{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Holstener Magic Z 2000

7.945 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Line M
| 38 år | Oprettet: 29. apr 2005


Holstener Magic Z

Fødselsår:
2000
Højde:
168 cm
Temperament
Han har et roligt temp. Dejlig hest at ride rundt på.. altid afslappet og cool..Blir tændt når han kommer på springbanen og trækker godt på springene. En hest man nemt kan ride op og ned i tempo uden den bliver hidset op af det.
Gangarter
Skridt: Middel, Han har en fin skridt, men hans trav og galop er helt klart meget bedre.

Trav: Over Middel. Kanon dejlig trav, specielt i fri trav, der arbejder han rigtig. Rummelig og træder godt ind under sig selv. bruger sin ryg utrolig meget.

Galop: Over Middel. En rigtig springhest galop. Meget rummelig. rigtig lækker at sidde på, når han galopere.

En hest, som virkelig går godt på benene.
Stævner
Går pt. LA Springning på C-plan.

Stamtavle
Far: Royal Z II,
Farfar: Ramiro Z
Farmor: Aleska Z

Mor: Stald Nybo´s Frøken Knab
Morfar: Coco´s Irish Magic.
Mormor: Lisette
Køn
Vallak
Bemærkninger
Super dejlig unghest. Klar til LA springning på C-plan. Alt hvad man kan ønske sig. Er en super god springhest og det er virkelig det han brænder for. Kanon benteknik og ligger rigtig godt på springene. Kigger ikke og springer både mur og vand. Han er en super cool vallak og rigtig nem at have med ude.
Hans dressur er også helt kanon, han går let til bidet og bruger sin ryg rigtig godt.

Maj 2006: Mig og Miagic flyttede til københavn - vi rider nu for karlslunde rideklub.

August 2006: Seneste nyt - Magic har nu stået stille i 2 mdr grundet skade i forbenet. Dyrlægen siger skaden er grundet han har en meget stejl hov på venstre forben, som kommer af en gammel hovbyld, som han fik sommeren 2005. (smedene har ikke rigtigt kunne gøre noget ved det - desværre) Han var ellers solgt, men da vi opdagde dette i sidste øjeblik, beholdt jeg ham og han skal snart igang med lidt genoptræning igen, for at se om det er blevet bedre. Jeg håber den pause har hjulpet ham og han har fået lidt ro i benet, så kan kan begynde at rides lidt igen. Vi har ikke rigtigt startet stævner i år, da tiden har været lille, men hvis alt går godt, så håber jeg vi kommer igen i 2007:) enten på magic eller med en ny hest.

November 2006: Magic er for 14 dage siden kommet hjem fra fold og er igen i genoptræning. Det går bare rigtig godt. Man skulle ikke tro han havde stpet stille i 2 mdr. Han er en engel at ride, så det er super dejligt. Vi håber på vi kan starte stævner igen til januar 2007:)

Februar 2007: Magic er nu kommet sig rigtig godt efter sin skade sidste år, man kan slet ikke mærke han har været skadet. Vi rider nu undervisning ved berider Niels Hein Ruus i springning og det går virkelig kanon. Han har lært os at ride på en helt anden måde, end jeg var vant til før Magic blev skadet. Og dette virker virkelig.. Så nu håber jeg vi er klar til LA her til sommer, det er hvertfald gået stærkt og han har lært utrolig meget på de få måneder han har været igang.
Vi har redet 2 stævner i år (LC-LB). Og det gik rigtig godt.
Så glæder mig til vi skal afsted her i Marts igen:D

Maj 2007: Det går super godt med Magic. Vi får startet en masse stævner og får nogle rigtig finde runder og vinder da også en del:) Efter vores træners mening, vil den komme til at gå M her i løbet af efteråret. Så jeg er spændt på at se hans udvikling. Allerede nu er det gået stærkt fremad, efter den skade han havde sidste år. Så håber på det bedste for min lille hyp:D

Juli 2007: Det går rigtig godt med Magic. Vi har startet en masse stævner her de sidste 2 måneder og har i denne weekend redet Sjællandsmesterskab. Det var lidt et sats, om han kunne gå det, men det klarede han uden problemerVi havde godt nok et stop på aller sidste spring i mesterskabet, han var så sød og der var intet at sætte en finger på hele weekenden.Så jeg er virkelig stolt af ham.
Han er stadig ung og har stadig en masse at lære, men det er gået så stærkt fremad. Og han har virkelig lært utrolig meget her det sidste halve år.

Januar 2008: Længe siden sidst, så der er nået at ske en del. 1 August løb Magic gennem et hegn, så han blev skåret op nede ved koden. Vi måtte desværre en tur på Højgård Hestehospital og blive scannet og syet sammen. Heldigvis var der ingen sener som var revet over, Så han fik 20. dages boksro og en stille genoptræning.
Nu er han helt på toppen igen. Vi fik redet en masse stævner her i efteråret og har stort set haft præmie med hjem hver gang.

Kommentér på:
Holstener Magic Z
Annonce