{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Oldenborg Kong Knud - Den bedste :* [Himmelhest] 1993

2.214 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Oldenborg Kong Knud - Den bedste :*

Fødselsår:
1993
Højde:
164 cm.
Temperament
Dejligt temperament, dog lidt hidsig når man springer :D <3
Gangarter
Skridt: Middel - Han har en frisk gang

Trav: Middel - Igen en meget frisk trav, men er blevet meget bedre

Galop: Middel - Dejlig galop, lige så snart man er vant til hans gang
Stævner
SPRING:
2009 - Springstævne på GLK - Fejlfri - 60 cm. - 2. plads

2009 - Træningssamling på GLK - 70 cm. - Fejlfri

2010 - Showstævne, parspring på GLK - 80 cm. - Ingen placering, da vores makkere Luna og Wojola desværre stoppede ved et spring :/ men ellers var mig og KK fejlfrie :D

2010 - Sløjfespring. Fejlfrie :D Så vi fik da en lille sløjfe :)

2010 - Springstævne på GLK - 4 fejl - 90 cm. - 2. plads
Stamtavle
Køn
En helt vidunderlig vallak
Bemærkninger
Kong Knud stod for ca. 10 år siden på bornholm som skovturshest. Han blev så solgt til Gentofte rideklub og var rideskolehest der. Da han havde stået der et par år fik min mor part på ham, og jeg red ham nogen gange. Da hun så havde haft part på ham i 5 år, skulle han sælges/aflives da han havde fået gigt i begge forben og var blevet halt. Min mor kunne ikke leve uden hendes elskede hest så vi købte ham. Han blev så rengående igen. Da vi havde haft ham i ca. 1 år blev han rykket ud på den rideskole jeg gik på, GLK. Så begyndte jeg også at ride ham lidt, men ikke så meget, for han var meget vild og jeg kunne ikke holde ham tilbage, min mor kunne næsten ikke og hun har redet i snart 40 år. Vi prøvede lidt af hvert for at få ham til at blive roligere, men intet hjalp. Så fik vi undervisning af Helle og det gik lidt bedre. Min mor var til nogle kursuser, og han begyndte at slappe mere af. Det gik bedre og bedre og jeg blev mere og mere glad for ham.. Nu har vi haft ham i omkring 3½ år. og han er SÅ perfekt! Jeg er så glad for at vi købte ham, han er bare dejlig (:

Spring: Han elsker det :D Men han er meget klodset, og springer lidt mærkeligt over de små spring, så det ser nok ikke så godt ud, men når der kommer lidt højde på, sådan omkring de 80-90 cm. så koncentrerer han sig meget mere, og så er han bare virklig dejlig :D Men han må desværre ikke springe overdrevet højt pga. gigt i begge forben :/ men vi springer omkring 100-115 cm. (:

Dressur: Han er blevet virkelig dejlig!!<3 Før kunne jeg overhovedet ik holde ham tilbage eller få ham til biddet eller noget som helst, nu går han rigtig pænt :D Han går okay til biddet, ik så meget, men hans muskel i halsen skal trænes lidt mere. Han tempo er blevet meget roligere og jeg skal næsten ik røre tøjlen, kun klemme med benene, så stopper han :D Så han er blevet virkelig god på det sidste!(:

Skov: Perfekt hest, hvis man gerne vil have lidt fart på. Han har krudt i røven :D Men man kan sagtens stoppe ham igen (: Han ELSKER og bade i badesøen. Han løber bare ud i vandet når han ser det (:

Han er helt fantastisk og man kan ik lade vær med at holde af ham :) Han løber ik når han skal på fold eller går fra en når man ik har fat i ham, nogle gange for lige at hilse på de andre heste på staldgangen. Vi har fået virkelig meget tillid til hinanden her på sidste, vi stoler 110% på hinanden nu. Han kan godt være bange for maskiner eller andre store ting der bevæger sig :/ .. Han gør hva der bliver sagt - for det meste :) .. Jeg elsker ham af hele mit hjerte ..


Torsdag d. 4 November 2010..
I dag sprang jeg 110 cm. på KK hos Joen (: Han var bare så sød...

Som i kan se på springbillederne så har han altid ørerne tilbage hen over springet, og jeg ville jo gerne vide hvorfor. Jeg fik så af vide at det er fordi han stoler 100% procent på mig og min mor. Han behøver ikke at koncentrerer sig, selvom springet er 110 cm. Han venter på at vi giver ham en ordre og så gør han, han lytter kun til os, ikke noget med at gå sine egne veje ;)
-Det er altså dejligt at få af vide når man har knoklet længe med en hest, og han så er blevet så dejlig :D Elsker dig hest, mere end nogen anden!<3


* I dag, den 10-12-2012, drog min skønneste hest til himmels efter 6 gode år som privathest hos min mor og jeg :'-(
I hjertet gemt, men aldrig glemt <3
Vi savner dig allerede min skat :-*
Kommentér på:
Oldenborg Kong Knud - Den bedste :*
Annonce