{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Cirkeline *Udlånt* 1996

2.740 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

- Amalie Friis - .
Kvinde | 26 år | Oprettet: 7. jul 2009


Anden særlig race Cirkeline *Udlånt*

Fødselsår:
1996
Højde:
Hun er ca 1,20 cm.
Temperament
Hun er en frisk og glad lille pony. Hun elsker når vi er ude at ride, Og hun ELSKER at komme en tur ud i naturen.
Gangarter
Hendes skridt er dejlig og rolig. Hun går ikke stærkere end hun selv vil. Cirkeline elsker at snuppe græs mens hun skridter.
Hun har en helt fantastisk flot og svævende trav. Cirkeline kan trave meget hurtigt..
Hun elsker at gallopere hurtigt, og cirkeline kan blive ved at gallopere i det uendelige. Hun er slet ikke til at stoppe igen når hun først er kommet igang....
Stævner
Vi har startet en masse klubstævner, og har næsten altid en sløjfe med hjem. Vi springer LD-LC, højere gider Cirkeline ikke springe.
Vi vandt klubmesterskabet 2010.
Nul runder i alle tre klasser.
Stamtavle
Ukendt.
Køn
Fantastik smuk lille skimlet hoppe, med masser af charme.
Bemærkninger
Min storesøster Julie gik til ridning på Lellinge rideskole for ca. 9 år siden. Cirkeline var rideskole pony. Hun var kun 4 år, og hun kunne absolut ikke lide at være der. Hun stod i et spiltov lige inden for døren, og alle børnene gav hende et klap i måsen. Hun var rigtig meget stresset og helt vildt sur. Hun smed børnene af, steglede, bed og sparkede alle.
Så en dag hvor min mor og Julie var til ridning, sagde de på rideskolen, at Cirkeline blev hentet af en hestehandler næste dag.
Det kunne min mor ikke bære, da Cirkeline var den smukkeste lille pony, der fortjente et bedre liv end at være rideskole pony. Så derfor tog min mor chancen og købte hende meget billigt og tog hende med hjem.
Cirkeline kom hjem og fik en kæmpe boks, og i samme minut som hun kom hjem til os blev hun verdens sødeste pony. Cirkeline har aldrig været sur, eller været umulig at ride på. Hun har bare været så sød og glad. Cirkeline har fået det godt hos os og hun skal derfor aldrig sælges, selvom jeg er ved at være for stor til hende.

Du er ikke pæn • » Du er smuk !
Jeg kan ikke li' dig • » Jeg elsker dig !
Du er ikke i mit hjerte • » Du er over alt i mig !
Jeg græder ikke hvis du går • » Jeg mister mit liv !
-Uden dig -Ingen mig !<3
min skat<3




Cirkeline er nu lånt ud til en rigtig sød familie som vil passe rigtig godt på mit lille øjesten.<3.
Vi ses min skat ;) <3.





Det var dig, der fik hjertet til at slå, indtil tiden gik i stå. Det, det eneste jeg kæmper med. Jeg er ramt. Prøver på at samle mod. Slå det hele ud af hovedet. Du det eneste der holder ved. Så rør mig nu. Når viserne går baglæns. Se mig nu. For jeg kan kun gå forlæns. Jeg kan ik' gå en anden vej, en anden vej. Jeg gav dig alt. For jeg ku' ik' gi' mindre. Sprang og faldt. Men vidste du vil' finde mig. Og du har vist mig hvor jeg er og hvem jeg er. Når tiden går baglæns vil jeg gøre det hele igen. Jeg vil elske, når tiden går baglæns. Jeg vil elske dig igen. Når tiden går baglæns vil jeg gøre det hele igen og igen og igen Når tiden går baglæns. Vil jeg miste dig igen. Jeg er tilbage. Til den dag da jeg for vild. Og du tændte mig en ild. Det, den eneste der brænder nu. Slå mig ned. Så jeg glemmer tid og sted. Når du går skal jeg ik' med. Det, det eneste der skræmmer mig. Så rør mig nu. Når viserne går baglæns. Se mig nu. For jeg kan kun gå forlæns. Jeg kan ik' gå en anden vej, en anden vej. Jeg gav dig alt. For jeg ku' ik' gi' mindre. Sprang og faldt. Men vidste du vil' finde mig. Og du har vist mig hvor jeg er og hvem jeg er. Når tiden går baglæns vil jeg gøre det hele igen. Jeg vil elske, når tiden går baglæns. Jeg vil elske dig igen. Når tiden går baglæns vil jeg gøre det hele igen og igen og igen. Når tiden går baglæns. Vil jeg miste dig igen. Når tiden går baglæns vil jeg gøre det hele igen. Jeg vil ha' dig, når tiden går baglæns. Jeg vil elske dig igen. Når tiden går baglæns vil jeg gøre det hele igen og igen og igen. Når tiden går baglæns. Vil jeg miste dig igen<3

Kommentér på:
Anden særlig race Cirkeline *Udlånt*
Annonce