{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Alaska [Tidl. hest] 2009

8.796 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

MiTho´s heste .
Kvinde | 48 år | Oprettet: 27. feb 2007


Anden særlig race Alaska

Fødselsår:
2009
Højde:
Pt. 154 cm
Temperament
Blid og god, selvsikker og afbalanceret, suveræn nem i indlæring og meget lydhør på os..
Altid kælen og nærgående, ville helst sidde i lommen på en, hvis hun kunne..
Gangarter
Rigtig gode alle tre, hun bærer godt og viser en dejlig haseaktion. Hendes balance er formidabel i galoppen, hun vender på en 25 øre og changerer narturligt.
Stævner
Nej
Stamtavle
Far: Calyps, Pinto
Mor: Smilla, Cremello

Begge kan ses herinde på HG..
Køn
En smuk lille hoppe..
Bemærkninger
Smukke Alaska :)

Alaska er en skøn tøs efter to kanon gode forældre med det helt perfekte væsen. Det er absolut velovervejet avl og sammensætning.

Alaska faldet godt ud efter sine forældre, hun er utrolig blid og altid glad og tilpas, hun kalder efter os, når vi kommer gående og vil meget gerne have lov til at deltage i alt, hvad vi foretager os.. Den nysgerrighed kommer afgjort også fra mor og far ;)

Alaska er palominobroget med den smukkeste guldfarve i pletterne. Hun er meget flot broget med utrolig mange pletter på hver side, virkelig smukt.
Hun er gudesmuk, har den skønneste udstråling og glimt i øjet, hun bliver simpelthen en fryd for øjet på stævnepladserne om nogle år..

Eksteriørmæssigt er hun rigtig god, hun er højtstillet, men vender naturligt rigtig i halslinien, når hun bevæger sig, hendes ryglinie er god og hun har velstillede lemmer..Desuden har hun en helt fantastisk volume.. Hun vil være spændende i avlsøjemed, og kan jo stilles til kåring i pintoforbundet..

Samtidig er hun velgående, viser god haseaktion og takter langt ind, hun har bæring og balance i top, og så elsker hun at springe, bare man ligger en bom på jorden, så springer hun hen over den, og det har hun altså styr på.. Men det har hun nu ikke fra fremmede, både mor og far er gode springere, som har teknikken i orden og et godt overblik.

Til daglig er hun supernem, hun går altid pænt i sit reb, både langt og kort, hun kan trækkes sammen med andre eller alene. Hun kan også løbe løs ud eller ind, og laver aldrig numre, det er jo skønt.

Hun er desuden trafikvant, hvilket heldigvis gik som en leg, da hun skulle lære det, igen et bevis for hendes utrolig fornuftige væsen. Hun har været trukket ned midt igennem byen med flag, busser, lastbiler og alt muligt andet mærkeligt, og hun er simpelthen bare cool!

Hun er en kælepotte uden lige, hun elsker, når man er i boksen ved hende og strigler hende, en lille prinsesse er hun, som åbenbart nyder til fulde, at få vendt hårene rigtigt ;) Hun kan selvfølgelig børstes overalt og kan løfte ben, også selvom hun står løs i boksen..

Hun har været lånt ud for en periode, hvor hun har lært en del horsemanship, er blevet vænnet til trense og bomløs sadel og er blevet en smule mere moden ;)

2012: Alaska nu er grundredet ved min super dygtige niece Cecilie Kvist i 2 måneder. I den periode er mange ting jo automatisk blevet hverdag for hende, som f.eks at stå bundet på staldgangen, blive sadlet op, være i vandspiltov osv osv..
Hun er på begyndt runding, hvilket falder hende naturligt og dermed gør hende utrolig lækker at ride for blød hånd. Hun har helt styr på sine parader, er begyndt galop arbejde og elsker simpelthen at blive aktiveret :)
Dertil skal siges, hun er selvfølgelig blevet vant til ridehus og udendørs bane, og er stadig ikke bange for nye ting og input.

Efterfølgende blev Alaska i sommers lånt ud til Rose, som er en knalddygtig ung pige, de to har fået et rigtig godt samarbejde og Alaska er nu en meget afbalanceret hest, som ligger super fint i sin runding i alle tre gangarter, hun venter og lytter meget til sin rytter og tingene er en hverdag for hende nu.. Hun er lige påbegyndt indspringning, hvilket simpelthen glider derudaf, det kan hun lide :).

Alaska kom hjem 1. marts efter endt lånetid og rides nu af en veninde til daglig samt en smule af mig, men da jeg er i gang med Dianca er tiden ikke så stor. Hun er påbegyndt sideverdsbevægelser, hvilket falder hende nemt. Hun nåede lige at snuse til springning under rytter ved låner, og det er virkelig noget, hun nyder og har flair for, så det skal jeg have arbejdet med her i nær fremtid. Ellers rides hun stadig primært dressur, finpudses og udvikles, da hun jo kun er 4 år endnu.. Hun er en fin fremdrift og vi arbejder lige nu med bæring og samling samt temposkift.


Kommentér på:
Anden særlig race Alaska
Annonce