{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Frederiksborg Chaca Kronborg R.I.P. 1998

2.953 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Frederiksborg Chaca Kronborg R.I.P.

Fødselsår:
1998
Højde:
Ca. 164 cm i stg på en god dag. :)
Temperament
Hun er en hoppe med stort H, hun er rød, så temperamenetet er derefter.
Gangarter
Skridt: over middel, taktfast, dog ikke så stor skridtlængede
Trav: over middel, takstfast og med et godt rygsving
Galop: over middel, hun har en god arbejdsgalop, hun er dog meget energiskog vil derfor gerne øge tempet
Stævner
Chaca går pt lb i dressur hun har dog kapacitet til de højere klasser, i springning kan hu let gå en lb, hun er dog ikke endnu

det er planlagt at chaca skal starte sit første dressur stævne til september i dressur og i December skal vi starte klubmesterskab i dressur, måske en showklasse i spring.
Stamtavle
Chaca Kronborg 9806329

Far : Milton Torp
FF: Thor Bregnebjerg
FFF: Tito
FFM: Thyra Bregnebjerg
FM: Maja Torp
FMF: Junker Toftegård
FMM: Skjoldholms Sandra

Mor: Chanel Kronborg
MF: Savoy
MFF: Zarif Langløkkegård
MFM: Mette
MM: Chica Kronborg
MMF Blodmosens Juma
MMM: Citta Vejvad
Køn
hoppe
Bemærkninger
Chaca er en dejlig hoppe, hun er en spændende hest som jeg glæder mig til at lærer bedre at kende, Chaca er en hest jeg passer og rider, jeg har prøvet at ride hende ca. 5 gange og taget i betragtning af at jeg ikke har kendt hende i så lang tid, synes jeg at hun virker til at være god i hovedet og fornuftig, dog lidt for energisk til tider det er planen at vi skal starte stævner men vi tager et skridt ad gangen, først skal vi igennem en intensiv træning.

idag d. 7 Aug 2009 var chaca i skoven for første gang vi red en tur på ca en time, og hun tog alting meget rolit, man kunne se at hun nød at være på tur, hun er nysgerrig og glad. Chaca var meget afslappet på skovturen og hun vil sikkert være en glimrende støttepædagog for den uerfarne skovturshest, da hun sagtens kan gå forrest.

Opdateret d. 8. Aug. 2009.
Idag blev Chaca reddet i lidt let dressur, jg har aftalt med min underviser at jeg imorgen for første gang skal ride undervisning på hende, glæder mig rigtig eget da det er længe side at jeg sidst har tænet hårdt :0)

opdateret d.3 september 2009
chaca har efter et stykke tid nu prøvet at sprine med rytter 2 gange og det er en succes, så det er super fedt, til undervisningen sker der fremskridt gang på gang, det er virkelig rart t se at hun er bleve mere rolig det har betydet meget, eftersom jeg stadig er ed at lærer hende at kende tager vi det stille g roligt men hun har prøvet at gå på udendørsbanen, der er hun og ret frisk, men dog så kontrollerbar at hun stadig kan fokusere på de tig man beder hende om, vi er begyndt atgenopfriske schenkelvigninger, det går rigtig godt.
sidste gang jeg red undervisning øvede vi proram, lc2 som vi skal starte til vores første stæve, som er et trænningsstævne.

Chaca er ligesom mange andre heste meget glad for mad, istarten tiggede hun en del når hun stod på staldgangen i længere tid, men eftersom de ikke længere bliver serveret godbidder på staldgangen er tiggeriet forsvundet.

Så har Chaca og jeg reddet vores første stævne sammen, vi red lc2, hun var lidt spændt i noget af programmet, men vi skal jo lige lærer hinanden at kende.

Chaca og jeg har nu startet vore 2. dressurstævne, vi red en lc2, og vi red et fint stabilt program, hun var rigtig sød på banen, imorgen skal jeg starte mit allerførste springstævne i hele min ridekarriere, glæder mig.

så er der lagt en springvideo ind af mig og chaca vi sprang 50 cm, hun er så sød til at springe rytteren skal bare sidde i sadlen, hun er så flink. vi fik en flot sløjfe.

jeg lægger mere springvideo ind hurtigst muligt.

Mere info og træningsvideoer kommer senere. der kommer flere billeder løbende, da vi skal hve en fotograf ud or at tage nogle bedre billeder af hende.


Chaca blev desværre aflivet d. 26 - 7 2010
Kommentér på:
Frederiksborg Chaca Kronborg R.I.P.
Annonce