{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Irish Cob Romanys Cailin 2007

1.939 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Sofie N
Kvinde | 37 år | Oprettet: 19. nov 2007


Irish Cob Romanys Cailin

Fødselsår:
2007
Højde:
Lige nu er hun omkring 140, forventer at hun bliver 155-160.
17.01.10. Cailin er nu målt til ca 146. Og hvis det der vægt-målebånd virker så vejer hun ca 460kg...
18.04.10. Cailin har været til kåring og blev målt til 148. Dog er hun meget høj-røvet, så mon ikke vi kommer over ponymål.. ;)
Temperament
Utrolig rolig, Hun løber ingen steder med mindre det VIRKELIG er nødvendigt. Til tider kan hun virke lidt sløv i betrækket , hun står bare og kigger bøvet når de andre farer derud af.. ;-)
Gangarter
Store og rummelige.
Hendes trav er så flot. Det er fantastisk at se hende spankulere hen over markerne med de høje benløft!
Stævner
Ingen, hun er kun en baby!
Stamtavle
Far: Clononeen Royal Cash - Ster preferent
Mor; VM Treassa(Trio) - Ster
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Cailin er en fantastisk hoppeplag. Hun tager det meste i stiv arm, og lader sig ikke strese af noget som helst.
Jeg fik hende til fyn den 19.juli 09, og hun er lynhurligt faldet til i de nye omgivelser. Hun deler fold med en dejlig åring, de er allerede som pot og pande de to. Det er så skønt at se!

Hun er efter min gamle hoppe trio! Det er helt uhyggeligt så meget hun minder om sin mor.

Jeg havde planer om at stille hende til ICS-NL kåring her til september 09, men den lille klump har spist sit hovskæg. Så nu ligner hun lidt en fed pinto... ;-)
Jeg glæder mig utroligt meget til at lære hende bedre at kende, men med de forældre kan hun ikke være andet end fantastisk!
Der kommer flere billeder når jeg har fået dem tilsendt!

23.08.09
I går havde min dejlige Cailin sadel på for føste gang. Hun tog det med ophøjet ro, hun ikke så meget som vrikkede med et øre. Dygtig hest!. Jeg er virkelig imponeret over hendes cool temperament.
Cailin og jeg bruger en del tid på at lege med plastic og paraplyer og andre "farlige" ting. Hun synes bare det er sjovt! Dejlig hest!!

Sept. 09
Havde Cailin en tur i longen den anden dag. Det gik over al forventning. Det tog ikke ret lang tid før hun forstod at hun ikke skulle gå efter mig, men selv gå rundt. Så vi tog et par rundter til hver side i skridt. Vi skal jo nødigt overanstrenge os.. ;-)
Det var dog lidt svært for hende at ignorere det dejlige saftige græs som bare skreg "SPIS MIG".. ;-)
11.09.09
Så har jeg haft Cailin med på tur for første gang. Vi gik både i natur og på vej. På vejen mødte vi både, lastbil, traktor og motorcykler. Da jeg så den kæmpe lastbil svinge om hjørnet blev jeg alligevel en smule nervøs, men min nervøsitet blev bragt fuldstændig til skamme. Min dejlige hest tog det mødet med maskinerne helt og aldeles perfekt. Hun ænsede dem dårligt!
Hun var bare dygtig på hele turen. Hun så ingen mærkelige spøgelser eller andet "farligt"

Oktober 09:
Cailin har haft smed og denne gang stod hun bare så fint. Og hun skal ikke have sko på! Yes yes yes!! ;-)
Hun har haft trense på nogle gange. Det tager hun meget pænt, der bliver dog gumlet en del på det bid.. Jeg er også begyndt at longere hende en smule. Hun er simpelthen bare så nem! Det er ingen sag at have en plag når hendes temperament et helt perfekt! :-)

Jan 10.
Ja, der sker ikke så meget for tiden. Vi får ikkel avet så meget i det her vejr. Desværre!! :(
I dag, 17.01.10. har vi dog været ude på en længere gå tur sammen med de andre foldkammerater.Cailin var sød, som altid. Hun har også så småt taget hul på sin karriere som ridehest... Hun transporterede en dreng på 6 år rundt på turen, han syntes at det var for hårdt at gå. Wupti så smed vi ham op på ryggen af Cailin. Hun ikke så meget som vrikkede med et øre og det på trods af at han både viftede med benene og sagde mange høje lyde! Jeg glæder mig til at det bliver min tur til at sidde på hende!! Suk... :) Men jeg nyder tiden med hende og nyder at følge hendes udvikling! Hun er nu en dejlig tøs!

31.03.10
Har netop fået meldt min lille pige til kåring den 18.april i Ringe. Uh det bliver spændende at høre dommernes mening om min lille hypper!! ;) Glæder mig helt vildt, det skal nok blive en dejlig dag!

18.04.10
Havde Cailin med til kåring i Ringe. Hun opførte sig simpelthen bare så pænt! Kunne trække rundt med min kusines små børn uden for selvom der stod heste og ventede på at komme ind. Det blev dog desværre kun til en 2.premie fordi hun slet ike var færdig udviklet endnu. Hun var også lige begyndt at vokse igen 3uger inden kåringen, så hun så noget højrøvet ud.. Hehe. Men hendes opførsel kan jeg i hvert fald ikke klage over!! Dygtig lille hest jeg har!! ;-))

Maj 10
Cailin er i sandhed en familie hest uden lige... Hun elsker at have mennesker omkring sig og gerne flere af gangen. Fordi hun vokser for tiden er jeg ikke begyndt at ride hende endnu. Men ungerne får gerne en tur i ny og næ. Hun tager det hele med ophøjet ro, på trods af at ungerne ikke altid sidder lige roligt på ryggen af hende.. Hehe ;-))
Kommentér på:
Irish Cob Romanys Cailin
Annonce