{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

DSP Bona Dea Solgt [Tidl. hest] 1995

3.600 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Sofie S. Svendsen
Kvinde | 26 år | Oprettet: 11. feb 2009


DSP Bona Dea Solgt

Fødselsår:
1995
Højde:
Hun er 1,40, det er en rigtig fin højde, i think!:P.
Temperament
Hun er en meget frisk og fremad gående Madame også kaldt "dullen" Engang hvor hun stod på et privat sted kaldte de hende dullen" pga. når de skulle ud på marken SKULLE hun gå først ud, ellers så kunne de godt glemme ALT om at hun skulle på fold den dag! Og når de skulle ind SKULLE hun også gå først, ellers ville hun ikke ind.
- På en springbane er hun tip top, hun har nemlig et rimelig stort temp. så det jo rart på en springbane syns jeg.
-I dressur kan det godt være lidt anstrengende nogen gange.
Gangarter
Skridt: Klart middel.

Trav: Over middel

Galop: Er helt klart den bedste gangart hun har, den er kæmpe stor, og hun danser bare afsted.
Stævner
Vi har været til rigtig mange stævner i de 5 år jeg har haft hende så i for kun et lille resume. Vi starter ikke høje klasser men vi ser frem til nibe cup hvor vi skal starte lc spring og lc1 dressur. Vi har stort set altid noget med hjem nu kommer der et lille resume <3(;
le dressur 1 plads
ld spring forst upladseret
lc spring 4 plads
lc1 dressur 3 plads
lc3 dressur 2 plads
ld spring 2 plads
lc spring 2 plads
lc1 dressur 1 plads
lc2 dressur 1 plads
lc spring 3 plads
lc2 dressur 3 plads
lc spring 1 plads '
U-lb spring 0 fejl rosset ved udgangen :D
Lc spring 1. plads
ulb spring roset ved udgang
ulb spring roset ved udgang
ulb spring roset ved udgang
lc spring 2 plads 1 sekund fra vindern :D

Vi har været til 11 distriktsvævner.
Men jeg er selv tilfreds med vores præstering, vi har tit fået en bom, fordi hun har rimelig meget fart på så hun gør sig selv flad, det er lidt træls men vi arbejder på sagen:D.
Men vi har altså os mange fejlfri runder på klubplan, og en ula fejlfri, der blev jeg lige lidt stolt over den lille ponypige:D.
Hun springer nemlig bedre når hun kommer op i højterne;).


Stamtavle
Hendes far hedder Bolero, han fik en skade som unghest, og måtte stopes med at rides på, en kæmpe skam, nu da han ellers så rigtig lovende ud, R.I.P.
Hendes mor hedder Lady, hun har også stamtavle, hun var B-pony i spring da hun var , nu går hun bare som hyggepony, da hun er 27. Men hun har fået rigtig mange fine følle-bøller:p.
Køn
Hoppe?:D.
Bemærkninger

Opdatering:(
Målet var at du skulle være b-pony i spring, jeg var sikker på at vi kunne have nået det, du kunne jo sagtens springe, og du sprang jo stortset ALT, men mål er mål, og tid er tid, og dyrelæger er bare klogere en alt dette, han sagde at hun skulle stå i 14 dage med hendes scene skade, men der var ikke sket noget overhvovedet, da jeg så skulle gå igang, om aftenen tænkte jeg det dyrelægen havde sagt for 6 år siden da vi købte hende, "hun vil være super til dig" sagde han til mig imens min mor og ham snakkede, om at hendes forben ikke ville holde til at springe så højt! Men jeg prøvede og det gjorde du også. Tak for alt pony!.Du bliver aldrig solgt ligemeget hvad, vil du altid have en plads i mit hjerte, du bliver aldrig glemt, min lille sprngstjerne!:'(

OPDATERING! GODT NYT!xD
D. 31/12 - 10.
Der sker kæmpe fremskridt, idag galloperede vi første gang i flere måneder det var bare så dejligt, jeg var simpelthen såå glad. Jeg kan måske komme til og springe igen om en måned eller sådan noget!:D


Opdatering!:D. D. 17 januar 2011.

Mig og Dea var ude og springe igår, hun var helt fjollet, det havde hun hvis savnet, skal nok snart til hvores sidste c-stævne, hvor jeg har tænkt mig at starte lb-la. Hun skal snart
flyttes over som selvskabspony, hun for det godt det ved
jeg, sidder og kigger på alle mine rosseter & tænker på hver og en, pony du har gjort meget mere end forventet, alt det du har gjort for mig, det er ubeskriveligt, tak for alt pony, NEJ, for du er mere end bare en pony for mig meget mere, og det vil du altid være.

Opdatering d. 29 jan.

Dea var super idag, hun var lidt frisk men det er dejligt!
Elzker diq pony!<3.
Der kommer nogen og kigger på hende her på lørdag, hun skal nemlig et andet sted hen!:(. Men jeg tror det bliver godt for hende, og hende pigen der skal låne Dea er også rigtig flink tror jeg!:D. Du får det i hvert fald godt ved jeg!:D. Du dejlig pony!<3.

Dea blev solgt d. 3 februar 2011, jeg savner dig min pige, nu er det den 19.marts 2011, og jeg mangler dig i min hverdag, du har lavet et hul i mit hjerte. 6 år med dig, jamen pige? Hvad skal dog sige? Du har lært mig at ride, du har lært med at springe, du har lært mig at gå fin dressur. Du er jo drømme ponyen. Og her sidder jeg med en klump i halsen og er ved at bryde sammen i gråd. Du var jo min elskede pony, som altid har støttet mig, og som jeg kunne grade ud hos. Skatte'pige, jeg Skrev hendes navn i sandet, men vandet tog det <3
Jeg skrev hendes navn på muren, men regnen tog det <3
Jeg skrev hendes navn på et papir, men vinden tog det <3
Jeg skrev hendes navn i mit hjerte, og der vil det altid stå <3

JEG SAVNER DIG PONY! Du var mit kæreste eje, min bette pony, mit liv, mit lys..

Jeg vil altid huske dig som den lille frække pony, der smed mig af dengang jeg var 6 år!:o. Men ikke mindst den pony der lærte mig alt hvad jeg kan idag, fra begynder spring til Ula.
Et lille ord med stor betydning tak!:'(

For verden er du intet, men for mig er du ALT!<3.

D. 7 april!

Nu er det ved at være 3 måneder siden prinsessen blev solgt, og jeg savner hende mere en noget andet! Sidder med en kæmp klump i halsen, og tænker på alle de oplevelser vi har haft sammen.. Tænker på dengang vi var på morsø, det den fedeste oplevelse jeg nogensinde har prøvet. Du har været lidt vild med Mia, men sådan er du jo når vejret svinger.. Årrhh, Dea kigger på billedet fra vores første stævne til vores sidste, det er vildt som tiden bare er fløjet afsted, men har sat sine spor overalt:(..

11 august 2011!:/
Årrhhh, tingene var så meget anderledes når man gjorde dem med Dea, hun var jo min lære pony, hun lærte mig at hvis man blev smidt af hundrede gange nyttede det ikke noget at tude, nu går hun bare og hygger sig med et føllebølle i maven som bliver en hel søster til Fiona.. De ting jeg gjorde med Dea var bare de bedste i mit liv, Dea jeg lover vores eventyr slutter aldrig det vil altid leve videre... Du bliver min igen når vi engang vinder i lotto, babe, jeg ville ønske jeg kunne spole tiden tilbage!:-/

Hver gang jeg snakker om ponyer, er du altid en del af snakken, jeg roser dig til skyerne! Jeg var jo så stolt! Dig kunne jeg jo alt med pony<3.


Kommentér på:
DSP Bona Dea Solgt
Annonce