{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Topper Amante [Tidl. part] 2005

3.972 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Nadia&Carpe
Kvinde | 32 år | Oprettet: 17. apr 2007


Anden særlig race Topper Amante

Fødselsår:
2005
Højde:
155,5 cm d.31 marts 2010
153 cm da han kom i august
En lille HEST desværre . Han måtte gerne være højre.
Temperament
Stille og rolig og meget kærlig. Kan godt blive lidt agressiv når der er mad i nærheden.
Gangarter
Skridt: Fin
Trav: rigtig god og flot takt
Galop: Han er meget ud af balance. men det bliver bedre og bedre

Har kun skridte og travet letridening på ham.
Stævner
Den 7. Februar 2010 Toppers første stævne.
LC1: 2. Plads med 59,17 %
Kommentar: Han var super fin og var godt tilfredt da vi red ud tænk at han kun er redt i et halvt år også han var så fin det var super =)

Kostymespringning på 60 cm.
På 1 min sprang vi 10 spring.
kommantar: Super det var mere for at prøve at spring en bane med publikum.

Bramming påske stævne d. 3. april
lc1 : 58,33 %
kommantar: Han var meget trykket og ville ikke gå frem af men han var super at havde med til stævne. Er godt tilfreds han skal vende sig meget mere til at være mere opmærksom på det jeg bede ham ind alt omkring ham.

D. 8 - 9 maj 2010 Helles udv. klub pokalstævne (Første udendørs stævne)
Lørdag
LC1 : 53,33 %
komantar: Han var varmt rigtig op men ville ikke give efter og kigget meget + han var ved at sparke traileren i stykker =(
Søndag:
LC2: 56,09 %
komantar: Han var okay. Han bukket på banden da de skruet helt vildt højt op for musiken på springbanden Man var dog ikke ved at smader traileren

Den 19/6 - 10 Ladelund udv. klubstævne
Baby jump mt.0: Nul rundt =) Godt han kan springe så fint når jeg ikke kan ride =p Han kigget ikke på et enest spring

Den 7. & 8. augst 2010 Blåvandshuk rideklub:
LC3: 57,9%
Komantar: Han var ok men kigger alt for meget på alt andet.
LC3: 51,7%
Komantar: Til opvarmning var han ved at stikke af med mig og inde på banden var han meget træt gad ikke rigtig noget andet ind at være meget opmærksom på en bil og række tunge.

Tror vi heler må start noget mere spring XD

Tjærdborg rideklub 26 september. Spring
Babyjump b4: opgav (Glemte banden var ellers fejl fri i første fase og ind til jeg glemte banden)
LD b3: 8 fejl i første fase (Topper var super og kom godt ind til alle spring)

Guldager rideklub 30-31 oktober 2010 spring
LD* B0: 8 fejl (2 bumme) Han stoppet lige 2 gange inden ude på opvarmningen og det første på banden var en oxse så han gjord det fint =)

LX** B0: Roset =) fin nul rundt med det var ikke lige vores weekent og han redt mig mange gange.
LD** B3: Melte fra da han det ikke gik særlig godt dagen inden.

EOR Julestævne d. 12 december 2010
LC3: 2. plads 68,75 % - Han var rigtig fin =)
Stamtavle
Far : Pinto
Mor : Tinker (eller noget i den stil)
Køn
Vallak =D
Bemærkninger
Topper er broget med en stjerne i panden og fire hvide sokker =)

Han er købt på Vorbassemarket. Jeg har navn givet ham da han ikke havde noget navn, fordi Hans havde glemt det, Amante byter kærlig på spansk.

Plander:

Han er begyndt at være super god til sidebevægelser i skridt så vi er også begyndt og øve det i trav og det går fram af =)
Galopen er ved at være bedre men den mangler stadig en hel del. Han vil ikke rigtig tage i gennem på højre bagben.

Topper er spruget til og er rigtig god til at springe selv om man kommer dårlig på et spring. Nu er det mig der ikke helt er med har rigtig sværet ved at se afstand. Men håber vi bliver bedre sammen.

Topper er rimlig bange for mange ting men han er sammen tiddig meget nyskærig så når han bliver bange for noget løber han ikke væk men kryber sammen og går forsigt hen til det. også er han rigtig mad glad så man kan altid lokke ham med en godbid som fx er han hved at vænde sig til at blive sprulet i vandspiltovet og vis han for noget at gumle på står han helt stille og ellers står han meget uroligt =p Han er meget forsiktig når han går. også er han meget kærlig <33 og vil gerne snakke med andre heste.

Topper er meget klog han kan selv komme fri i laden hvor han står med kabinhage også er der tagselvbor i havre, byg, HT og wrap som har gjort 3 gange nu. Han har været sløj af at havde spist for meget. Heldigvis er der kommet en ekstre kabinhage på så nu burde han ikke kunne komme fri.

Jeg har Helpart på ham så rider ham hverdag. <33
Jeg håber at Topper og jeg kan opnår sammen en plasering i LB og start LA i dressur og lc i spring

Den 11 november 09
I dag sprang Topper første gang med mig på ryggen. Han var super Stoppet ikke tøvet dog lid lidt. Vi skal til at springe hver onsdag og fredag

D. 21 marst
Det går rigtig godt frem af i traven han er begyndt at gå meget mere på bagparten og vi har fået lov til at starte stævne i Bramming den 3 April =)

d. 31 marst 2010
I dag var Topper i trailer og det gik fint. Han har et giga hovede var nåd til at lave et ekstre hul i næsebåndet for ellers er det for lille =p

D. 5/6-10
Det går meget frem af i springning og følger at vi er klag til stævnet i Ladelund =)

30. Juli 2010
Topper er begyndt at gå meget på bagparten i tarv og vi er begyndt at øve øninger i trav og sjenklvinig. Han er super i skridet ved at øve bagparts vendinger tracersader. Han har haft en del fri det føste stykke tid på sommergræs og han har tabt nogle muskler i venstre hvor han var meget stærk så nu kan vi bedre opbyge højre side =) Glæder mig til Blåvandshuk til første lc3 =)

D.11 Aug 2010
Spring undervisning første gang efter sommerferien. Dog stoppet Topper foran et spring for første gang og han ville ikke rigtig over igen =( først efter 4 forsøg sprang han okay over og vi stoppet. Håber ikke han er blevet vildt bange for at springe nu.

D. 14 oktober 2010
Topper er ved at gå rigtig godt inde på bagparten og vi er begyndt at øve øgninger og samle meget ind i alle 3 gangarter. Han kan nu også skridt pioette (staves?)

D. 27 februar 2011
Topper har siddede fast i hans boks og står nu skadet. Han har et sår som er åben ind til senerne og knoglen på højre bagben på piben. Men ind til vider går det okay og nu skal vi se om der falder et lille stykke af knoglen ud ellers skal det hele op inden fra. Han må skridtes et par gange i løbet af dagen. Han har dog stadig sit god humør undtaget når vi skal have skiftet bandagen på bennet =( men det er der ikke så meget at sige til da det gør utroligt ondt på ham. Håber har er klar igen om et par måneder.

Topper har været på Ansager for at få scannet sit men da han begyndte ikke rigtig ville støtte på bennet og rystede over hele kroppen. Der var heldigvis ikke noget alvorligt. Hans knogle er en lille smule knust men det kunne have været være =).

D. 9 april 2011
Topper er i genoptræning og har været de siden d. 14. marts. Det går rigtig godt og han går godt på bennet uden at halte. Håber vi kan nå at ride et stævne sammen her over sommeren =)

I starten af juni var min familie ude ved hesten og vi kiggede på Toppers ben og det så rigtig pænt ud og at han var ved at være i god form igen og gik godt men, dagen efter stod han med et kæmpe hævet ben og han stod så stille i en månede hvor han halte meget selv og hævelsen var faldet.
Den 1 juli 2011 har jeg ikke part i Topper mere. Han skal stå på sommergræs sommeren over og hvile sit ben også må vi håbe på det bedste.

Tak for 2 gode år Topper Amante <333

D. 27. juni 2013
Er begyndt at ride Topper igen da han gerne skulle sælges om komme lidt i form ;-)
Kommentér på:
Anden særlig race Topper Amante
Annonce