{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Isabelle *Min engel* [Himmelhest] 1998

3.663 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

´Camilla & Oscar `
Kvinde | 27 år | Oprettet: 24. maj 2009


Anden særlig race Isabelle *Min engel*

Fødselsår:
1998
Højde:
Hun er 153 cm.
Temperament
Hun er en stille og rolig, dejlig hest. Hun er et rigtig nusse hovede<3 Hun er rolig alle de steder hun kommer hen, men selvfølgelig kan hun godt tænde lidt over de nye omgivelser. :) Hun er rolig at trække med, meen der kan jo altid være noget farligt. ;-) Elsker når hun tænder lidt op ude på marken. Så kommer der noget araber op i hende.
Gangarter
Skridt: lidt hurtig en gang imellem, men dejlig.

Trav: Rigtig dejlig, men lidt hurtig

Galop: Galoperede ikke meget på hende, da hun ikke kunne holde til det.

Hun er meget selvgående :) Nogle gange går det stærkt, nogle gange langsomt.
Stævner
Har været til stævne i FHR d. 19/9
LD1= ca 61 % Isabelle var utrolig sød. Det var ikke perfekt, men det var en oplevelse for livet :')

Opdatering: Jeg kommer ikke til at ride stævner på hende mere, da hun ikke går optimalt.. Men det går nok, jeg behøver ikke de stævner der ;-)
Stamtavle
Jeg eelsker Arabere!! De er så ædle. Hendes fars familie er Arabere :-)

F: Gomel ox
FF: Peleng ox

M: Streamlet's Idylle
MF: Oakley Bubbling On
Køn
OM hun er!! Hun er en rigtig lækker hoppe! ;-D
Bemærkninger
Nu kommer der lige en helt roman, så hvis i har tiden og lysten så læs med.. Jeg skulle jo af med Wieb, så jeg skulle ud og kigge på en ny hest. Der var et par forskellige heste/ponyer jeg skulle prøve. Da jeg kom derud kiggede jeg bare på dem. Jeg skulle ikke ride, for jeg kom bare uden at have sagt det. Jeg kiggede først lidt på Isabelle. Jeg tænkte bare: Okay. Den ser fin ud. Så så jeg to andre som også så rigtig fine ud. Den ene kom ind for at løbe lidt rundt så jeg kunne se på den. Det var en brun pony. Rigtig smuk med hvide sokker og det hele, men den var helt vild... Den bukkede og galoperede hele tiden. Han kunne ikke engang få fat i den igen... Isabelle skulle også løbe lidt rundt og hun var helt rolig. Det skal så lige siges at den brune havde ikke været ude i lang tid. Men Isabelle virkede rigtig søød!<3 Så kiggede jeg også lidt på en hest som også var rød, med en stor blis i panden. Den var da bare for smuk. Den håbede jeg virkelig på. Jeg kiggede også på en anden hest, en brun en, med sort man og hale... Og hehe! En hvid plet på siden xD Anden gang jeg kom derud skulle jeg ride på Isabelle og den anden. Jeg red først på den store røde. Den var før blevet brugt som kørehest. Den gik underligt med hovedet pågrund af det. Træls :( Jeg turde næsten ikke at trave på den. Min mor løb ved siden af. Der røg den chance. Min mor prøvede den brune. Den var vist kun 5 eller sådan noget... Hun synes den var lige så blød som smør, men lidt for vild til mig. Så prøvede en anden pige Isabelle udenfor på udendørsbanen. Jeg kiggede på og det gik rigtig fint. Der var en mand, der sprang på hende. Isabelle ville helst ikke over springet. Jeg blev bare mere og mere glad for hende. Og det skal også lige siges, at det var hende jeg glædede mig allermest til at ride på og det var hende jeg var mest tryg ved, bare ved at kigge på hende i boksen. Det vil jeg kalde: Kærlighed ved første blik. ;-) Så var det min tur. Jeg satte mig op helt selv (synes selv det var ret flot dengang) og red rundt på den meget sjaskede ridebane, der var fyldt med vand. Jeg både skridtede og travede. Og da fandt jeg ud af at det bare MÅTTE være hende.<3 Det samme med min mor. Den anden pige ville vist også gerne have hende, men det ville jeg jo virkelig osse. Jeg var faldet pladask for hende<3 Så mine forældre snakkede med ham jeg købte hende af og jeg fik hende! Jeg var så glad. Endelig fik jeg min drømmehest. Og tænk lige på hvad den pige dog ville have brugt hende til!!?? SPRING! Det ville Bellse tøsen aldrig kunne klare. Det var lige historien om hvordan det gik.

Hun er en super sød og intelligent hoppe. Total cool over for tung trafik og går altid direkte op i traileren. Står stille på staldgangen :) Kan stort ikke sige noget grimt om hende.

Idag har jeg været ude at ride på hende og hun har bare været en skat. Det regnede jeg nu også med :) Hun er rigtig sød at ride og er meget selvgående. Hun kan nu godt finde på at ride lidt hurtigere end hun må, men så skal jeg bare lige bremse hende lidt. ;) Nogle gange kan hun godt være lidt stædig når hun skal ind i en trailer, så skal man bare lige trykke hende lidt bagpå og så går hun ind uden problemer.

(Hun kan stå stille i flere måneder uden at blive dum :-D)

Fik lige en lille galop ud af stupmarkerne i søndags. Det var SKØØNT!! endelig fik jeg mig taget sammen og jeg havde aldrig fået den hvis ikke hun var sat igang. Det var meningen at jeg bare skulle trave, men nej det ville hun ikke kun. Hun satte i galop, den var heldigvis langsom. Så langsom at Lucas (min venindes pony) kunne trave ved siden af. Men anden gang hvor det var mig der satte hende igang gik det fuldt fremad! jeg kunne næsten ikke stoppe hende igen. Det var virkelig sjovt.
__________________________________________________
Har været til mit første stævne i FHR d. 19/9 Simpelthen noget af det sjoveste jeg har prøvet. Var såå nervøs på vej derned. Jeg havde kriller i maven. Isabelle tog det hele meget roligt, næsten roligere end mig. ;) da vi varmede op var hun så dejlig også ude på banen. Hun spændte lidt op og var lidt bange for dem hvor bogstaverne stod på, men jeg huskede da programmet :D Der er ingen tvivl om at jeg skal til stævne igen. Kan slet ikke vente!!
__________________________________________________
25/11 2009
Har været ude at ride på min elskede Bellse idag<3 Der var nogle vildt irriterende katte-killinger, som rendte rundt omme bagved bariæren(Kan ikke stave til det) og så blev Lucas(Rikkes pony) bange og galoperede rundt med hende. Så stærk som hun er;P Fik hun ham stoppet og red videre igen. Isabelle var helt kold over for det:) Men efter han blev bange var hun også bange for alt. Som om der var noget hun skulle være bange for? :O Så hørte hun en lyd(En kat) og blev bange. Så turde hun ikke at ride derude mere? Uhh, farligt. ;D Kattene blev endelig lukket ud og jeg fik Isabelle til at ride ude på hovslaget igen:) Så gik det bare perfekt resten af tiden. Fik hende rigtig til at slappe af...
__________________________________________________
13/12 2009
Idag har mig og Isabelle været ude at ride. Puuha det var koldt... :O Vi red også en tur ud af mark vejen. Det var sjovt! Da vi kom tilbage til ride-hallen igen stod vi bare og nussede. Hun slikkede på min hånd. Den blev dejlig varm:') Hun er en rigtig dejlig tøs. Jeg er en heldig pige :D

__________________________________________________

Lidt nyt!

Idag red vi uden saddel og trænede med en pressening og en paraply som gik rigtig godt.. Det var lidt farligt til at starte med, men paraplyen kunne næsten holdes lige over hovedet på hende til sidst! :D Så gik vi hen til presseningen, som var Noget farlig! ;P Hun skulle overtales lidt, men jeg hev ikke i hende! Hun gik selv med mig over den! Først sprang hun næsten over den, eller hun travede stærkt over den, et par gange. Til sidst gik hun bare over.. Den dejlige tøs! <3 Jeg elsker hende så højt! Jeg kunne ikke få en bedre hest!

30/7 2010
Nu har jeg haft belle præcist i et år og en dag.. :D Vi havde årsdag igår! Fandt først ud af det idag, så vi fejrer den idag, med lidt guf og en god gang strigling. (:
-Isabelle, året med dig har været fantastisk!

__________________________________________________

7/11 - 2010
Red mig og Isabelle først med hovedtøj i skridt trav og galop. Så smed vi rebgrimen på og red rundt i den i skridt og meget lidt trav. :D Det er første gang nogensinde! Jeg ved ikke om hun har prøvet det, men det er første gang for mig og Isabelle var virkelig sød!
__________________________________________________

14/11
Idag red mig og Isabelle først rundt i rebgrime i skridt og trav, så smed vi biddet på og fik os en galopper :D Det gik sgu ikke så godt til at starte med, men det endte da med at jeg fik mig en rigtig god galop :D

__________________________________________________

18/2
AD! Ville lige prøve at gå en tur med bellsjen idag og det gik rent ud sagt af lort til! Hun var lidt urolig i stalden, da jeg striglede hende og da vi så gik ud og hestene løb
og vrinskede efter hende, kom araberen godt nok op i hende ;D Hun trippede derud af og det blev en meget kort tur. Hun slog også hovedet i mit, da hun vendte hovedet for at kigge tilbage efter de andre heste. Dejligt!
Har i hvert fald tænkt mig at gå masser af ture med hende :) og håber det kommer til at gå bedre...
__________________________________________________

12. juni 2011
Kom helt hen til hende idag, imens hun lagde ned :D og hun rejste sig slet ikke. Det er jeg virkelig glad for!
Hun er bare så sød!
__________________________________________________

21 juni 2011
Åh jeg fik en galop på hende ud af markvejen! :D Det var SÅ dejligt. Det er mega lang tid siden, så jeg havde helt glemt følelsen. Hun var bare virkelig sød <3
__________________________________________________

29 til d. 31 juli
Var mig og nogle vi kender på hestecamping igen det samme sted som sidst. Men hold da OP hvor var den her weekend meget bedre! :D Sidst blev vi trukket og vi red ikke på ridestierne, for vi kunne ikke finde dem. Vi var på stranden og der blev vi også trukket og jeg og min veninde fik os ikke en galop da vi ikke turde, men vi fortrød senere.
Men der her gang.... vi blev ikke trukket og vi red på ridestierne og vi fik en galop på stranden, som jeg aldrig glemmer! det var virkelig fantastisk, og det gik godt nok også hurtigt! :D
Vi var tre der red den her gang, hvilket jeg synes var meget hyggeligt :)
Jeg synes det har været en vidunderlig tur. Kan slet ikke beskrive det med ord :D jeg blev positivt overrasket over Isabelle. Havde troet hun var meget friskere og mere fremadgående og ikke til at holde, men hun var fantastisk!
__________________________________________________
11. august 2011
Her til aften hyggede mig og min mor os med hestene - mor trænede lidt med valle, mens jeg skridtede rundt i rebgrime. Hun var kanon til at stoppe, hun reagerede rigtig fint på mine signaler. Efter det, gik vi en lille tur ud på marken :-)
Det er virkelig sådanne aftener jeg elsker... <3
__________________________________________________
3. september 2011
Her til aften trænede vi lige lidt med stop, bakke, flytte bagpart og gå sidelæns. Så red vi en tur ud af grusvejen kun i rebgrime - for første gang, vil jeg lige sige :-) - og det gik faktisk rigtig godt.. en lille smutter ud på marken en enkelt gang, ellers var hun meget styrbar :-D
Det var bare rigtig hyggeligt! håber der bliver mere af den slags ting..
__________________________________________________
23. september 2011 skriver jeg dette.
Bette skat, skal til at have noget mod ledsmerter, da hun halter og har en form for gigt/slitage.
I øjeblikket kan jeg kun skridte på hende.. )-:
Håber at det hjælper, at give hende det hun nu skal have, så hun ikke har så ondt.
__________________________________________________

12. marts 2012
Jeg er begyndt at ride på Isabelle igen efter flere måneders pause, da Maggie (min lånehest, hun er opstaldet hos os) er med føl og hun er ret langt henne. Så nu er det hendes tur til at få en lang pause :-)
Isabelle er super dejlig, at ride og det er også dejligt at komme lidt igang med hende igen. Jeg har lige fået købt nogle nye tøjler til rebgrimen og har nu virkelig tænkt mig at komme igang med bidløs ridning.
Nå men det var lige lidt nyt fra mig.

_____________________________________________________________________________

2. september 2012
GUD hvor er det lang tid siden jeg har skrevet herinde! egentlig er det bare lang tid siden jeg har været på.
Jeg har lige været på heste camping igen samme sted som sidst. Det har været en kanon tur med to meget dejlige og rolige heste. Isabelle var stort set ikke halt, som jo er rigtig godt! Hun får medicin igen og så har hun fået sko på, som jeg tror har hjulpet en del. Selvfølgelig kan hun ikke det samme som andre heste, men det er også okay for mig.

Jeg ved ikke hvor længe Isabelle kan holde det ud mere.. en dag bliver vi nødt til at tage en svær beslutning, som jeg helst ikke vil tænke på nu. Jeg har haft hende i hvert fald 3 år nu, så det bliver rigtig hårdt at komme af med hende en dag :-( Vi har været igennem meget sammen, både godt og dårligt. Jeg elsker Isabelle SÅ meget og hun vil altid være i mit hjerte. <3

Tirsdag d. 16/7 2013 blev jeg nødt til at sige farvel til min bedste ven. Vi havde taget en beslutning om at det bedste for Isabelle, var at aflive hende inden jeg skulle på efterskole. Det var ufattelig hårdt for mig, men Isabelle havde smerter, og jeg vidste at det var den rigtige beslutning. Jeg ved at hun er et bedre sted nu. Hun har været min i 4 år og det har været nogle rigtig dejlige år med hende! Jeg glemmer hende ALDRIG! Hun vil altid have en plads i mit hjerte, hun har været noget specielt. Jeg elsker dig Isabelle <3 Rest in peace..














Kommentér på:
Anden særlig race Isabelle *Min engel*
Annonce