{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Sarup´s Aleeya RDH [Himmelhest] 2006

2.755 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

marlene k
Kvinde | 37 år | Oprettet: 20. feb 2006


Dansk Varmblod Sarup´s Aleeya RDH

Fødselsår:
2006
Højde:
Målt kåring august 2010 til 166 i stg med sko.
Temperament
Ally er en hest der ser alt og høre alt og reagere på alt, ellers er hun en sød hest i dagligdagen, skal dog prøve nye ting en del gange inden hun acceptere at det ikke er farligt. Hun har er kæmpe flugt indstinkt, men er sikker på at med rutinen og en masse ture bliver hun en god stævne hest, for så har hun nemlig lige den gnist der skal til.
Ally er efterhånden bleven en rigtig nussetrold i stalden og på folden. Hun er en kærlig hest der binder sig meget til sin rytter, men også prøver en af, hvis rytteren sover i timen, hun kræver noget af sin rytter, men gør man tingene rigtigt er hun helt fantastisk.


Gangarter
3 gode gangarter, specielt skridten hvor hun træder ca.4 hove over og skridter godt igennem kroppen og galoppen er helt fantastisk, hun skal bare være lidt stækere så hun kan bære den lidt bedre.
Stævner
Starter sit første stævne d. 12 juni. gangarteklasse på middelfartridecenter. og efter sommerferien skal hun ud og gå nogle LCér til klubstævne.

første stævne bellinge rideklub 20-21/11-2010
LC1b: 56,66, lidt bukspring i programmet kostede dyrt i lydighed og de enkelte øvelser det gik ud over, men udover det et godt program, især når man tænker på hvor vild hun var under opvarmningen, som kun foregik i longe.

LC2b: 63,18 fint program og en mere afslappet hest, som stadigvæk var lidt vild i opvarmningen, men som var klar da hun skulle på banen;D 7 i gangarter og 7 i opstilling og kun et forkert anspring, super fin var hun, havde en god fornemmelse af hende hele vejen igennem, mere afslappet end dagen før, dygtig hest, super tilfreds!!!

Klubstævne Bbroholm Rideklub d. 29/1-11
LC2A: 63,48% dommers kommentar: Rigtig fin hest, der dog i dag laved lidt ballade.
min kommentar: hun var faktisk rigtig fin, men hun kigge dog noget, hvilket træk ned i flere af øvelserne, men alt i alt rigtig fin, men mangler lidt rutine;D
LC3A:62,50%dommer kommentar:fint redet, spænder bare lidt og går lidt mod bidet, men mange gode ting.
min kommentar: meget bedre end sidste klasse, fuldt ud tilfreds, desværre kigged hun rimelig meget på en lysplet, ellers havde det været super, er meget stolt over hvor fint hun tog at komme i byen;D

Bellinge Rideklub´s 3. vinter stævne d. 5-6/3-11:
LC2B: 71,?% og nr. 2 i klassen som vi også vandt!
LC3B: 72,08% og nr 1.
LC2B: 65% og nr 2.
LC3B:64,?% og nr 3.
Havde 4 super gode ture og en Ally der var fuldt koncentreret og klar! Fik nogen rigtige søde kommentar fra dommer, men Ally var også bare en stjerne;D
Hestehaven d. 26/3
LC2A: 67,83% ally var super sej, selvom der var blomster og andet pynt klared hun det godt, lidt spændt til tider, men endelig fik vi en bonus for hendes super gode skridt;D vi blev nr 1.
LC3A: 65,42% hun var mere rolig i denne klasse, men nok også ved at være lidt træt, blev nr 2;D fik nogle gode ture og set hvordan hun reagere når der er lidt pynt på banen, en positiv oplevelse;D

år 2012:
Vi har fået startet vores første LA1 på D-plan, fik to ok ture til stævnet i Skovly hvor vi red til 61,?%, dog red vi lidt for hurtigt og mistede lidt bæring og et par takter, men ellers nogle fine ture, når det er hendes første LA og lang tid siden hun har været afsted sidst, godt tilfreds.
Udendørssæsonnen er dog startet med lidt problemer, da hun går i baglås fordi hun kigger så meget som hun gør, hvilket har betydet at vi har måtte opgive. Men vi træner hårdt og håber vi er klar til at prøve krafter med stævnerne igen sidst i juni.
Stamtavle
F: ALJANO
FF: ALASCA
FM: TROPICA
FFF:AHORN
FFM:RÖMERIN
FFFF: ALME Z
FFFM: HEUREKA Z
FFMF: CALYPSO II
FFMM: INDERIN
FMF: LANTINO
FMM:KARDINA
FMFF: LADYKILLER XX
FMFM: IMELA 2
FMMF: CAPITANO
FMMM: EDELIN

M: KAMILLA
MF: HØJAGERGÅRDS LEKTOR
MM: KANDIDA FLYGER
MFF: LAGANO
MFM: SYRINA
MFFF: LEANDER
MFFM: LAS VEGAS
MFMF: SAKSIBARD II
MFMM: LISE
MMF: ALLEGO
MMM:KORINTH
MMFF: ABSATZ
MMFM: OTTOMANE
MMMF: DERSLAW
MMMM: KANDIDA
Køn
Hoppe med meget stort H!!!!!
Bemærkninger
Ally er en meget elegant og feminin hoppe, med en dejlig udstråling, som jeg forventer mig meget af på dressurbanerne om et år eller to. Jeg har haft Ally siden sommerferien 09 og har selv redet hende til her i efter-og vintermånderne.
Menningen er at hun skal stilles til kåring i DV til sommer og gå en gangartsklasse, ellers skal hun bare bruge dette år 2010 på at lære og blive stærk!.......men nu må vi se hvordan det kommer til at gå!
Hun er dagligt i hænder og udviser stor fornuft og tager nye ting meget pænt, men opmærktsomt!
Selvom jeg skal bruge hende til dressur, udviser hun stor lyst til springningen, og har ikke noget imod at hoppe over hegnet hvis græsset er lidt grønnere på den anden side:)
hun er utrolig nysgerrig, alt skal simpelthen undersøges, og ser det lidt farligt ud gemmer hun sig bag en, men når jeg ik er bange er hun heller ik!!!!!!
4/10-09:
så er Ally kommet ned på gården, og er ved at være klar til at komme i tilridning. Hun har fået fjernet sine ulvetænder.
Har løssprunget hende, hun er virkelig dygtig!

12okt-09:
Ally havde sadel på for første gang, der blev lavet en del bukspring i starten, men ellers tog hun det rigtig pænt!

4/01-2010:
Ally er virkelig blevet dygtig, fik den første "ene time" idag, også har hun kun tabt mig en enkelt gang....:)

13/2-2010
Ally hyggede sig i ridehuset idag, tog selv springene på langsiden til store glæde, og inden da havde hun sprunget over hegnet på folden.........der skulle vel ik være lidt springblod i årene vel ;D
15/2-2010
Så går vi igang med Ally igen efter en lillle pause på 3 uger, det bliver spændende ;D

10/4-2010
Har nu været på vej og i skov med ally, hvilket gik rigtigt godt, i den daglige ridningen udvikler hun sig fint, selvom hun til tider har sin egen mening om tingene, men det bruger vi positivt til at hun bliver stærkere. Hun er ved at vænne sig til at blive vasket, det er kun spanden som er farlig nu;0)
Smeden er ikke lige lykken for Ally, men håber det bliver bedre, når hun bliver lidt ældre og lige får prøvet det lidt flere gange! Så har hun haft fremmed rytter på for første gang, det gik super fint;0)

1/6-10
Ally har sprunget for første gang med rytter på ryggen, hun var super dygtig, og syntes det var meget sjovt, skal helt sikkert prøves igen!!!

26/august 2010: Ally er blevet kåret i DV med 8 i helhed og dermed kåret i RDH, som den første hoppe på mor-siden.

22/november 2010
Ally har nu været til sidst første klubstævne, med et godt resultat, lidt vågen må man sige at hun var, selvom det var i vandte omgivelser, er der jo en hel anden stemning sådan nogle dage, og det blev hun da lige grebet af;D fik redet nogle gode ture begge dage og hun fik en god og lærrig oplevelse og var meget stolt og tilfreds med sig selv efter vi havde redet om søndagen, men det kan hun også roligt være;D
Vi er nu begyndt at springe fast om tirsdagen på babyholdet, har allerede sprunget mur og plastic, så med lidt mere træning skal hun nok blive god:)
Det går bedre og bedre når hun skal have smed, det virkede helt til at hun syntes at det var hyggeligt sidste gang;D, et stort frem skridt:D

Hun er en helt fantastisk hest, selvom hun til tider giver mig grå hår på hovedet, er hun den hest jeg har været allergladest for, vi har gennemgået så meget sammen, og hun betyder alt for mig.

d.13 marts 2014. Ally er idag rejst til de evige græsmarker, efter lang tids kæmpen med hendes luftvejsallergi, måtte i opgive kampen, hun havde udviklet COPD, og kunne ikke længere bruges som ridehest, sygdommen udviklet sig desværre meget hurtigt henover vinteren selvom hun fik skrappe medicinkurer hjælp det intet, derfor måtte jeg tage dette svære valg. Det knuser mit hjerte at hun ikke er her ved mig mere, savner hende så forfærdeligt meget, hun var noget helt specielt, vi gik igennem så meget sammen, hun fik mig altid til at smile, hun havde et hjerte af guld, hun vil altid have en speciel plads i mit hjerte, vil aldrig glemme dig, min lille Ally<3
Kommentér på:
Dansk Varmblod Sarup´s Aleeya RDH
Annonce