{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Traver Top BJ men kaldt Topper. [Himmelhest] 1991

2.613 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Traver Top BJ men kaldt Topper.

Fødselsår:
1991
Højde:
Det vides ikk..men tror ca 155-160cm
Temperament
Uhyggelig rolig..tar al ting med dyb ro..er dog opmærksom på folden.

Topsi ikke rides da han er skæv i ryggen og ned over krydset.

Men han har en skade som han har fået på fold, tidligere ejere ved ikke helt hvordan andet end at det en dag var det der. Det er ikke noget der gør ondt på ham men aret er pænt stort.
Så derfor ingen ride billeder.. ;)
Gangarter
Ja den har han 3 af..ikk de kønneste men de er der. Han er mega hjulbenet og blev kaseret inden for travsporten. Han har kørt hygge løb.

Stævner
Hygge løb
De verese dyrskuer.
Stamtavle
Far: Expresso(s)
Farfar: Express Rodney(us)
farmor: Mancha(s)

Mor: Citta Ørsted
Morfar: Orla
Mormor: Orina Landbogård

Frysemærke er: DK 11074
Køn
Utrolig dejlig vallak
Bemærkninger
Vi fik ham den 10.8.09 efter at ham og resten af flokken på 6 stk heste var løbet hjemmefra under tordenvejeret. Alle hestene var løbet fra Østbirk op på min fars arbejde. En tur på godt 5km over vej og gennem marker..er da sikker på at de har nydt deres frihed men var også glade for at møde et menneske der kunne hjælpe dem hjem igen.

Han arbejder på julianelyst gods hvor alle 6 heste var løbet op. Han fangede den ene som viste sig at være førehoppen og resten gik med.

De fik ringet til poitiet som kom og kiggede hestene og de fandt ejeren som kom og hentede dem.

Far sagde i sjov: kan jeg ikk købe en af dem?. Birgitte svarede: Jamen du kan få den sorte gratis! Jamen mener du det? ja det gør jeg..bare jeg ved han får det godt.

Mor kom med traileren og fk ham med hjem. Jeg åbnede døren og så den sorte hest stå og svede inde i traileren.. Vi fik åbner rampen og jeg trak ham selv ud og gik lidt rundt med ham så han kunne se hvor han var nu..

Vores ponyer Lybra og Ajshia kiggede og vrinskede velkommen til Topsi. :) Alle 3 går sammen på marken uden problemer..men Ajsiha skal hjem til sine ejere og Lybra skal så gå sammen med Topsi og hygge sig.


24.11.11

Idag var dagen hvor vi sagde farvel til Topper. Hårdt men nødvendigt..topper var skadet i benene efter at ha været travhest og havde meget ondt når det var koldt. Men nu løber han rundt i hestehimmelen som den hingst han var født.
Kommentér på:
Traver Top BJ men kaldt Topper.
Annonce