{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Pipi solgt )= <3 [Tidl. hest] 1997

3.230 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Camilla  S
Kvinde | 29 år | Oprettet: 20. nov 2008


Anden særlig race Pipi solgt )= <3

Fødselsår:
1997
Højde:
det er ikke helt sikkert endnu da hun kommer fra Holland,
men ca. 146 - 146. det er en dejlig højde (;
Temperament
hun er dejlig rolig, pg gør intet, selvom man rider
dårligt er hun dejlig rolig, men hver gang man laver et
shangement ( staves ) laver hun et lille bukke spring.
Gangarter
skridt : over middel, dejlig nem og dejlig at bøje (;

Trav : under middel : lidt doven, men nem at bøje og komme under sig (;

Galop : Over middel : lidt svær men nem at sidde i (;
Stævner
MED MIG :D!

HARK - Harrildslev Rideklub d. 12 September.
LC1: 58% - ikk så godt stævne, men vi var begge spændte :(





MED LÆRKE :D!

SIR - Silkeborg Rideklub
C - stævne
d. 15 november 2009
LB
Stamtavle
Ukendt. men en mor og far må hun da have :D <3
Køn
En dejlig hoppe med stort H
Bemærkninger
min pap'søs havde overtalt mig til at tage med over til stutteri Hesselholt, for at kigge på pony, da jeg ikke lige kunne finde den der lige var det jeg ville have, 0g at kemien ikke var der (; så vi tog derhen og det tog 2 timer at køre. Men det er altid hyggeligt med pap'søs (; vi tog derned og så pipi (; vi kom ellers for at prøve en der hedder Misty, men jeg skulle lige prøve Pipi først. Jeg synes lige den var noget for mig, men min pap'søs synes osse jeg skulle prøve nogen flere, men hun synes nu osse at Pipi var den rigtige, Den vi kom for at se var alt for hidsig og vævede, så det var ikke lige den for mig. da vi skulle hjem var der nogen og prøve Pipi, jeg var bange for at de købte den, så da jeg kom hjem råbte jeg ind af døren, JEG VIL HAVE PIPI!!! så vi ringede dagen efter og sagde at vi gerne ville have hende og vi fik hende så. 10 minutter senere ringede dem der red efter mig på Pipi og sage de gerne ville købe den, men jeg havde jo købt den (;
da vi skulle hente hende sagde en af pigerne at der sagde at der var over 20som ville ud og se hende men hun var jo solgt til mig (;

Pipi er en rigtig dejlig pony! Hun springer helt fantastisk, og har gode omspringningschancer d; Hun er udelukkende købt som springpowni, men har talent for dressuren :D Hun er superærlig og sætter af på alt!

JEG ELSKER DIG PIPI! <3

pipsen ?
der går ikke en dag hvor jeg ikke tænker tilbage på den sidste dag, sidste timer, og minutter du var min.
du var det bedste for mig, du gjorde mig til et gladere menneske, fik mig til at glemme alt omkring mig, alle problemer, alle de dårlige tanker. med dig var der ikke noget der hed dårlige dage. bare du vrinskede til mig fik jeg et kæmpe smil frem på mine læber, det er kun dig der kan få det smil frem. du gjorde at jeg blev ansvarsfuld, mere moden og jeg lærte hvad at elske er, for jeg elskede og elsker dig stadig af hele mit hjerte. husker første gang jeg så dig, det var kærlighed ved første blik, jeg kunne ikke tænke på andet end dig. er så glad for at du blev min, du har lært mig så meget igennem den tid jeg havde dig, du var virkelig min et og alt!?
- har aldrig nogensinde i mit liv grædt så meget som dengang vi to vi tog afsked :( kan huske dengang du skulle op i traileren, du kunne mærke der var noget galt, du var bare alt for godtroende til at gøre noget forkert, så du gik fint op i traileren, men jeg glemmer virkelig aldrig dit sidste blik eller vrinsk inden du blev kørt væk. pipi - du skal vide at jeg aldrig nogensinde vil glemme dig, du skal også vide at du er fantastisk og jeg håber det bedste for dig i fremtiden, jeg savner dig mere end noget andet. min største ønske er at du bliver min igen, kunne se dig hver dag, høre dit vrinsk? det er mit største ønske i den her verden.
jeg elsker dig pipi, glem det aldrig ?
Aldrig glemt, i hjertet gemt!?
Kommentér på:
Anden særlig race Pipi solgt )= <3
Annonce