{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Elvis - solgt d.22/10/2010 :-'(<3. [Tidl. hest] 2004

6.979 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Elisabeth Landau
Kvinde | 28 år | Oprettet: 12. feb 2007


Anden særlig race Elvis - solgt d.22/10/2010 :-'(<3.

Fødselsår:
2004
Højde:
Ca 135,5 i stg. (2'er pony)
Temperament
Han er en dejlig livsglad pony, med et godt hoved. Han tager alt stille og roligt. Første ude stævne tændte han godt nok lidt af, og var ustyrlig, men det har kun været den ene gang jeg har set ham "ophidset".
Gangarter
Skridt: Middel.
Trav: Over middel.
Galop: God.
Stævner
Et med Tea men de gav op, da Elvis var meget oppe at køre og kunne slet ikke skridte op af midterlinjen.

HAPPY HORSE D. 28,29 og 30 August 2009 :
Fredag:
O-Løb - 2plads.
LD1 bareback - Upladseret.
Lørdag:
LC1 - Upladseret.
Søndag:
LE spring; 3plads.
LDspring: 4plads.
Højde spring: 3plads.
Galopløb: 2plads.
Behændighed: 12point (Upladseret)

HAPPY HORSE D.3, 4 og 5 Septenber 2010:
Fredag:
O-løb: Upladseret.
Lørdag:
LC1 dressur: 1plads ud af 14 ryttere.
Trav løb: Disket (Han satte i galop)
Galop løb: 4plads.
Søndag:
LC spring: 2 plads.
LB spring: 1 plads.
Højdespring: 1plads (125 cm)
Prøvede 135 (hans egen højde) - rev desværre ned.
Stamtavle
Han har sikkert en et sted? Men nej jeg har den ikke.
Heldigvis er det heller ikke den der gør hesten hverken bedre eller sødere.
Køn
Ja, den kønneste vallak.
Bemærkninger
ÅBYGÅRDS ELVIS SOLGT D.22 OKTOBER 2010....

DA JEG FANDT DIG ELVIS, VAR DET SOM AT FINDE HJEM!

Hurtig fakta:
Navn: Åbygårds Elvis
Alder: 6
Farve: Sort m. hvid stjerne
Trafiksikker: Ja
Trailervant: Ja
Dressur: LC1
Spring: LB

Beskrivelse:
Elvis er en skøn sort islænder blanding, på seks år. Han knytter sig meget til sin rytter, og gør alt for en. Han har den skønneste personlighed som en pony overhovedet kan have. Elvis er en ganske rolig pony, og tager tingene meget pænt. Jeg har ikke rigtig oplevet ham bange for noget. Han er stille og rolig i stalden, står pænt når der strigles osv. På folden er han en bette drengerøv til tider, når jeg går ud og kalder efter ham, kommer han ofte galoperende hen til mig! Det giver glæde i kroppen! Dressur går det meget bedre end det her gjort, dog er han lidt af en drillepind til tider. Spring er hans største talent, han elsker det, og går rigtig godt til spring træning og stævner.
Han har sprunget 125 med rytter, og kan komme rigtig langt indenfor springningen! Dressur kan han også sagtens komme videre med, med lidt mere træning.

Vores historie:
Elvis er en super dejlig pony min moster købte D.11august 2007.
Han var ikke til redet, og var rimelig sky. Han er sort med en lille hvid stjerne.
Da vi havde haft ham noget tid, begyndte mig og en veninde (Monica) at lege lidt med ham, vi havde ham ude på banen, øvede og hyggede os med ham. En dag besluttede vi os for at tage hovedetøj på ham og prøve at sætte os på ham, han var rigtig sød, og var ligeglad med vi sad på ryggen af ham, det gjorde vi nogle gange. Efter som han tog det så pænt, ville vi prøve med sadel på, underligt nok blev han pludselig meget nervøs. Så vi blev bare ved uden sadel, men en dag kom min veninde (Tina) og skulle prøve og komme op på ham med sadel og hovedtøj, min moster (Liselotte) longerede ham først, og Tina gik ind på banen satte sig op i sadlen, Elvis tog lige en runde med bukspring og efter det red de lige et LC1 program igennem! Så kunne man ride ham med både hovedtøj og sadel, nu manglede han jo bare lige at lære bidet at kende.
Jeg tror klart man kan sige at han har mest talent indenfor springningen, andengang han skulle springe, sprang jeg 80cm på ham, jeg husker tydelig at han tog springet som om det var 1.30 han fløj igennem luften! - Det var virkelig vildt at sidde deroppe i sadlen, jeg var jo slet ikke klar over han ville tage det så stort. Mig og Elvis har lært meget af hinanden, og brugt mange timer og år sammen nu, vi har et meget stærkt bånd sammen, jeg kan gøre alt med ham. Vi har også kendt hinanden siden 2006 og til nu (2010) tiderne er gået så hurtigt at det slet ikke, er til at forstå at vi allerede har haft fire år sammen nu. Mit største ønske er jo at du kunne blive min egen pony, men jeg har desværre ikke pengene til egen pony nu. Så jeg nyder den tid vi har tilbage sammen, om det er en måned eller et år vi har sammen endnu det ved jeg ikke. Men jeg ved bare at når du engang bliver solgt, så dem der køber dig, for en ven for livet.

Jeg vil forløbene holde profilen opdateret.

16 August 2009:
Jeg sprang undervisning på ham idag, det gik rigtig godt, vi kom op og sprang 1 meter, så det var jo rigtig godt! Vi skal springe på næste søndag igen, hvor vi skal øve til stævnet om 2 uger, også rider vi så dressur Fredag og Lørdag.

28,29 og 30 August 2009:
Så har det været stævne i Happy Horse, dressuren gik rent ud sagt af helvedes til, han stak af med bidet og løb bare som det passede herren. Det var rigtig træls og selvfølgelig lidt skuffende. Men så kom vi til spring klasserne, og han blev bare lige pludselig en helt anden pony, han var bare en engel inde på banen. Alle stod med åben mund og gloede med store øjne, for de havde jo set ham i dressuren hvor stædig han var, så ser de ham på springbanen og er en engel. Det er tydeligt at Elvis helt klart er til spring.

13 September 2009 - Vi var til spring undervisning idag, i starten var han meget oppe at køre, men da vi begyndte springen slappede han hurtigt af igen. Det var virkelig varmt, så vi sprang ikke så højt, men vi sprang "falsk" vandgrav og oxer, Elvis sprang det som om han aldrig havde lavet andet i hans liv.
Tilsidst tog jeg alt udstyret af så han kunne rulle sig, men det gjorde han så ikke, så jeg satte mig op på ham helt uden udstyr og red rundt, det nød vi vist begge to.

22 November 2009:
Vi havde spring undervisning idag, det gik bare super godt, han stoppede ikke, og løb ikke uden om en eneste gang! Det er længe siden det faktisk er gået så godt, vi er blevet meget bedre begge to. Vi sprang bane på omkring 80cm. Vi red så også med 3'rings bid idag, pga. han er blevet lidt svær at styre igen. Men i weekenden (Fredag,Lørdag & Søndag) skal jeg ud og ride ham igen, så skal der rides seriøst dressur, Fredag og Lørdag og så springer vi om søndagen. Så kan det være jeg måske skifter til alm. 3delt bid igen.

Vinter 2009:
Elvis var bare blevet en tyksak, og med alt den pels der! Puha, han lignede nærmest en bjørn.

6 Februar 2010:
Mig og Monica havde fået lov til at låne en ride hal idag, så vi endelig kunne ride igen efter 6ugers pause pga. frost på banen. Vi startede med at tage ud på Åbygård og tage Elvis og Titter ud, begyndte at strigle dem rigtig godt og grundigt og småpussede deres udstyr, det trængte det til efter at have lagt stille i seks uger. Hestene trængte til en ordenlig hygge dag, og med en masse opmærksomhed.
Så begyndte vi at sadle op ligge tæpper osv på, da ridehallen ligger et stykke væk fra os skulle vi jo så ride derop, men vi trak hestene ud, de var lidt oppe at køre især Elvis, det var første gang han var ude at ride i sne. Så det kiggede han lidt på, vi nåede lige 10 meter op af marken så vendte Elvis om i retning mod gården satte i galop og lavede små bukkespring, og når der kom bunker af sne stoppede han op med et sæt og sprang over det. Post buddet kom kørende forbi det han gjorde det, og han sad derinde med åben mund og stirrede.
Jeg fik ham så til ro igen, og vi startede forfra, vi red op af marken igen og nu gik det så godt, efter vi var kommet 100 meter op af marken så gør han igen, og jeg var så bange for vi ville vælte der lå jo masser af sne, og han jordede bare derud af, med bukspring og stop ved sne dynger og sprang over dem. Da han nåede til gården faldt han til ro igen. Titter og Monica stod bare nede i den anden ende af marken og gloede efter os. Jeg blev så enig med mig selv om jeg hellere måtte sætte Elvis ind i sin dejlige boks, nu hvor han altså ikke ville med.
Men han fik da masser af opmærksomhed og en lille tur. Så tog jeg så Felina med derned i stedet for, turen blev på 2.5 time ialt, fordi vi selvfølgelig skulle ride forkert..

22 frebruar 2010:
Elvis er nu for anden gang sprunget over hegnet, første gang han gjorde det, løb jeg ud til folden og kaldte på ham, hvor han kom galoperende hen til mig, også lukkede jeg ham ud igen. Og idag gjorde han det så igen - Men han løb så ind i stalden og begyndte at spise alt wrappet. Puha, kan i hvert fald sige han blev mæt!

27 marts 2010:
Idag var jeg ude at ride dressur på Elvis, nok den mest seriøse dressur time vi har redet i det her nye år. Og det gik bare rigtig rigtig godt, han drillede over hovedet ikke, han prøvede mig lige af, men jeg var hurtig nok. Så stoppede han med det, jeg var mere afslappet idag da jeg red ham end jeg plejer at være, og det tror jeg faktisk godt Elvis kunne mærke. Da han blev varm gik han bare super flot stabilt til bidet, han lavede også nogle gode galopanspring idag, bortset fra galoppen gik en anelse for langsomt, det må vi til at få rettet om på. Han traver næsten hurtigere end han galoppere.. Glæder mig allerede til at se hvordan det kommer til at gå imorgen!

28 marts 2010:
Elvis var super sød igen idag, prøvede mig dog af - Men stoppede hurtigt med det igen. Han gik stille og roligt, vi red alene på banen idag, det er godt nok længe siden vi har gjort det sidst. Monica tog billeder af os idag - Billederne er i fotoalbumet Elisabeth&Elvis.
Da han kom ind fik hanfoder og gav sig til at slappe af inde i boksen, så gik jeg ind til ham, og satte mig op på ham, han var iskold overfor det.

15 August 2010:
Første spring time på Elvis efter en ekstremt lang pause, jeg havde ikke redet i 2-3 måneder, så han har kun redet dressur med nogle andre piger, og lidt spring med Janet. Der er jo snart stævne, havde godt nok valgt ikke at starte, men da der så ingen var til at starte lidt spring på Elvis, så kunne jeg da godt gøre det, så idag Søndag sprang jeg så på ham, for første gang i lang tid. Det gik super godt, vi sprang bane på 60-70cm, og næste Søndag skal vi springe LB bane som vi skal starte til stævnet, hvis alt går som det skal. Det var dog lidt hårdt at springe efter en lang pause, og havde jo slet ikke nåede slet ikke at ride dressur inden + jeg havde lige "halv" forstuet min storetå. Men bortset fra det gik det rigtig godt.d

D.28 august 2010:
Sidste spring time inden vi skal til stævne i weekenden,
vi skal starte o-løb, galop løb, trav løb, LC1 Dressur, pony games, LC og LB og selvfølgelig højdespring!
Træningen gik rigtig godt idag, vi spring bane på omkring 80-90 cm. Tilsidsti timen sprang vi lige en oxer på 110 cm - uden problemer. Han var rigtig dygtig. Det er ved at være længe siden vi sidst har haft et stop foran et spring, vi havde lige en smutter, hvor han lige red uden om et spring idag, men ellers var der intet.
Glæder mig til stævnet, det er vores andet stævne sammen - det skal nok gå godt. Bare vi får nogle gode runder, så er jeg tilfreds. Regner ikke med at få så placeringer, når vi ikke lige er så "optrænet til stævnet".

3,4 og5 September 2010:
Så har vi været til sommer stævne i Happy Horse ride klub, det gik bare kanon godt. Er bare så stolt af Elvis! Vi sprang 125cm i højdespring og prøvede 135 (Hans egen højde)
vi rev desværre ned, og så stoppede vi. Men vi vandt da klassen, alle andre var stoppet ved 115cm, og så vandt vi LC1 Dressur ud af fjorten ryttere. Blev overrasket over det gik så godt til stævnet. Du er bare en perfekt skabning Elvis!

8 Oktober 2010:
Skulle have redet seriøst dressur på Elvis, men det var ikke lige fordi, at det blev så seriøst alligevel. Det gik lidt over i hygge ridning, havde godt nok fået Frida med ud for at tage billeder af os, men vi besluttede os for at først tage billeder om lørdagen, så det blev bare ren hygge ridning.

9 Oktober 2010:
Red seriøst dressur på banen idag, sammen med Monica og Titter, havde Frida med ud for at tage nogle billeder. Så glæder mig meget til at se dem! Det gik rigtig godt, han havde et dejligt tempo idag, ikke så sløv't som det plejer at være, så det var super skønt. Efter vi havde redet seriøst dressur, så skulle vi have lidt sjovt til sidst, så mig, Elvis, Monica og Titter red ud på stubmarken og tog en jordetur, det var herligt! Mig og Elvis sank godt nok bagud, men nu var det jo også fresseren Titter vi jorderede med, så det kom ikke bag på mig. Glæder mig til at bruge en del af efterårs ferien sammen med den dejlige dreng.

12 Oktober 2010:
Har lige fået en SMS om at der kommer en pige ved navn Rebecca og kigger på Elvis lørdag eftermiddag - så der skal jeg ud og vise ham frem for hende. Hun har haft skrevet til mig på HG og hun bor heldigvis i samme by som mig, og Elvis kommer kun til at stå meget få KM fra hvor jeg bor - så hvis de køber ham, er der jo heldigvis ikke så langt til at komme ud og se ham. Men nu må vi se hvad der sker... Er godt nok lidt nervøs, jeg vil helst ikke af med ham :'(

16 Oktober 2010:
Idag kom den mulige køber, for at se på Elvis. Jeg var godt nok nervøs da jeg skulle vise ham frem... Men det gik da, hun prøvede ham og de så rigtig fine ud sammen. Så sprang jeg lige lidt på ham, så de kunne se det. Vi nåede da lige op og sprang 1meter, hun prøvede også selv, men ikke så højt. Hun sagde han var fantastisk. Så nu må vi se hvad der sker...

17 Oktober 2010:
Har været ude i stalden hele dagen, lukket heste ind og ud, givet halm, fejet staldgangene, og muget Elvis boks ud. Så var mig og Monica ude at ride, hun red på Titter, og mig på Elvis -selvfølgelig. Han gik super godt idag! Han gik stabilt til bidet hele timen, han var gude skøn at ride idag...

19 Oktober 2010:
Så havde vi undervisning for første gang i det her år vil jeg tro.. Det gik faktisk rigtig godt. Om aftnen ville jeg ud og sige godnat til ham, han lå ned i boksen, jeg gik ind og lå sammen med ham... Han var rigtig sød, han nussede mig i håret og slikkede mig i hovedet, jeg elsker ham! Tog en masse billeder de kommer nok snart ind. Hvis Elvis går igennem bøje prøven (det ville forbavse mig hvis han ikke gør det) så er han solgt til Rebecca som bor i Herning ligesom mig, og han kommer til at stå på Herning rideskole... Hun er rigtig sød, og jeg ved at han vil få det super godt. Som hun siger, jeg kan altid komme ud til ham osv, og jeg skal ikke tænke på at han ikke er min mere, og hvis han skal noget på ferier, skole ting osv, kan jeg komme og passe ham, jeg må tage med hende til stævner osv. Det er jeg rigtig glad for. Forhåbelig går han jo igennem.

23 Oktober 2010:
SOLGT..
Elvis gik igennen bøjeprøven igår, så nu er han solgt til Rebecca... Han blev leveret til herning ride skole igår aftes omkring kl 18.00.. Det var meningen jeg skulle have redet ham igår og idag, det nåede jeg så ikke fordi de gerne ville have ham med, med det samme. Så sidst jeg så ham og red ham på Åbygård var d.19 Oktober 2010. Skal ud og besøge ham idag, meningen var at jeg skulle ride ham derude idag, men det når jeg nok ikke, så skal bare hygge lidt med ham. Savner ham da lidt, men han står jo heldigvis kun 10minutter fra hvor jeg bor, så kan komme hver dag hvis det er det jeg vil, og den nye ejer er bare så sød! Han skal nok få det rigtig godt.... Jeg elsker ham, og vil aldrig glemme dig pony. 3 år, 2 måneder og 12 dage havde vi sammen, uforglemmelige år! Du er mit guld Elvis, glæder mig til at følge dig nu, vi "mister" jo ikke hinanden, Rebecca siger jo at jeg kan komme hver dag, hjælpe hende, tage med til stævner, passe ham når hun skal noget osv. Det er så dejligt at få sådan noget afvide..

25 Januar 2011.
Idag var jeg ude og besøge min kære skat. Det var så dejligt at se ham igen! Tror også han var rigtig glad for at se mig? Jeg fik i hvert fald nok mysser af ham, hele tiden og igen. Og han slikkede mig i hovedet, og min jakke var over slikket.. Hi hi, hvor er han dog bare den skønneste pony i verden. Der findes virkelig ingen andre end dig Elvis!! - INGEN.... Så gik jeg og trak rundt med ham imens Rebecca (nye ejer) satte spring bane op, det var da lidt underligt at jeg ikke bare kunne sætte mig op på ham, og ride rundt, og tage et par spring... Det savner jeg godt nok rigtig rigtig meget, men det gik rigtig fint med Elvis og Rebecca til spring undervisningen, de er så søde sammen. Han kunne virkelig ikke have fået en bedre ejer end hende, han bliver bare forkælet i hoved og røv. Han fortjener også kun det bedste. Men syntes det var lidt underligt at se ham springe, også uden mig - men nu har jeg også redet ponyen siden han kom i 2007, hvor han slet ikke var tilredet og mega sky. Så det er lidt underligt at se ham gå videre til en anden rytter ..som ikke er mig. Men jeg ved han har det super godt hos Rebecca, sød pige! Jeg glæder mig til at se mere til jer to - skønne par. Jeg elsker dig Elvis!

»JEG ELSKER DIG MIN PRINS, DU VAR/ER MIT DYRBARSTE GULD!


Du lærte mig rigtig meget, og jeg lærte dig rigtig meget. Dig har jeg de bedste tider med, dig er jeg kommet længst på af alle de heste jeg har redet førhen. Lige meget hvad, så vil jeg aldrig glemme dig. Du var og vil altid være den bedste pony for mig.
Jeg savner dig......


HVOR END DU GÅR HEN, OG HVOR HEN DU ER. SÅ VIL JEG ALTID FØLG' MED DIG. DU DET BEDSTE JEG VED, OG LIGEMEGET HVAD, SÅ VIL JEG ALTID FØLG' MED DIG <3
Kommentér på:
Anden særlig race Elvis - solgt d.22/10/2010 :-'(<3.
Annonce