{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Hollandsk Varmblod Uniek R.I.P. (27-08-10) [Himmelhest] 2001

2.261 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

*Team BB* Heidi  N
Kvinde | 44 år | Oprettet: 26. jun 2009


Hollandsk Varmblod Uniek R.I.P. (27-08-10)

Fødselsår:
2001
Højde:
179
Temperament
Super rolig og cool.
Gangarter
Fine.
Stævner
Ingen endnu.
Stamtavle
F : Zichem
FF : Gondelier
FM : Nanja
FFF : Amor
FFM : Caroxy
FMF : Eclatant
FMM : Jolanda


M : Kim
MF : Droomwals
MM : Femke
MFF : Waterman
MFM : Liebstraum
MMF : Allegro
MMM : Tanja

Der er en linje mere men syntes ikke lige det er så vigtigt..
Køn
vallak
Bemærkninger
Fredag d. 24 juli. var jeg så heldig at blive ejer af verdens dejligste hest Uniek. Har som skrevet lige fået ham så er lidt svært at skrive mere lige pt. Men ska nok skrive når der sker noget mere.:)! Så har anette været og måle min "baby" og han er altså lidt højere end der står i papirerne:)
Ellers går det rigtig godt med min hyp. Er begyndt at lære ham og gå på tur. Og han er meget mere rolig og cool når "mor" går ved siden af end når hun sidder oppe på ryggen... He he han er sku lidt skæg. Håber snart vi kan få taget nogle nye billeder....:)


NYT 17/7 2010... Da jeg skulle op på min basse igår væltede han med mig.. Ja jeg ved ikke lige hvad der skete hele hans krop sank bare sammen da jeg satte mig op.. Jeg prøvede og sætte mig op igen og fik reddet ham lidt(Se evt fotoalbum) men ku godt mærke på ham der var noget galt. Fik tilkaldt doktor dyr som kunne konstatere at han havde fået et skred i bækkenet så han er helt skæv og har selvfølgelig smerter.. Hun ga ham lidt medicin og så skal han ha ro og medicin i en uge og så kommer hun og kigger ham igen. Og hvis det ikke er blevet bedre på den uge mente hun at der måske ikke var ret meget og gøre for ham... Mega ked af det.. Min drømmehest blir måske aldrig ridehest igen.. Håber virkelig han kommer sig.

Nyt 29/8 2010: Efterfølgende skete.. Ugen efter kom doktor dyr igen for at kigge på min basse og han var ikke blevet bedre. Vi aftalte at der skulle komme en anden dyrlæge som også er kiropraktor og kigge på ham og prøve at give ham noget kiropraktik.. Hun kom så et par dage efter og trykkede lidt på ham. Men han havde så ondt at hun næsten ikke ku røre ham uden at han bare sank helt sammen.. (Ja et eller andet var helt galt med ham. Men hvad????) Hun ville gerne prøve og scanne ham sådan lidt ude på lænden og torntapperne. For hun havde en anelse om at det var der skaden sad og ikke i bækkenet som den første dyrlæge troede.. Så hun kom igen efter et par dage og fik ham scannet med det resultat at alt umiddelbart så helt fint ud. Problemet var bare at min hest altså gik og fik det værre og værre... Nå men hun mente vi sku prøve og gi ham lidt mere tid med ro og smertestillende.. (Nu havde han været på det i 4 uger..)
Så han fik yderligere ro i 10 dage da jeg sku med mit job til udlandet.. Da jeg kom tilbage var han bare blevet endnu værre. Han ku ikke engang løbe rundt ude på folden uden og vælte.. Så vi bestemte os for og sende ham på højgård for at få lavet en scintigrafi scanning.. Det gjorde jeg søndag d 22/8-10. Og onsdag blev jeg ringet op af dyrlægen som fortalte mig at udover at min hest var blevet slinger havde han også en revne i en af ryghvirvlerne. Så han mente at han bare sku aflives så hurtig så muligt.. Så fredag kørte jeg til Højgård for at være med til at tage afsked med min basse. Jeg var med hele vejen og fik lov at sidde lidt hos ham efterfølgende.
Han har det godt nu. Og jeg gjorde alt hvad der overhovedet stod i min magt for at finde ud af hvad der var galt med ham.
Uniek var min drømmehest og min baby:)
Han vil altid ha en stor plads i mit hjerte..
ELSKER DIG MIN BABY BASSE;)
Kommentér på:
Hollandsk Varmblod Uniek R.I.P. (27-08-10)
Annonce