{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Trakehner † Pavarotti (L' † [Himmelhest] 1991

10.972 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Emma & Anna  .
Kvinde | 28 år | Oprettet: 3. mar 2008


Trakehner † Pavarotti (L' †

Fødselsår:
1991
Højde:
164, lækker højde!

Trense: full.
Gamacher: Full.
Klokker: x-Full.
Dækken: 155 cm.
Han er bare full q;
Temperament
Pavarotti er alt i alt min drømme hest.
Han kunne tændes, men kunne lige så slukkes igen. Jeg har aldrig været nervøs for at tage et fed galop i skoven på ham, da jeg vidste han kan stoppes til hver en tid. Der varr intet ondt i ham overhovedet! Han var det man vil betegne som idiot sikker!
Gangarter
Paus havde tre rigtig fine gangarter. Ikke nogen at falde i svimer over, men heller ikke sådan rigtig slidte gangarter som mange ponyer har. Han var meget tildels fremadgående, ikke sådan at han løb, men han skulle ikke sparkes igang. En gang imellem skulle han engang imellem lige have et ekstra tryk for fremad drifen, men ovrordnet; tre fine gangarter der er en fornøjelse at ride i.

Paus fik sommer 2010 konstateret påbegyndene spat, hvilket påvirket hans gangarter meget lidt, men det betyder intet for mig!

Som føl fik han karekterne:
7-7-8 / 7-7
Stævner
Paus havde startet mange stævner med tidligere ryttere og ejer, han har bl.a. gået MB3 med tidligere rytter. Paus havd derfor startet sine stævner her i livet og ham og jeg skulle ride rigtig mange ture i skoven! Hvilket vi begge nød fuldt ud :-)
2009:
Langstruplund, LC2
2. p. til 136 point, 61,82 &

Langstruplund, Babyjumping.
Fejlfri! :D

FHSR 25 okt. sløjfe 2 x 50
FEJLFRI i begge runder!

NSR, d. 1 November. LC2
60 % (: ingen pladsering, men et fin program fra manses side!

2010:
Sløjfespring på Langstruplund.
Fejlfri.
Stamtavle
Paus havde en rigtig god stamtavle med bl.a. Med elite hingst som far(:

M: Pasodoble, HT 9120
MF: Mahagoni.
MM: Patricia XII
MFF: Pasteur XX
MFM: Maharni II.
MMF: Protector.
MMM: Patella II.

F: Rockfeller.
FF:Consul
FM: Rahue.
FFF: Swazi II
FFM: Cornau.
FMF: Donauwind, TAF 6502
FMM: RastenBurg.

opdrætter: Angelica Lauritzen.
Køn
Vallak.
Bemærkninger
Together Forever & Never Apart - Maybe In Distance, But Never In Heart.

Pavarotti, i daglig tale bare Paus var en fantastisk hest. Han var min bedsteven, min soulmate og ikke mindst et spejlbillede af mig selv. Han blev født d. 2. Maj 1991 og blev aflivet d. 24. Maj 2011. 20 år og en masse oplevelser på bagen. Paus var så rolig, kærlig og har så meget personlighed at man ikke kan andet end at elske ham! Paus os jeg var en equipage siden d. 22. juli 2009. Vi har oplevet ufattelig mange ting sammen, han var med ved kirken til min konfirmation, min første rigtige kæreste hjalp han mig over, han var den første hest jeg sprang en meter på, og den første hest jeg ved jeg kunne have resten af hans liv. Paus og jeg startet d. 24. juli 2010 med at ride bidløst, og Paus vil blive redet 100 % bidløst resten af sine dage! Han elsker at springe, og jeg ærgrer mig gul og grøn jeg var sådan en kylling!

Paus fik d.17 Juni 2010 konstateret på begyndende spat på venstre bagben i hasen. Jeg var ulykkelig og overbevist om ham og jeg skulle skilles der, men min gamle Paus are still going strong, hvilket jeg er ubeskrivelig lykkelig for!
Ham og jeg flyttet sommeren 2010. til Kroglund ridecenter så vi kunne få hverdagen til at hænge ordentligt sammen, og det er lykkedes! <han har dog stået meget stille da han fik en hovbyld der trodset tyngdekraften og kom ud i kronranden, han stod i godt og vel to (Meget lange!!) måneder, men langt om længe er vi så småt i gang igen!
Paus var for mig den eneste jeg altid kunne være mig selv med. Jeg har flere gange gået og snakket med ham, og sat de underligste ting til ham. Da han blev aflivet havde han nok mange ’mærkelige’ informationerne med sig. :-p
Paus kunne noget ingen andre kan. Han havde en tendens til, at være uigennemskuelig, nogen dage umulig, at ride og få fanget på folden, men han vidste også hvornår jeg havde brug for ham. Da vi stod på Kroglund, var der flere dage, hvor jeg bare ville ud og have lov at tude sammen med ham. Have lov til at være både grim, ligegyldig og ja.. bare være alene. Men de fleste gange var der jo andre pensionærer, men Paus, han kunne mærke det. Lagde sin mule ind til mig, vi kysset og nusset, og uden at sige et ord var det som om han vidste, hvad der var galt. Jeg har flere gange kunne stå med ham i flere timer sådan, nej hvor har vi hygget os og brugt meget tid sammen. Han er den i verden, der vidste mest om mig, der har været med til alt, og som jeg næsten aldrig har skjult noget for.
Paus blev senvinter 2011 sparket på det ene bag lår. Han hævet helt vildt op, så det næsten lignet han havde en ekstra nummi. Jeg lod vær’ at ride ham nogle dage, men da jeg så endelig satte mig op, var han halt. Denne gang på et forben. Hmm.. Jeg fik efter nogle dage en dyrlæge ud, der fandt en lille skade i albuen i højreforben, det ben han også tidligere havde en hovbyld i. Han skulle ifølge dyrlægen have 10 dage og så være klar igen, men det blev han aldrig. Da jeg prøvet at sætte mig op på ham efter de 10 dage fik han et voldsomt gjordkrampe anfald. Han bukket mig af og tog sig en løbe runde og så kom jeg heldigvis op igen, roste ham og snakket med ham. Han fik dyrlæge igen,igen. Hun bøjet ham af og der var ikke rigtig noget. Hun tog røgenbilleder af hans tåled, og der gik længe før jeg hørte noget. Jeg var på randen af at gå helt ned i kuldkælderen. Jeg fik endelig svar, og svaret var: ’’Han har fine tå led’’ FORHELVEDE! Var min første tanke. Vi fik så en thermographør ud, der kunne måle varme. Han fandt varme i hoven. Dyrlægen kom igen, for at se hvad det var, der var at se på billederne, og hun ringet mig op (eller rettere min mor) og de blev enige om nye sko, da det brusk der skulle være stød absorberende var slidt ned. Han fik ringsko, såler og silikone implanter (:-p) og havde så en chance på tre måneder til, at give os et tegn, dem fik han på i påsken, men d. 14. Maj var han stok halt. Jeg tuede og tuede, jeg var så bange for at miste min rygrad, som var Paus. Så ringet jeg til dyrlægevagten, hun ville udskrive noget smertestillende og så ville hun kigge på ham tirsdag d. 17. maj. Det var en knap så glad besked der kom d. 17.
Der var ikke mere at gøre for ham. Katrine ville ikke give ham den sidste halvanden måned, ej heller ville jeg. Vi blev enige om han skulle have fred. Dagen efter ringet jeg til dem der skulle hente ham, de kunne hente ham dagen efter. Jeg ringet til dyrlægen og de kunne aflive ham samme dag, og som jeg havde udset mig han skulle aflives ringet hende vi havde ham stående hos. ’’Det kan ikke blive i dag, Emma! Det kan det bare IKKE!’’ Jeg var knust, nu havde jeg udset det skulle være nu, det blev det ikke, vi rykket det hele en uge og de jeg nød de sidste dage med ham. Vi/jeg grinet med ham og græd med ham, trak ture med ham (dog kun på gårds området) og han åd og åd af gulerødder ovs. Så kom dagen, jeg havde dagen inden siddet hos ham om aftenen i boksen, jeg græd og græd, men var stærk. Han skulle vide jeg passet på ham. Dagen kom, jeg tog derud ved en 11-tiden, stod på folden og græd hos ham og fortalte ham jeg elsket ham højre end noget andet. Da jeg så ikke havde flere tårer tilbage trak jeg ham ind og striglet og hygget om ham. Min morfar, der ved hvor meget han betyder for mig, kom ud med en pose gulerødder én time inden dyrlægen kom og spurgte hvor meget han måtte få, jeg grinet og sagde han ikke kunne nå, at blive syg alligevel. Aldrig har jeg set Paus sådan, han hældte gulerødder indenbords og var så glad, gav kys (tricks) til mig flere gange og nød opmærksomheden. Min ’’veninde’’ der har Paus’s nære ven, Folmer skulle være med til aflivningen, da jeg ikke skulle være med når han faldt. Vi snakket lidt, min mor kom. Hun tuede som pisket, men jeg græd ikke. Jeg græd først da jeg hørte dyrlægens bil, gik ind til ham og krammet ham, og fortalte ham han var fantastisk. Dyrlægen kom ind og fortalte mig først, at der hvor jeg sendte ham hen, var der dejligt og fyldt med kærlighed. Hun gav ham den bedøvende sprøjte jeg snakket til ham. Krammet på ham og kysset ham, trak ham ud af stalden og det første han gjorde var at ligge sin mule på min skulder, ganske som han altid har gjort. Jeg sagde farvel og gav torvet til min ’’veninde’’ og gik væk med min mor. Jeg kigget tilbage, den sidste gang jeg så ham. Nu er han i hestehimlen, min elskede mand. Jeg savner ham hvert sekund, ville give alt for at se ham en sidste gang. Kysse hans mule, mærke hans ånde og sige jeg elsker ham højre end noget andet, men det var bedst han fik fred. Han skulle ikke lide mere.
’’24. Maj 2011
Så fik min elskede hest fred.
Jeg elsker dig Paus, du er det bedste i hele mit liv. Jeg er så taknemlig for at du var den du var. Må du hvile i fred min skat, du er den bedste, jeg elsker dig ubeskrivligt højt oh vil altid gøre det, om du er her eller i hestehimmelen. Tak for den skønneste tid, ingen ord er gode nok til dig. Intet er godt nok til dig. Jeg har ingen ord for, hvad du har gjort for mig. Du har gjort mig til den jeg er i dag. Du er den bedsteste hest i hele verden. Jeg elsker dig så højt mullefnis! Hvil i fred min elskede, min engel, mit alt, min Paus. :'-( tak for den skønneste tid i hele mit liv. Du er en engel uden vinger.
- jeg elsker dig Pausi Snausi Fisk <3<3<3’’
skrevet den dag han gik bort <3<3

Min øjesten, min bedsteven og soulmate.
Jeg har minder med dig jeg ikke vil give væk for nogt i verden. De sidste dage, var som du ved hektiske, fyldt med frustartion, tårer og tanker. Men der var også en masse glæde, smil, kys og sætninger jeg vil kunne sige igen, igen og igen. Du er den eneste der aldrig har bukket under når jeg har haft brug for det. Du var der altid. Du ''oplevet'' min første rigtige kærlighed, den første gang, det sidste år. Det sidste af alting, men vigtigst er, hvad vi var sammen. Jeg har altid fået at vide vi passet sammen, vi var som en skrue og rawplugs, de skal passe sammen, ellers falder det for hinanden. Jeg har aldrig hørt andet. Jeg har intet kunne rumme den seneste uge, alt jeg har ville er at være sammen med dig. Bruge alle de tårer jeg havde på, at græde dem væk sammen med dig. Du har ædt så mange gulerøder, så man ikke skulle tro det var muligt. Når jeg sidder her nu, en sen onsdag aften, og er ked af du ikke er her til, at give mig råd og vejledning Paus har jeg ikke lyst til, at være her. Jeg undre mig over, hvorfor det lige var dig, hvorfor kunne jeg ikke passe på dig hernede fra, hvorfor skulle du op i hestehimlen? Enhver ville sige 'Dooh, han havde ondt' og dét var den eneste grund til, jeg så udover mine egne behov og gav dig fred. Havde jeg haft muligheden havde du været her til den dag jeg gik over regnbuebroen avec toi <3 Du er.. ubeskrivlig. Havde jeg kunne, havde jeg fulgt dig til enden af regnbuebroen. Sørget for du havde en lille kuffert med, sørget for du havde en madpakke og hele muligvitten med, men du kunne selv.
Lige nu kan jeg ikke se det skulle være muligt, at leve uden dig, men jeg vil prøve. Jeg er stærk, men også kun fordi, at du var der når jeg havde brug for dig. Jeg elsker dig Paus, du er det bedste i hele mit liv. Jeg er så taknemlig for at du var den du var. Må du hvile i fred min skat, du er den bedste, jeg elsker dig ubeskrivligt højt oh vil altid gøre det, om du er her eller i hestehimmelen. Tak for den skønneste tid, ingen ord er gode nok til dig. Intet er godt nok til dig. Jeg har ingen ord for, hvad du har gjort for mig. Du har gjort mig til den jeg er i dag. Du er den bedsteste hest i hele verden. Jeg elsker dig så højt mullefnis! Hvil i fred min elskede, min engel, mit alt, min Paus. :'-( tak for den skønneste tid i hele mit liv. Du er en engel uden vinger.

Tak for alt skat, tak for din kærlighed, din skønne personlighed, man ikke kunne andet end elske. Og vigtigt af alt, tak fordi du gav mig modet. Tak fordi du viste mig der er en mening med, at være her. Du var stærk, ikke fordi du havde musklerne, men du havde psygen.
Jeg er stærk for dig, og nu vil jeg gennemføre det mål jeg gav dig.

- Gud
Jeg er dig evig taknemlig. Han er min skytsengel <3

- Jeg elsker dig Pausi Snausi Fisk!

d. 2 Juni 2011
Jeg savner dig, kom nu bare tilbage, vis mig du er her. du vil beskytte mig forevigt. du altid vil være der, du aldrig forlader mig, og at vi skal dele hele vores liv sammen, vi skal gå over regnbuebroen sammen, ikke hver til sit. Kom tilbage Paus. Jeg vil gøre alt for at se dig igen, ALT! Jeg vil slå ihjel, gå på lava, bo uden tag overhovedet, bare jeg har dig. så kan alt andet være lige meget. bare du er hos mig. Lov mig du har det godt, lov mig det ikke gør ondt mere. Jeg savner dig hver dag, hver time, minut sekund, nanosekund. jeg ville ønske jeg kunne ligge mit hovede ind til din mave og du så tørre min tåre væk. Jeg vil bare se dig igen, få smerten til at forsvinde. få alt til at forsvinde der skal bare være dig og mig, ingen anden, intet andet. Bare os, the two of us. Hvordan kan jeg leve uden dig? et liv uden dig er ikke værd at leve, jeg.. jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre. ingen vil nogensinde kunne tage din plads, ingen vil kunne have mit hjerte som du har. Jeg ved du sidder et andet sted, et sted hvor du ikke har ondt. Katrine lovet mig der var masser af kærlighed, græs og man ikke blev forfangen. Jeg håber du har det fantastisk. Bare jeg kunne have fulgt dig over broen, 'sat dig pænt af, givet dig en madpakke og en sedl med, hvor der stod mit mobil nr. på, så at hvis det gik galt kunne de ringe til mig, og så kunne jeg hente dig igen. det eneste måde jeg kunne sørre for du aldrig havde ondt, var ved at gøre som jeg gjorde. Jeg savner dig. Kom tilbage, min latter er ikke ægte uden dig, mit hjerte er i tusind stykker. Jeg ville give hele mit liv, for at se dig igen. jeg føler ikke det her indlæg kan blive længere, men jeg har lyst til at skrive så langt et indlæg, så ingen gider at læse det, der findes ikke noget der er godt nok til dig, fik jeg sagt rigtig farvel? Jeg ville ønske jeg kunne se dig igen, kysse din mule for sidste gang, følge dig over broen, sørge for du kom i gode hænder, hos nogen der passet på dig. du fortjener det bedste, du fortjerner mere end det. Du fortjener at blive passet på. du fortjener det ikke gør ondt, du fortjente ikke det jeg kunne byde, for det jeg bød var smerte. Hvis bare der var noget jeg kunne gøre anderledes, der gjorde du stadig var her. Jeg elsker dig Paus, og vil gøre det altid, også den dag jeg går over regnbuebroen til de to benets rige. Jeg vil altid savne dig min elskede soulmate. Du betyder alt for mig, og mere til :-'( tak for de bedste 1 år, 10 måneder og 2 dage.
jeg elsker dig!

13/8 - 11
http://www.youtube.com/watch?v=v9664IVBYUk
Til dig min dreng, jeg tænker på dig hver gang jeg høre den. Jeg savner dig så meget! Jeg ville ikke bytte Anna væk for noget som helst, men dig... du var den bedste i verden.. Jeg savner dig... så meget! Jeg vil altid elske dig, levende som død, vågen som sovende.. Du vil altid være min engel skat, pas på mig <3<3

1/10-12
Årh hvor jeg savner dig basse. Nogengange tager jeg mig selv i at sidde og tænke tilbage på os to. Jeg savner dig så meget. Jeg håber jeg fjernet dine smerter, håber jeg tog det rigtige valg, jeg håber du har det godt bassemand. <3 Jeg elsker dig forevigt <3
Kommentér på:
Trakehner † Pavarotti (L' †
Annonce