{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Sydtysk Koldblod Daedalus 2006

4.444 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Mette med mulerne .
Kvinde | 38 år | Oprettet: 24. mar 2008


Sydtysk Koldblod Daedalus

Fødselsår:
2006
Højde:
ca. 165
Temperament
Meget rolig og rar :) - til tider tror han stadig han er hingst og kan derfor blive lidt "glad", men der er absolut INTET ondt i den hest...
Gangarter
Super lækre gangarter - i trav sidder man bare helt perfekt på ham, på trods af vi kun er igang med tilridningen og han ikke rigtigt bruger ryggen endnu...
Stævner
Nej
Stamtavle
F: Dominant
M: Pünktchen

FF: Domonikus
FM: Rinne
FFF: Dino
FFM: Hexi
FMF: Verden
FMM: Riga

MM: Pavodie
MF: Schaftlach
MMM: Paula
MMF: Valtinder v. Oberland
MFM: Rita
MFF: Scharnitz
Køn
Vallak
Bemærkninger
Daedalus er en hel fantastisk hest.

Får ham først hjem på søndag (d. 2/8), men af de gange jeg har været oppe og se ham, tager han alting i stiv arm, og er meget opmærksom på de mennesker omkring ham og meget godmodig. Alt i alt en hest jeg følte mig 100 % tryg ved, allerede ved først møde. Er sikker på vi nok skal få det rigtigt hyggeligt sammen når han kommer hjem.

Der kommer mere tekst og flere billder når han kommer hjem og vi lige har lært hinanden lidt at kende :)

2/8-09:
Så kom dagen endelig hvor jeg skulle hente lille mule... Kan stadig ikke helt forstå han står derude på folden og bare er min :)
Da vi hentede ham og skulle læsse, gik han lige direkte med mig op i traileren og stod fint hele vejen hjem...
Var meget overrasket over at han tog de nye ting og mig med så ophøjet ro og gik fint med mig og kommer når jeg fløjter efter ham på folden, er som om vi har kendt hinanden i laaang tid :)
Hans nye foldkammerater tog flot imod ham og der har ikke været det store ballade på folden, andet end lidt hvin, glæder mig allerede til at skulle op til ham igen imorgen :)

12/8-09:
Idag gik vi så småt igang med arbejdet fra jorden.
Vi trænede lidt HMS, i form af at følge mig og stoppe og, samt at bakke og han viser megen interesse og forsøger at gøre alting rigtigt. Vi startede også op på longering og han gik fint i både skridt og trav - er så stolt af ham :)
Han er også blevet nogenlunde til at løfte ben og bliver bedre og bedre til at stå stille på staldgangen.

18/8-09:
Det går rigtigt meget frem af med Daedalus.
Vi træner longering og HMS, i longen kan han gå fint frem i skridt og trav - galop er han ikke så frisk på, men skal nok komme stille og roligt.
Vores HMS-træning er jeg meget imponeret af, han kan nu følge mig i skridt og trav, stoppe når jeg stopper og næsten bakke bare ved hjælp af stemmekomando.
Forbenene skal jeg nu stort set bare røre så løfter han dem så fint. Vi skal have undervisning af vores westerntræner d. 5/9, så det glæder jeg mig meget til.

12/9-2009;
Mule og jeg fik jo undervisning i søndags og det synes jeg gik rigtigt godt, har arbejdet lidt videre og han er nu ved at forstå han skal stoppe på "WOUW" :) Han er blevet rigtigt dygtig til at følge mig og er meget lydhør overfor mine signaler fra jorden...
Til d. 1/10 flytter vi til nyt opstaldningssted, hvor der er ridehus og ridebane - det glæder vi også meget til og er glad for Tanja har plads til os... :)

d. 25/10;
Så har mule stået det nye sted en måneds tid og han ELSKER det... Han er faldet super hurtigt til og nyder den dejlige stald og store boks og sine frække foldkammerater - er rigtig glad for at han trives og der ikke er nogle problemer mellem ham og hans foldkammerater...
Mule er for alvor igang med at blive tilredet og det går over alt forventning - har været oppe på ham 5-6 gange og kan stort set selv styre ham rundt i ridehuset... I næste uge får vi vores nye sadel og så skal vi rigtigt igang med at ride selv.. Det skal nok blive sjovt - bare en fantastisk følelse at ride på ens egen hest...
Kommentér på:
Sydtysk Koldblod Daedalus
Annonce