{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Prins Valentin - SOLGT [Tidl. hest] 2003

2.661 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Emely Ravn
Kvinde | 24 år | Oprettet: 1. aug 2009


Anden særlig race Prins Valentin - SOLGT

Fødselsår:
2003
Højde:
128 cm, og altså en stor 3´er pony.
Temperament
Meget rolig, kælen og sød. Verdens bedste børnepony. Det eneste der kan gøre ham rigtig bange er store sten, og dem er der heldigvis ikke så mange af. Når vi rider tur er det altid kun sten der ligger i vejkanten som han hopper til siden over. Ellers lunter han stille og roligt af sted, gerne helt oppe i hælene på min mor, som tit går med os på tur.
Gangarter
Skridt: Helt fin, han kan gå rigtigt langsomt!
Trav: Fin - meget taktfast har min ridelærer Lotte sagt
Galop: God. Han er i hvert fald dejlig at sidde på når han galopperer :o)
Stævner
Helle Rideklubs Klubstævne i februar 2009. Vores første stævne, 3 mdr. efter jeg havde fået ham. Det gik rigtig fint, han var lidt bange for noget nede i det ene hjørne i ridehallen, men vi fik en 2. plads i LD1

Helle Rideklubs Klubstævne marts 2009. Så havde vi fået øvet os lidt mere, og det gav pote. Vi fik nemlig en 1. plads i LD2

Gårdstævne i Kragelund maj 2009. Det regnede helt vildt, og mens jeg red program tordnede og lynede det. Prins Valentin synes ikke det var sjovt at gå fremad i regnen, så vi var ikke helt på toppen. Vi fik dog en 4. plads i LD1

Gårdstævne på Solbakken i Varde maj 2009. Denne dag var det til gengæld mega varmt, og det var lige ved at tage livet af Prins Valentin! Men sjovt nok vandt vi LD2´en, så det var dejligt.

Gårdstævne i Kragelund juni 2009. I den første klasse lavede Valle for første gang fis med mig. Han var bange for dommertårnet og løb allermest rundt inde på midten, og ville slet ikke ud i hjørnerne, selvom vi have øvet det rigtig meget! Så kørte jeg ham træt til den sidste klasse, hvor jeg selv synes han gik rigtig fint, men der var skarp konkurrence, så vi fik desværre ikke nogen placering.

Blaavandshuk rideklub første udv. Klubstævne D. 7-8 August 2010 lørdagen gik rigtig godt, valle var meget sød. vi red LD 2 og LX spring. Dressuren gik godt, jeg vandt med 68,7 og fik vores første staldplanket. spring gik også godt, jeg var den eneste der red fejlfri og i tiden 41,6, så jeg vandt igen, dygtig valle! Søndag gik også godt, vi vandt nemlig både spring og dressur igen! dressuren med 65,4% og spring i tiden 38,6. så nu har vi 4 røde staldplanketter hængende på boksdøren:o)

Ribe Rideklubs udv. klubstævne d. 22. august: LC1 dressur 67,5 %. Valle gik rigtig fint, og jeg var så stolt af ham, men desværre fik vi ikke nogen placering, da der var skarp konkurrence.
Stamtavle
Ingen, men dem vi købte ham af mente at han er en dartmoor pony. Men vi tror han er en god blanding!
Køn
smuk Vallak
Bemærkninger
Prins Valentin, som jeg for det meste kalder Valle, er om vinteren helt sort (med mindre han lige er blevet klippet, for så er han grå!). Nu hvor det er sommer er han lidt brun nogen steder. Han har en vild man, som driller os meget når vi skal have ham flettet til stævner.
August 2010. Da vi skal flytte til Fyn, har vi besluttet at sælge Valle, da Benedikt er ved at være klar til at jeg kan ride ham, og det bliver for meget med to ponyer og et nyt sted at bo. Jeg håber at Valle kan finde en ny familie, som vil passe lige så godt på ham, som vi har gjort.
I dag (19.09.2010) har vi solgt Valle til en lille pige på 7 år, der hedder Kathleen, som blev sååå glad for ham. Og Valle så også ud til at være rigtig glad for sin nye familie. Vi er sikker på at Valle vil få det rigtig godt - men vi kommer til at savne ham MEGET :(
Kommentér på:
Anden særlig race Prins Valentin - SOLGT
Annonce