort broget

Silkisif halv brøder
1996,Glófaxi fra Skydebanegård far Gladur fra Ytar-Skördugili rød
1998,Sólfari fra Skydebanegård far Jarl fra Granbakken
1999,Sleipnir fra Skydebanegård far Neisti fra Kópavogi
2006,Mimir fra Skydebanegård far Neisti fra Kópavogi sort
2007,Atli fra Skydebanegård far Austri fra Austurkoti lys rødblak
Køn
super dejligt hoppe

farve rød
med en uregelmæssig stjerne og en smal blis
betyder sagadronning

hun er en rigtig lækker hoppe og smuk at se på
og super sød og meget nutte om vinter med sin vinter pals på
Bemærkninger
hvordan vi fik smukke Silki

min mor søge på joras efter en hoppe da hun så Silki måtte hun bare ejer hende, hun ringe så til ejerne og de snakke så sammen om det, så køret vi der op for at se på hende hun var smuk med en silkeman der var lange og smuk, man hun var en smule tyk at se på man det var okay så skulle vi prøver hende der var meget krudt i hende man det var skøn syns vi så vi købet hende og en vi kendt som var med købet også en man den er slæget nu, Silki er en meget anderledes hest ind de andre heste vi har. man der var nok at går til med hende for hun har kun blivet ride til da hun var 5 år og da vil købet hende, man hun skulle lærer rigtig meget for hun kunne kun grisepas til at begynder med og lærer at står stille det to en masse tid man det, det var min mor der red på hende første inden til hun bliver for sur på hende og så over taget min lille søster Gry hende, vi hede hende i træning ud hos en der hedder Anette ud på øst Møn der læret hun at finde traven og galop og en smule tölt tror jeg. så fik vi hende hjem gik og Gry red på hende man der var en del at træning på endnu hun skulle lærer at man godt kunne står stille når man skulle op på hende, hun har strejle et par gange man er helt stoppe med det nu, Gry har redt et stævnet på hende til kaffegang i vores klub Skinfaxi hvor hun blev nr to,

Nu er det så moi der ride på hende og jeg er bare vildt med hende du er en meget smuk og lækker hest man har sine sjover idder om dem skal man holde lidt af nogle gangen
jeg ride hende i skoven og til vandt hun er ikk rigtig bange for noget og elsker bare at kommer med ud og i vandt, jeg for også en del undervisning på hende af Naja vi lærer en masse ting som er godt for hesten, jeg ride også hende på bane når den ikk er våd ellers er det mest tur sammen med de andre eller alene så hun ikk kører sig selv for meget op i et giver, man hun er blivet helt beder nu man det nu kan hun slappe af med løsetøjler i skridt. jeg har haft hende med på ridelejre i år det var rigtig hygge jeg red mest med på de tur vi var på da jeg hede min ung hest med også, jo der var en dag på ridelejre var jeg red hende på bane sammen med min veninde som også var med jeg skulle prøve at finde traven på hende og Naja sadge så slap tøjlen lidt og det gjorde jeg så man i stædig før at trav fandt vi galop pg det gik bare mega hurtig på ovlabane jeg tror hun toge 5 rundt i fludt fat inden jeg fik hende stoppet det var ikk lige det fed jeg hede prøvet, man nu er jeg ved at lærer hende at tage en rolige temop man det skal arbejde en smule på ligesom med hende trav den skal også lige ned i en rolige temop man det kommer med tiden.

Vi har haft hende i to år nu og der er sket meget med hende syns vi hun er blivet meget beder med tinge og hører mere efter nu, hun er en lækker hoppe på 9 år det er altid krudt i hende, hun beygnde at tölt da vi fik lægge trunder forsko på hende og så kom det hun kan både hurtig og langsom temop tölt man skal arbejde lidt på den så det ikk bliver til grisepas
jeg ride hende hver dag store set så hun ikk bliver for dum at ride på. man hun er en meget lækker gummiblød hest at ride på man kan mærke at det hele går på hende, hun har været til et klub stævnet i Blössi hvor en vi har lånet hende til, red på hende man det var ikk lige det smukkeste vi hede set hende gå meget kedeligt må hun red på løsetøjler i det hele tage grisepas, tippe skridt, en smule god trav og galop man med hovedet op og være lang ikk den Silki vi kendet nu kan går så godt ved vi i holdning osv, så vi toge hende hjem igen og det var jeg glad for jeg skulle begynde helt forfra igen hun lå på bid og hørte ikk efter der var inden ryg muskler på hende efter 14 dage hun hede lånet hende i man nu har hun det igen og blivet rigtig dygtig, har tag moi at ride hende til en del stævner når vi kommer til det næste år og vise hende frem og vise hvaa vi har arbejde en del på, jeg bruge en del tid på hende hun går hun ikk når hun skal ha grime på står bare over venter det sammen når man skal op på hende står helt stille over venter på at hun må gå. ride billeder med moi og hende kommer skal lige finde dem og tag nogle nye.

Silki er blivet en helt anden hest for tiden hun går rigtig godt og i holdening og i rolige temo, både i skidt, trav, og en smule i galop, tölt er der også når vi har fået varme hende godt op og stille hende og laver volder. hun rides med 3.delt bid som hun går fint på kan godt holde lidt på bidt i den ene siden man når man har løst den lidt op gøre hun det ikke mere, jeg ride store set hver dag på hende for at holde igang og trænge hendes muskler og temop på hende gangater de er super gode, ride pt med pisk for tiden på da hun har haft en dårlig ide med at at stoppe op hurtigt i gangater så man var ved at falde af, man gøre hun ikke mere, hun lytte meget til stemme og man skal passe lidt på ikke ligger for meget ben til hende da hun er en del føldsom hest.... lige nu trænger vi en del på kaffegang den 6 marts i valgfrit temop tölt og galopen, hun er blivet flytte over til føllen for at sætte dem på plas og lege med dem hun nyder at være sammen med dem og sætter drenge på plas da de er så frække og bisset så det er meget godt hun er der over da hun ikke rigtig kan blivet ifold da der er noget med hendes livmorden, så hvis der kommer et føl så ved vi hvem der har været på hende...

Silkisif er blivet halt og kunne ikk går så hun hoppe rundt på tre ben til at starte med man nu kan hun støtte og går på det man så skal hun har sko af og starte stille roliget op i skridt i to månderne man hun er jo et Nói barn så det man at skridet må vi så gå med hende da hun har så meget kudt i røven af at står stille så længe, så det bliver et stor opgaver at for hende ned og ikk op og kører da hun bare vil der ud af... så jeg skal starte helt forfra igen med at bygge muskler på hende igen og finde alle de ting du hede læret... skal lige siger hun var bliver vildt god inden hun bliv halt ....så jeg er så ked af med hende og at det kommer til at tag pænt lang tid med at for hende op på toppen igen...

Så er Silki på toppe igen efter siden langt tid skade fra den 2 april 4-5 måneder frem, hvor det var stille og rolige op træning inden vi kunne andet hun hede så meget krudt bag i af hun ikke kunne finde ud af at gå frem så i stedig for det gik hun på to ben helt op på bagbene ikk lige sjovet hver gang man sq op på hende, man så fandt mig og min mor på at hun trække med mig på de første par gangen og så lige pluslige kunne jeg selv kommer op på hende igen hun står pænt stille, hun er hun på toppe igen og jeg er bare bliver meget vildt med hende, skal starte stævner på hende man kun små da hun kører for meget op når der er mange hest om hende. min mor har sagdet at jeg kan købe hende billget man kun forbi det er mig og jeg ride hende så pænt og er så super glad for hende, så nu må jeg se om jeg der er tid og penge til at ha to ishest,, man det vil være fedt at ha to super isheste med nogle fed gangarter......

2011
så er vi begynde igen efter en lang vinter med sne hvor vi ikk har kunne ride så hun har står stille i 7-8 uger så hun var meget sød og ride på man så begynde hun med hende ider på to ben man det er ikk sadel så meget har vi fundt ud af det er så snart rytte kommer op så er hun nogle gangen helt anspængt i hele kroppe og kan kun finde ud af at går på to ben med andre gangen er hun helt fint, når jeg ride hende for tiden da min egne står skade for tiden og mig og Sliki har været til stævnt hun var meget op og kører og jeg måtte ride hende vej fra opvamresbane da der var for mange som red trav tölt og galop og det kunne hun bare ikk holde ud og hun var en smule svært at styr og holde man inden på bane gik det sådan okay godt vi kun var to, og se har en som er vildt med hende og vil købe hende man hun skal lige af med hendes egen første så hun må vi se, ellers går silki på en lille folde for sig selv da hun er meget gæse vommel bare af at står i en uge . man vi ride mest i skoven og en gange og uge på bane og det går fint nok selvom hun er frisk....
jeg ride hende hver dag da hun er en som ikk skal står stille alt for længe hun elsker at kommer ud og arbejder og laur noget, for tiden har vi redt meget alene da jeg lige sq ha styr på hende igen ellers tog hun bare bidt og løb hurtiger da hun bare låns i venste siden man det gøre hun ikk mere og vi er gået tilbage til at bruge alm bid igen efter at bruge stang på hende, hun er blivet en anden hest og lytte meget og stop nemt ned .... man vi ride og sammen med andre der er hun lidt mere frem af gåde da hun bare skal med og først man hun lytte til hvis hun skal blive der hvor man bed hende om det så,
lige for tiden har hun fået en som kommer og ride hende en gangen i mellem som ride meget løst man det er godt for Sliki og noge jorden arbejder....
mig og Sliki er igen med at træning til stævnet i weekent man jeg syns ikk vi er helt klar endnu hun er begyndt at ligge sig mere og mere på bidt og selvom jeg har stang på hende man jeg har hende kun med for sjovet og se hvaa vi for til det her stævne om vi har rygges os fra sidste stævnet ....
Silki fortæller

Hej allesammen jeg er en meget lækker og smuk hoppe på 9 år nu jeg har boedet i på Skyndebanegård siden jeg var lille sammen med min mor hvor jeg lege sammen med de andre føl, siden jeg hedder Silkisif var forbi min smukke pals var bøld som silke. En dag kan familie Worregård for at kigge på mig min ejer hente mig uden på folden jeg var en smule muder så jeg fik lige en strigle tur fra børne nårh det var bare skøn at blivet nusset og pusset om, inden jeg skulle ud på bane og går rundt i snor imens en sad på mig. jeg kunne ikk rigtig finde ud af hvaa det var jeg skulle man mig rundt i grisepas heheh
man det ender med at de købet mig og kom og hente mig sammen med en anden hest som en de kendt hede købet så kører vi hele vejen hjem til Møn hvor jeg skulle møde de andre isheste de hede.

jeg var nok ikke lige den der var venner med dem alle sammen mig og Torfa to en del tur røv mod røv for jeg kunne ikke rigtig finde ud af om jeg skulle flytte mig eller ikke man hun var ozz en sur kone, jeg kunne ikke rigtig finde ud af andet ind grise man det var jo ikke fedt at ride i, så de sendt moi ud til en der hedder Anette som fandt traven og læret mig en del ting, så red anja,s mor på som også hedder Anette man skal lige sige at jeg er en meget følesom hest og hede en del at lærer lige der at jeg ikke kunne står stille når de skulle op på mig. hun bliver helt vildt sur på mig man jeg forstod det ikke så jeg køret op og hun sagde mange grimme ord til mig.

Så kom Gry op på mig og red mig både tur og bane man vi hede vores tur sammen man jeg læret at står stille og hører en smule mere efter hun hede mig med til Kaffetölt hvor vi blev nummer to sammen man der gik ikk længe før Gry fik nok af mig, så kan Anja op på mig man hun har også ride på mig lidt inden da.

Da de skulle prøve at ha nogle på rygge af mig for at se hvordan jeg tog det at for rytter på igen da det var længe siden, jeg hører meget godt efter stemmen når man ride på mig, mig og Anja er rigtig gode sammen vi ride i skoven og bane og alene, jeg var også lånet ud til en man det var jeg ikk så glad for da jeg ikke rigtig kunne med hende jegg var til Blössi stævnet hvor jeg ikke gik godt tror hvis Anja red mig kunne vi gøre det beder. man så tog de mig tilbage igen så Anja ride på mig nu og jeg er blivet så god for tiden kan mine ting, så glæder mig til at kommer ud og vies mig frem til stræverne. Mere kommer sener

Silki er solgt og sted på vest møn hos en dame og sammen med en anden hoppe
Kommentér på:
Islænder Silkisif f Skydebanegård solgt
Annonce