{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Scarlet SOLGT [Tidl. hest] 1996

12.591 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Stine H .
Kvinde | 41 år | Oprettet: 14. maj 2005


Anden særlig race Scarlet SOLGT

Fødselsår:
1996
Højde:
157, lille smart hest... :D
Temperament
En utrolig dejlig og godmodig hoppe med masser af charme.. der er INTET.. ondt skabt i hende.. men en dame det er hun.. hidsig.. kan hun godt blive.. det er dog ikke så slemt mere som det har været.. Man bliver jo ældre hehe.. :D

Ej scarlet er en helt vidunderlig hoppe.. man kan gøre stort set alt uden hun siger noget til det.. Hun er utrolig god og sød mod børn.. og både skridter og traver stille og roligt rundt med dem hehe.. en perfekt lille hest..:)
Gangarter
Hendes gangarter er middel.. Har en god og takt fast trav, med god bagbens aktion og gode rygsving.. Er ved at få en god bæring i alle 3 gangarter.. Vi knokler med træningen.. :)
Stævner
Så er start skudet gået igang med lidt stævner.. scarlet er på toppen igen, efter hendes skade.. men der mangler stadig meget træning.. men nu går vi stille og roligt igang med stævner igen..

Stævner:

D 1/6-08- Trænings stævne på damgården..

klasser: LA3.
Point 161 point,
53.67 %
kommentar: Var meget anspændt.. :) og jeg glemte programmet hehe.. :) havde også kun 1 uge til at lære den i.. :)

D 23.8.08 står den på stævne på Stald OK

klasser: Lb1 og LA1 for hest
placering i LB1- 2 plads.
Point 169,6
62,6%
Kommentar: Scarlet gik nu meget godt nu hvor jeg ikke rigtig har startet på hende siden jeg fik hende.. så jeg er godt tilfreds med dagens resultat.. glemte desværre programmet i la1 hehe. men pyt.. vi giver den gas igen.. til næste stævne.. :)

D 14 september 08. Træningsstævne på Damgård.
Klasser: La4.. ( puha.. blev tvunget til at starte den )
Placering: 2 plads..
Procent: 191 point og 59,7 %
Kommentar: Scarlet var meget træt i dressuren idag.. var ikke til at ride ordenligt frem idag.. hun gik super sød ellers.. desværre chancerede hun i kontragaloppen på den ene volte.. Men det gav da en 2 plads alligevel hehe.. så super.. :)

Spring:

Stald Damgårds træningsstævne.
Klasser: Lx og LD Med kikki. ( Scarlets første springstævne.. :) )
Placering: Scarlet og kikki fik 2, 1 pladser i LX og LD.
Kommentar: Scarlet livede lige pludselig op da hun skulle springe... det gik hammer godt med dem.. og scarlet havde travlt hehe.. :D de fik nogle gode runder i spring.. så det bare super.. :D Dygtig hest jeg har mig.. :D


Kommende stævner: 09.

Guldager rideklub. D 28 marts.
Klasser: LA1.
placering: Ingen denne gang.
procent: fik 165 i point.
Kommentar: Tjaa scarlet gik rigtig pæn under opvarmning, men da vi kom på banen, blv hun hel tændt.. men hun var nu sød og frisk hehe.. men dommeren var ikke helt enig med mig.. :) Men hva sådan er det, det var nogle gode konkurrenter idag.. :)

Scarlet skal bla, også starte en klasse med hendes halvpart Linda.. Hvilken klasse det bliver ved vi ikke endnu.. :)


Stamtavle
Mor: Benedikte EDS 3098

Far: Krumme,

Morfar: Diamond 330.

Farfar: Supermax macho.
Køn
Ja..... MEGET... køn.. *GG* ej en hoppe hehe..
Bemærkninger
Hejsa.. :)

Her på siden, ser i min skønne hoppe Scarlet, som jeg har været så heldig at eje i 8 år nu.. Tiden er gået stærkt... :) Scarlet er en hel fantastisk hest, hun er en super sød og rar hoppe, kunne ikke drømme om at gøre nogen noget ondt.. :) Men alligevel en hel speciel hoppe..

Scarlet og jeg har ikke startet helt så mange stævner, som var tiltænkt da jeg købte hende. Men jeg syntes hun var alt for nervøs og stresset iblandt mange forskellige heste og stalde... Så jeg har givet hende den ro hun har brug for.. og det har hel bestemt hjulpet på hende igennem årene.. :) I mine øjne var det vigtigste at få en hest som kunne slappe af både i stalden og på ridebanen..

Scarlet er en følsom hest, og mærker hurtigt hvis rytteren er en anelse usikker og nervøs.. hun gør dog ingen ting, men spænder nemt op og tripper.. :) Men sådan er det.. hun er jo en dame:)

Scarlet og jeg har nu også fået ny træner.. Jeg følte ikke at jeg svingede med tidligere underviser, og der var flere ting jeg ikke brød mig om. Så jagten på en ny underviser blev skudt igang.. og har nu fundet en, som passer super godt til mig og Scarlet.. og det hele føles bare SÅ.. meget bedre, og bliver så glad efter hver undervisnings time.. Har pludselig fået en noget mere afslappet hest at ride på, når jeg får undervisning.. og det har været rigtig svært for mig at finde. Så det kan da kun være positivt, har hvertfald med rette ord, fundet den helt rigtige... :D Jeg glæder mig, til at se hvordan vi kommer til at udvikle os.. :)

Scarlet gav mig i 2007 et dejligt hoppeføl Desire, hun bliver 3 år til juni.. :)

11. December. Det går stadig rigtig godt med smukke scarlet.. Og det begynder nu rigtig at svinge for mig og scarlet i dressuren.. Vi træner ihærdigt på at rette hende op, så hun kan blive mere løsgjort... så der kan komme flere øvelser med ind under... Scarlet er en rigtig stjerne som altid.. Meen man skal endelig ikke tage fejl, at hun er en dame... :) Vi er stadig rigtig glade for undervisningen vi for.. Det passer så godt til scarlet, og alt forgår stille og roligt så scarlet kan klar det.. Hun bliver nemt en lidt hidsig prop når der er ting hun ikke rigtig kan forstå.. Men det er der også en løsning på, og når vi finder den, er hun bare perfekt at ride.. :)

Scarlet er bare en perfekt hest..


Men nå, kig selv på billederne, og se hvor dejlig hun er.. :D

13/3- 2011

Scarlet er idag blevet solgt tilbage til hendes gammel ejer Tine Kyhnau.. Beslutningen om salget af Scarlet, har ikke været nemt for mig overhovedet... Men det er desværre nødvendigt, da jeg gangske enkelt ikke har tiden til to heste mere.. Det er blevet for meget for mig. Derfor er jeg meget taknemlig over at Tine vil have hende tilbage, og lovet at passe godt på hende..
Jeg ved at Scarlet vil blive passet som den prinsesse hun nu engang er..
Jeg er også meget taknemlig for, at jeg fik muligheden for at få den skønne hest af Tine. Tiden med scarlet har været helt fantastisk.. Scarlet er den mest fine og smukkeste hoppe man kan have.. Og jeg er meget glad for at jeg valgte at få et føl efter hende, som vil være et dejligt minde af Scarlet.. :)



Scarlet er for et par måneder siden blevet solgt igen. Og ejes nu af Kira V. Som passer godt på hende.. :)



Kommentér på:
Anden særlig race Scarlet SOLGT
Annonce