{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Winnie *SOLGT* 1999

7.934 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anden særlig race Winnie *SOLGT*

Fødselsår:
1999
Højde:
Sidst jeg målte hende, var hun 142 cm. med forsko.
Det kan godt være, at den var lidt skæv. (:
Temperament
På tur kan hun godt være MEGET hidsig og hun vil helst være forrest. Sommetider kan jeg have meget svært ved at holde hende. Men det er værst om vinteren, når vi ikke har redet så meget tur. På banen er der ingenting, men er stadig opmærksom på hvad der sker omkring sig. (:
Gangarter
Skridten er MEGET langsom, hun kan ikke følge med de andre .
Traven er flydende og rigtig god at sidde i.
Galoppen er også meget behagelig, man skal bare slappe af.
Stævner
MORSØ RIDECENTER:
LE dressur u. galop: diskvaliceret, men gode karaktere faktisk.
LE spring: diskvalificeret.

MORSØ RIDEKLUB:
LE spring efter B3 metode: 0 fejl, men lidt for langsom.
LD spring efter B3 metode: 0 fejl, men kom til at lave en ekstra volte, så mistede tid

MORSØ RIDEKLUB:
LD spring: Red desværre fejl bane, men Winse var rigtig god!
LC spring: Red fejlfrit, men blev ikke placeret.
Det var et rigtig godt stævne. :D
Stamtavle
Winnies mor hedder Nora , hun er kvart araber og 3 kvart connemara. Nora var min ældste søsters pony. Hun blev desværre aflivet sidste vinter. R.I.P :( . Hendes far hedder Zivago, og er ægte araber.
Køn
Ja, hun er en super køn hoppe. :D
Bemærkninger
DRESSUR:
Winnie er meget samarbejdsvillig, og meget blød i munden. Man skal være forsigtig med hende, for ellers er hun ikke til at samarbejde med. Hun er meget lærenem! Vi er så småt begyndt at træne schenkelvigning. Jeg er sikker på, at hun nok skal få det lært.

SPRING:
Winnie er meget glad for at springe. Hun vil gerne fremad, og gør altid sit bedste! Jeg tror sagtens, at vi kunne ride en LB til stævne, men vi venter lige indtil vi får nogle gode placeringer i LD'en og LC'en. Jeg synes selv, at hun er meget dejlig at springe på, og jeg nyder det virkelig. Det kan man også mærke på hende, at hun gør. (:

TUR:
Hun kan nemt blive hidsig, men det er mest når vi har givet hestene lov til at strække ud. Ellers er der ikke rigtig noget. Når jeg rider alene, bliver hun ikke hidsig, for der er der jo ingen konkurrence i det. Hun vil allerhelst være forrest, og kan være svær at holde, men jeg synes det er blevet meget bedre. Hun er ikke rigtig bange for noget, og er 100% trafik sikker.
ANDET:
winnie er ikke så god til at gå op i traileren eller i lastbilen , men når ham der har stedet prøver , så går det lettere. winnie er 8 år, hun har fødselsdag d. 15 april . og det er ikke noget jeg selv har fundet på .. vi havde winnie's mor , så hun blev født hjemme ved os, men så solgte vi hendes mor og vi fik en anden pony, det var min søsters! men den blev aflivet pga. kræft. så fik jeg en pony der hedder beauti som jeg også har herinde, og de stod sammen i ca. 3 år. men så skulle min søster på efterskole og hun ville ikke have winnie med, så solgte vi hende og beauti! for jeg kunne heller ikke rigtig styre beauti dengang. en dag tog jeg så hen for at se beauti og winnie igen, for vi kendte ham der havde købt dem. så kom jeg til at ride på winnie, og vi købte hende tilbage :b
det var lidt om winnie..
winnie har forsko på . hun er fuldstændig rolig når hun har hovsmed ! jeg bruger både forben og bagbens gamacher og klokker , men kun til forhovene .. hendes bedste venner er (marianne s) dixie , (stine j) baloo , (katrine m) crazy . winnie er trfiksikker , og hun er heller ikke bange for hunde eller køer (:
Kommentér på:
Anden særlig race Winnie *SOLGT*
Annonce