{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Palomino *CyranoDeBergerac*Sille 2000

2.152 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Simone Blomme Rasmussen !
Kvinde | 27 år | Oprettet: 23. jul 2009


Palomino *CyranoDeBergerac*Sille

Fødselsår:
2000
Højde:
Har ikk fået ham målt, men tror han ca. er 1,60:-)
Temperament
Han er en hest, der kigger meget på ting, når han er udenfor, og så kan han lige finde på at hoppe til siden. Indenfor er han mere rolig. Han kan godt stå stille en uge, og så kan man bare hoppe op på ham, man skal bare ride inde. Han er en super sød hest, elsker alt hvad der kan spises, og han elsker oss børn og hunde. Han elsker at gnubbe, både med heste og mennesker. Han kan ikk stå at blive sadlet op, uden at bide i tovet eller sådan noget. Er skide fræk, vi har nok ca. 10 meter ned til vores fold, og på sådan et lille stykke er der nok mange der bare ville tage hesten i grimen. Men det kan man bare ikk med Sille, så prøver han på at løbe tilbage eller løbe ind på folden:-) Den hest der finder på nye ting hver dag, der skal bare ske et eller andet! Han er super klog og vil meget gerne lave sjov med os:-) Jeg elsker den lille runde palomino<3
Gangarter
Skridt: Ok, men går lidt langsomt, hvis han kan slippe afsted med det :-)

Trav: Hans trav er fin og han er super god til øgninger og schenkelvigninger

Galop: Han har en dejlig galop, hvor man sidder vildt godt på ham
Stævner
Har ikk startet så mange. Han er en hest min mor og jeg deler, og da jeg fik ham var jeg nybegynder. Har haft ham i ca. to år nu, men for et år siden fik jeg min pony, Dancer og hun har krævet meget, så har ikk helt nået at starte så mange.

Startede et lille klubstævne, lidt efter jeg havde fået ham
Tror nok jeg red til 57% ca.

Startede et klubstævne, sidste år
Red nok ca. til 60-61%
Stamtavle
Far: Chrown's Chioce
Mor: Charmi

Farfar: Brandy
Farmor:Cassiopeia Crown

Morfar: Weltstar
Mormor: Chirley
Køn
Ja, han er en køn en :-) - Han er en vallak.
Bemærkninger
Farve: Creme palomino

Aftegn
Hoved: Bred gennemløbende stjerneblis ender kødfarvet, kødfarvet underlæbe
Højre forben: Høj sok
Højre bagben: Høj sok
Venstre forben: Høj sok
Venstre bagben: Høj sok


Sille - Sille - Sille. Du er mit et og alt. Du er den hest der har lært mig alt hvad jeg kan. Hvis ikk jeg havde fået dig... jaaae så ved jeg virkelig ikk hvad jeg dog skulle lave, og hvad jeg var endt med!? Du er virkelig dejlig.
Jeg husker min første ridetur på dig. Jeg var helt helt nybegynder. Jeg sad sikkert af h til og hev dig munden, men du var ligeglad! Du prøvede alt hvad du kunne, for at gøre det jeg ville have dig til. Og efterhånden som jeg blev bedre gik det bare super godt! Vi startede lidt stævner og hyggede oss meget... ;D Tilsidst havde du lært mig så meget at jeg skulle have en pony, og det viste sig så at hun var svær at håndtere. Men jeg klarede det, og hvis jeg havde haft dig til at lære mig alt det, havde jeg ikk haft hende. Selvom jeg ikk rider dig hver dag som før, ved du at jeg elsker mindst ligeså meget som før! hvis ikk mere... '<3 elsker de ture vi rider sammen og ogs når vi skal være seriøse! Vi skal ogs snart ud at starte stævner igen... Så kan de allesammen se hvad for en dejlig hest du er.

Simply the best!
I can't live without you SilleBille
Lækker
Love
Eneste ene, er du Sille!!
Kommentér på:
Palomino *CyranoDeBergerac*Sille
Annonce