{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Miniature Felix 2003

2.197 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Iben V
| 36 år | Oprettet: 26. apr 2004


Miniature Felix

Fødselsår:
2003
Højde:
83cm
Temperament
rolig men er dog hingst
Gangarter
Han har nogle fine gangarter...
Stævner
nej, og han kommer nok heller ikke til det... For han er så lille..
Stamtavle
nej, men han er miniaturepony... Forældrene er ukendte..
Køn
hingst
Bemærkninger
Jeg fik Felix sidste år.. Jeg købte ham oppe i thy, hos en mand som har mange miniature ponyer... Jeg fik egentlig lidt ondt af ham, for han var udstødt af den flok han gik sammen med, han gik altid for sig selv og hvis han nærmede sig de andre jagtede de ham væk... Det var mest min far der ville at det var ham jeg skulle have.. Min mor synes at jeg skulle have en af de andre hingste der gik der... Men jeg valgte ham, nok også for at min far gerne ville have ham..


Da vi købte ham, var han sky og lidt usikker at have med at gøre.. Han var ikke vant til noget, kun at gå ude på folden sammen med de andre... Den første gang vi havde hovsmed til ham lagde han sig ned.. Det var lidt sjovt..

Han har lige fået sin første "kugle" og jeg var egentlig lidt bange for at han slet ikk ville få dem, for jeg har aldrig prøvet at de er 2 år før de får dem.. Men det har han heldigvis...

Han er en lille krudt ugle, som man skal tænke ved hvos er henne når man går omme i folden hos ham, for ellers kan man godt risikere at blive bidt eller han prøver på at parre en selv...
Ellers er han nem nok at have med at gøre..

Jeg har tænkt lidt på at vil tilkøre ham, men skal lige have en vogn og seletøjet til ham...

Opdatering...

D. 1/7-05 er Felix kommet med min nabos hoppe ud på noget græs, ude ved deres sommer hus.. Det er noget han nyder..
Vi håber lidt at der kommer et føl ud af det... Hehe..

D. 9/2-06
Jaa, nu er felix jo ved at blive en stor dreng og det kan man tydeligt mærke på ham. Han er begyndt at stejle, bukke, bide, sparke jaa kort sagt alt muligt når jeg trækker ham ud på fold.
Men jeg synes nu bare at det er dejligt at han laver lidt ballade istedet for bare at gå pænt i hele tiden, for han kan godt gå sød. Når han gider.. Jeg har ikke fået en vogn eller noget til ham endnu, men det kommer nok før eller siden..
Kommentér på:
Miniature Felix
Annonce