{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race ¬ PHILLIP <3 [Tidl. part] 1995

2.359 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anden særlig race ¬ PHILLIP <3

Fødselsår:
1995
Højde:
Sidste måling af ham den skønne blev foretaget i Februar, der målte han 1.27, så han vokser jo ikke særlig meget mere, han er fra 1995, såvidt jeg lige forstod, har fødselsdag engang i august, omkring et måned før jeg har.
Temperament
Phillip er utrolig rar, kan stå i evigheder og vente på mig, han ved nemlig, at engang, der kommer jeg. Han har et stort temprament når man springer, han løber afsted, og småstejler, så ivrig er han, vi springer ca. 1 gang om månden, da jeg må indrømme, at jeg er en kæmpe kylling, hvad angår springning, men Phillip gør mig helt sikker, så det hjælper da, selvom han er en kæmpe krudtugle.
Gangarter
Phillips gangarter en jo suveræne, virkelig svævende, meget rolige samt trippende, små og elegante. Han er en drøm at ride på, og glæder mig hver eneste dag, til jeg skal ud og ride ham, det er simpelthen så fantastisk at ride ham, man tror man sover, eller har gang i en god drøm.
Stævner
Spring LD Og LB med tidligere ejer, jeg er alt for gammel til at starte på ham, da jeg fylder 15 år, og han er en ||| (3'er) pony, han måtte nu gerne være 1,60, ca, så ville han bare være perfekt, men han vokser jo ikke bare lidt sådan. Æv bæv siger jeg bare.
Stamtavle
Han er ilter, som en araber til tider, sød, som en lille pony, men nej, jeg ved desværre ikke hans stamtavle, selvom det kunne være særdeles sjovt at vide den, men det gør jeg altså ikke.
Køn
Phillip er en vallak, rolig og meget omgængelig. 100% reél over for mindre børn, og der er han stille, men når der kommer større børn på ham, så kan han godt have lidt (for) meget knald på, men det er nu også meget hyggeligt noglegange, min lille fræserpony.
Bemærkninger
Det er en indviklet kærlighedshistorie, kun om dig og mig, Phillip. Jeg fik halvpart på en hest, en traver hoppe på 1,62 i 2008, hun hed Moni. Nogle måneder efter blev Moni solgt, dem som ejede gården før, tilbød mig at ride Phillip, jeg blev utrolig lykkelig. Du har hjulpet mig igennem en meget svær tid, nemlig den gang min kanin døde, tak! Phillips og jeg bånd har udviklet sig utrolig meget. I starten var jeg bange for at sidde på ryggen af ham, da han løb virkelig meget. Med lidt træning og horsemanship, går det meget bedre. Idag rider vi bidløst sommentider, han elsker at føle sig "fri". Han har en temprament, som noglegange siger spar 2, der er også en del araber i ham, kan man se. Den brogede lille skønhed, nej, hvor er han dejlig. Han har lært mig at få en hest til biddet, efter 6 års forgæves ridning på en rideskole, han har lært mig at springe mere end 50 cm, han har lært mig at behandle ponyer og såfremt heste med alt den respekt, som jeg gi'r dem, jeg har simpelthen lært mig så meget, at det næsten er helt sindsygt at tænke på. Du har lært mig at håndtere fart, at føle mig rolig, ikke mindst at føle mig tryg, givet mig nogle gode timer, som jeg aldrig vil glemme, aldrig! Der var den periode, hvor jeg aldrig var ude ved dig, nu er jeg nærmest afhængig af dig, eller det er jeg, det er super dejligt. Du betyder mere for hver gang, jeg ser dig. Du har haft kolik, hvor man kunne skrabe sveden af dig, jeg støttede dig, du har haft det 2 gange, jeg støttede dig dobbelt op. Jeg vil ikke miste min lille prins, min lille solstråle, min guldklump, min evige ven, min fimse ven. <3. Jeg elsker dig min skat, altid, dig og mig, foraltid =D

Når man føl'r sig alene du er der altid
for en, mærk hvor glad jeg er
altid når du er der ven, du gør mig glad
du giver mig et nyt syn på hverdagen,
uden dig, hvad var jeg så
en lille pige som manglede en god ven.
hun rider en pony, phillip hedder han
han fuldender hende, og hun holder virkelig
meget af den pony

I starten løb han alt det han kunne med mig, og var næsten ustyrlig, og meget svær at bremse, jeg har trænet rigtig meget med ham, og det har båret frugt! Nu sparker jeg på, og driver han frem, han er simpelthen blevet så sød, og selvfølgelig er jeg glad for, at det endelig virker. Det er en rigtig skøn følelse. Han anstrenger sig heller ikke så meget mere, fordi han ikke løber 24/7, det er godt nok noget, af en skøn pony. <3

Vi var på stranden den første weekend i Juni, begge dage faktisk, og forfan' det var skægt :) Han var vandhund første dag, men anden dag, nej, der var vandet godt nok farligt! :o

PINTO KOM UD PÅ GÅRDEN OG STÅ TIL PHILLIP, JEG FIK MIN EGEN OG FLYTTER GÅRD. :'(, VIL ALTID ELSKE DIG PHILLIP. <3

- Skrevet af Emma RH. Ingen kopiring af tekst & billeder! :-)
Kommentér på:
Anden særlig race ¬ PHILLIP <3
Annonce