{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Manou *Solgt* :'( [Tidl. part] 2005

4.100 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anna
Kvinde | 28 år | Oprettet: 29. jul 2008


Anden særlig race Manou *Solgt* :'(

Fødselsår:
2005
Højde:
Hun er 1'er pony og 1,46cm høj, men hun vokser stadig lidt :) Er allerede vokset næsten 3 cm siden Tine fik hende o.O
Temperament
Pony (Manou) er bare så dejlig, hun er så rar og venlig af sind. Hun er meget lærenem, og hun er meget positiv, istedet for at blive bange er hun en rigtig unghest og bliver mega nysgerrig. Vi er derfor også meget spændte på at se hvordan hun tager sit første stævne.. :)
Gangarter
Skridt: Fin skridt, hun træder godt over når man minder hende om det.
Trav: Fin trav, vi arbejder på at få lidt mere sving i hendes trav, og få lidt mere gang i den.. hun er meget fremadsøgende, og hun er viildt lækker at sidde på !
Gallop: Hun har en heeelt fantastisk gallop, den er giga stor, og der er bare sådan et sving i den, hun mangler dog stadig lidt træning.. - det går rigtig godt nu!
Stævner
Ja ! Vi startede d. 12/09-09 for første gang nogensinde for Manous vedkommende. Vi red til 61,67% og vi er meget stolte, hun tog alting så cool den lille prinsesse <3

Vi startede igen d. 31 Oktober 2009.. Hun var meget nervøs og frisk da det var hendes første gang i ridehus nogensinde.. hun tog det OK og det var en hård dommer.. 56%

Vi startede en klasse til 2009 31 Oktober, hun var OK, men stadigvæk noget frisk og bange, kunne ikke rigtigt koncentrerer sig.. 52% men synes nu vi havde fortjent lidt mere :P - Dette var en mini kür.. en LC1 hvor vi selv havde lavet program, desværre var de ikke så gode til det med musikken, så jeg red ikke til mit eget musik.. æv æv.

Vi skal starte på TLR d. 31, en LC1 og en LC1 "Kür" :P
Stamtavle
Ved jeg desværre ikke, og tror ikke hun har nogen :( Men pga. farven og den tykke hals tror vi der er noget belgier i hende.. ? - Der er vidst nok noget knabstrupper i hende o.O
Køn
ja da! Hun er smuuuuk, fantastisk, dejlig og en rigtig prinsesse!
Ej, hun er en super hoppe. :D
Bemærkninger
Manou blev d. 3 december solgt til en ved navn Anna Sofie, heldigvis bliver hun stående samme sted, men det er nu ikke helt det samme alligevel :(

Manou er en dejlig ung ponyhoppe som jeg rider for Tine Thrane, (det er hendes pony!) Christine og jeg har redet hende til (med hjælp fra Tine) og hun har nu været i ridning i ca. 4-5 mdr. og hun er bare kommet SÅ langt! :)

Manou er Verdens (med stort V) største nussehovede, hun eeelsker at blive nusset. Nogle gange på folden kommer hun hen og lægger mulen op på ens skulder, så vil hun nusses! Hun er så kær, en af verdens dejligste ponyer!

Jeg elsker hende så højt og ubeskriveligt, helt op til solen og tilbage igen! Min lille prinsesse ponypiiiige.. <33

..NYT.. Så er Prinsessen og jeg startet til spring! I fredags (d. 28 august) sprang vi for første gang rigtige spring, prinsessen tog det bare så flot! Tror virkeligt hun bliver god til spring en dag! :)

Vi rider enetime ved Tine en gang hver uge, og jeg rider hende ca. hver anden dag (Christine rider hende resten af tiden).

Hun er så dejlig, charmerende og kærlig.. <3 Og jeg holder så meget af hende.. "min" lille prinsesse pony <3

NYT: Så var vi i skoven i dag.. (13. oktober 09) vi sprang et par spring, travede, galloperede hun var SÅ dygtig og tog alting helt cool.. slappede meget af på hende og var helt tryg.. tror det er første gang nogensinde jeg har galloperet udendørs på en hest uden at være nervøs! Viildt! Men selvfølgeligt er det da min lille prinsessepony der er så sød og rar <3
Det var hendes første tur nogensinde, vi har ikke engang skridtet hen ad vejen før! :|

Prinsesse min Prinsesse, <33
Kommentér på:
Anden særlig race Manou *Solgt* :'(
Annonce