{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Pinto Jacki Højgård (DAMPBARNET) 2006

11.353 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Pinto Jacki Højgård (DAMPBARNET)

Fødselsår:
2006
Højde:
Lille smart, og smidig hest på 158,5 cm.
Virker højere (:
Temperament
En MEGET tændt Hoppe
Gangarter
Store og lækre gangarter.
Kæmpe rygsving og til tider rigtig svær at sidde på. En rigtig Hoppebold ;P
Stævner
Vi rider LC i dress. og er påbegyndt LB derhjemme.
Har sprunget MB* og MB** :D

Hun fik en 2 plads til dorthealyst plagskue som 1 årig 2007
og en 1 plads til dorthealyst plagskue som 2 årig 2008

1 plads i 60 jokerspring
2 plads i 60 springstævne
2 plads i 80 springstævne

Rekort i højdespring med rytter: 130 cm.
Rekort i løsspring: 150
Stamtavle
M: Kahlua Højgård

MF: Soul Charfilo

F: Jack Daniels

FF: Crelido
Køn
Hoppe med stort H xD
Bemærkninger
>"<Den gang jeg fik Jacki Højgård
Her er en lille beskrivelse for den gang jeg mødte Jacki og købte hende:)

>"< Jeg har ALDRIG! været til brune eller sorte medmindre det var en frieser, og da jeg fik afvide af hende der hjalp mig med at finde en hest, at Jacki var brun sagde jeg bare Jaja.
Jeg tænkte på om hvordan jeg skulle vide om hun var den rigtige hest, for jeg blev jo nærmest forelsket i alle heste og jeg havde hørt folk snakke om at når de så deres hest vidste de bare det var den.
Men jeg tænkte kan man virkelig det.
Da vi kørte var jeg fuldtændig spændt, jeg tænkte "nu er det endelig nu jeg får min egen rigtig hest" :D da vi var fremme så jeg en brun hest og jeg tænkte virkelig NEJ:S det kan bare ikke være den, men heldigvis så jeg en anden inde i stalden.
Der var mørkt og først da vi var kommet ind og jeg så hende stå der, en brun hest med de smukkeste sorte øjnene, en mule der vrinskede da jeg kom ind og kiggede på hende. Så jeg vidste det skulle være hende<3
Da hendes gamle ejer Unnie havde ordnet hende gik vi alle ud og så hende blive longeret, hun stejlede hver gang hun kom til åbningen og jeg begyndte at tro de andre ville sige nej, men jeg ville kun sige ja. Da hun var færdig med at blive longeret skulle jeg op på hende, hun stod musestille og HOLD DA OP! hun var bare mega tynd, jeg havde imellem tiden haft part på en wels cob der hed Lucas som var en ordenlig sofahest.
Så da jeg kom op på hende følte jeg bare at jeg sad på ingen ting, men det var faktisk sjovt, det var en underlig men fantastisk fornemmelse, jeg begyndte at skridte og hun tog nogle lange dejlige skridt, da jeg så begyndte at trave fik jeg et chok det var seriøst en underligt trav hun havde jeg kunne slet ikke finde hendes rytme og jeg jeg tænkte bare det er løgn!
Men da vi havde travet lidt på hende fandt jeg endelig hendes rytme og det var virkelig en nydelse hun var bare fantastisk. Da jeg var færdig kiggede jeg på min far og hande nikked til mig og jeg nikkede tilbage "Det skulle være hende<3" min far kom ovet til Unnie og begyndte at prute om prisen.
Og vi gik på kompromis. Og det var min lykkeligeste dag i mit liv, det havde været min livs drøm siden jeg var en lille baby.
Da vi kom igen og skulle hente hende var det både med glædes og triste tåre:S
Jeg fik alt tilbehør med til hende så det var jeg rigtig glad for:D men hun ville self. ikke i Trailern vi prøvede på ALLE tænkelige måder, men den værste af alle var da hende der hjalp os med at finde hende tog en hingste kæde og træk over mulen, så blev det bare for meget, hendes gamle ejer gik over og tog den af og Jacki havde fået et sår fordi hun havde trukket så meget i den.
Efter 4 timer måtte vi ringe til dyrelægen og da hun var kommet skulle der 2 bedøvelses sprøjter til at få hende bare nogenlune' op.. Da vi sagde farvel til Unnie begyndte vi begge at græde for det var jo følelses mæsigt alt det her:S Da vi endelig var kommet hjem kom en pige fra pensionen og så hende, hun var helt vild med hende og det er seriøst ALLE der ser hende, fordi at hun har sådan et charmerende hoved og personlighed..
Hun begyndte at tabe sig helt vildt og til sidst kunne man se hendes riben mega meget, så jeg begyndte at give hende: 10 kg wrap en masse gullerøder havre speedybeed shuregrow
og hun har heldigvis taget 13 kg på, for hun kom ned og veje ca 447 og vejer nu 460:D

>"< Det var så min Jacki Højgårds historie, for den gang hun blev min:D

Jacki Højgård er den engel der hjælper mig med at flyve
Jacki Højgård er den der gør jeg står op med et smil
Jacki Højgård er den hest der for mig til at tage ud i snevejret, tage bussen og være ude i den kolde stald
Jacki Højgård er den eneste jeg har brugt mine hårdt arb. penge på i over 1½år:D
Jacki Højgård. Jacki Højgård. Jacki Højgård. Jacki Højgård........
Jeg kan blive ved, du er mit liv, min sjæl, mit smil og min bedste ven***<33

Kort sagt er Jacki mit liv, min eneste ene og vi skal ALDRIG skilles..<3

**>"<** Jeg fik Jacki Højgård d. 3 august 2009 dvs. at jeg har haft hende i over 1 år :D<3

D. 19-05-2010: Jacki kom AKUT på hospitalet begrund af hun har et kæmpe kødsår på sit ben, så hun skal syges og så skal hun stå der i 10 dage måske flere. Jeg savner hende vildt meget og glæder mig til hun kan komme hjem, det heldige er at jeg kan hente hende d. 29 (det er nemlig hendes fødselsdag) XD

*NYT*
Nu er der så mange der bliver ved med at spørge hvad der er sket med Jacki siden hun har været på hospitalet i ca. 6 uger, så her kommer det.
D. 19 maj blev jeg ringet op af dem der bor hvor Jacki står jeg skyndte mig ud til hende og var der ca. 30 min. efter hun havde fået et kæmpe kødsår men jeg skyllede det bare og min dyrelæge skulle alligevel komme samme dag og give hendes vac. så da han kom sagde han at hun skulle AKUT på hospitalet fordi det var så dybt og der manglede så meget hud, så vi ringede rundt efter nogle der havde en trailer vi kunne låne og da vi endelig fik lånt en, kom de så hurtigt de kunne og imens fik Jacki sin vac. og blev bedøvet eftersom hun ikke kan gå i trailer, da vi kom der ind skulle de vaske og defentisere hendes sår men fordi hun var bedøvet tissede hun 2 gange og de måtte starte forfra hver gangXD, men hun blev opereret og skulle stå der en uge.
men ihvertfald da hun havde stået der en uge kom hun hjem, men hendes sår begyndte at bobble og væske helt vildt så hun måtte afsted igen og så skulle de skæret såret op og begynde forfra, men det helede ikke ordenligt så hun skulle ind til røngten flere gange og til sidst begyndte det at se bedre ud, men der var stadig en del af bunden som ikke helede så hun måtte få røngten en gang til og så kom hun endelig hjem da såret var blevet pænt og ikke behøvede forbening mere.
Så nu er hun her hjemme og går på græs og slapper af imens hendes sår bliver færdigt med at hele ordenligt og jeg kan begynde genoptræning, hvilke jeg glæder mig meget til.
Men ihvertfald hele den her oplevelse er nok det værste man kunne tænke sig skulle ske og igennem hele den her periode har jeg været stresset, ked af det og blevet meget hurtigt sur fordi jeg har savnet hende sådan, hun har virkelig manglet i mit liv, og selv om jeg ikke kan ride hende er jeg bare så super glad for at hun er kommet hjem og jeg kan gå og nusse med hende(:

"""Års'dag"""
Idag d. 3 august 2010 har mig og Jacki års'dag:D Jeg glæder mig helt vildt til at hygge med hende idag..

***D.18 aug. 2010***
Skridtede jeg på Jacki for første gang efter hendes skade(:

<3 Den dag jeg skal leve uden hende, vil jeg ikke være mig selv og vil ALITD mangle halvdelen af mit hjerte og hele min sjæl<3

"D. 9 sep. 2010"
JACKI HAR LÆRT AT GÅ I TRAILER....:O
vi trænede d. 7 sep. først og så her d. 9 gik hun lige ind, her d. 11 sep. trænede vi igen og der gik hun bare lige ind igen, og nu her d. 12 var vi igang med at øve at hun skulle gå ind alene, men hun er stadig ikke tryg så hun gik kun op på rampen med 4 ben, men det er også en start(:

NYT....
Jacki kan nu gå i trailer ALENE(:
Her på mandag skal hun havde bom bag på og så må vi jo se hvordan det går(:
Men der går ikke længe før jeg kan begynde at køre med hende(:

NYT....
Jacki har nu fået bom bagpå flere gange, og gik bare op igen og igen:D Jeg er så utrolig stolt, Så nu kan vi snart køre med hende, og så skal jeg selv begynde at træne med hende(:<3



OPDATERING D. 8 JAN.

Dampbarnet er nu 110 % trailervant :D
Kommentér på:
Pinto Jacki Højgård (DAMPBARNET)
Annonce