{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Domingo [Tidl. part] 2002

2.510 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Mette J
Kvinde | 37 år | Oprettet: 23. sep 2007


Anden særlig race Domingo

Fødselsår:
2002
Højde:
Målt til ca 161.. Lille hest, men virker større.
Temperament
Sød og rar men kan tændes;)
Gangarter
Skridt, trav og galop;)
Stævner
Stamtavle
Mor: En 1'er pony
Far: En blanding af oldenborger og DV
Køn
Vallak
Bemærkninger
Domingo er en 7 års blandingsvallak som jeg har part på sammen med en anden. Han er nem at have med at gøre da der skal meget til for at gøre ham bange;) Han er nem i skoven, dog helst med andre da han ellers nemt kan blive en bangebuks;) Men han stikker ikke af eller noget. I dressuren kan han gå LA pt. Springning er der ikke gjort så meget i, men det kan han også finde ud af;)

Han har desværre en mild form for staldkramper/shivering men ses dog ikke under ridning;)

21/8-09:
Så er der fundet boks til Domingo fra første september i Rom rideklub. Så det blir dejligt med ridehal og ridning næsten hver dag;)

31/8-09: Så kom Domingo ud på rideskolen i går. Han gik lige i trailer og var bare så nem;) Og faldt til ret hurtigt så det er dejligt. Så nu ska jeg i gang med undervisning og stævner til efteråret;)

4. oktober 2009:

I går var vi til horsemanship kursus ved Maria Skipper i Resen. Det gik super godt og Domingo var nem at have med og gjorde også de ting jeg forlangte af ham. Så det var dejligt med lidt andet end "bare" ridning:)

28/10-09: Lige lidt opdateringer;) Vi har nu redet ham intens og han er blevet klippet og kommet i bedre form og går da også en del bedre under ridning, MEN jeg har stadig problemer med nogle ting i ridningen såsom at få hele hans krop med, også i volter og så også anspring til galop samt at holde balancen i galoppen og at han stadigvæk løber i galopen hvor han stadig er svær at samle pga. den manglende balance. Men jeg får en af staldpigerne til at ride ham her torsdag og så håber jeg hun kan hjælpe med nogle fif, og ellers begynder jeg på undervisning hver mandag her fra næste mdr. Så håber jeg det kan hjælpe en del og måske kommer jeg så langt med ham at jeg kan nå at ride julestævne på ham;) Men det vil tiden vise;)

10/11-09:

Så er der endelig sket fremskridt! Nu kan jeg anspringe ham i første forsøg og balancen er blevet meget bedre. Han er blevet så lækker at ride hver gang! Nu er jeg også kommet i gang med undervisning så det er bare dejligt:)

26.11.09:
Så er der sket lidt. Anette har sagt parten op, så derfor vælger Jane(ejeren) at ta Do hjem noget før. Bliver den 1. marts i stedet. Men jeg må ha ham indtil. Han blir i Rom indtil nytår hvor han så blir rykket videre til et nyt sted i Lomborg hvor han blir indtil han ska hjem til ejer.

7/1-10:
Domingo er kommet til Lomborg og tager tingene ret cool;)

31/1-10:
Do er pt. meget stiv pga han ikke er på fold pga det vejr vi har. Så jeg får ikke redet så meget seriøst så det bliver nok bare mest hygge med ham resten af tiden. Han blir hentet den 28. februar hvor han skal hjem til ejer.

26/2-10:
Så blev Domingo hentet af ejeren. Fik sagt farvel til en dejlig hest:)
Kommentér på:
Anden særlig race Domingo
Annonce