{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Mon Cheri (død) Himmelhest [Himmelhest] 2003

3.331 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Camilla og Obelix
Kvinde | 34 år | Oprettet: 10. dec 2004


Dansk Varmblod Mon Cheri (død) Himmelhest

Fødselsår:
2003
Højde:
Hun er 160 :) så lige den rette højde til mig.
Temperament
Meget skiftende. man er jo ikke en dame for ingenting ;) Men generelt tager hun alting utrolig fint, men kan dog blive utrolig hidsig :) Hun har lige den rette "gnist". Hun er meget fremadgående under rytter, og gør alt for at behage en, men hvis man presser hende for hårdt skal hun nok sige fra :)
Gangarter
Skridt: Over middel, træder i hvert fald 2 spor over :)

Trav: Middel. Men med lidt mere styrke så bliver den helt sikkert over middel :)

Galop: Over middel. Men lige nu kan hun ikke "sætte sig", men mon ikke det kommer med tiden ;)
Stævner
Med tidligere ejer har hun startet op til LB dressur og noget LD spring, men hun blev jo også solgt som 5 års :) Så har hun også gået en enkel begynder military :)

Med mig har vi redet LC2 og LC3, og så har vi redet en enkel jagt. Det bliver forhåbentlig til flere når vi er klar :)

9/5-10
Ørsted rideklub med Jonas som rytter :)

LD - 1. plads
Første stævne i lang tid, og så gå hun hen og vinder :) Hun var simpelthen så eksemplarisk :)

LC - Disket.
Hun var meget træt, og hun var også lige påbegyndt springningen igen, så vi gabte måske også over lidt for meget, men Cheri gjorde det så godt hun kunne.

Simpelthen et super stævne :) Hun var SÅ eksemplarisk at have med. Hun stod pænt i traileren både under kørsel, og i mellem nogle klasser. Hun kiggede ikke på noget som helst, og man kunne bare mærke på hende at hun synes at det var hyggeligt :)



27/6-10
Langå rideklub

70 cm - 4 fejl
Cheri var så god i den her klasse. Kiggede ikke rigtig og eneste grund til de 4 fejl var at rytter bare lige glemte hvordan man red :) Hun sprang bare fantastisk

ULE - 0 fejl
Rigtig god tur :) Vi fandt en rytme som passede os og så kørte det bare. Helt vild god tur :)



21/8-10
Rideklubben Svej

LD1 - 62.7% - højeste procent i klassen :)
Vi startede småt ud, da vi ikke helt ved hvordan man befinder sig på en dressurbane :) Cheri var super super fin, og endnu en gang en pragteksemplar at have med ude :)

LD2 - 61.1% - 2. plads
Denne runde var ikke nær så god som den første, men det skyldtes helt sikkert pilotfejl :) Hun opførte sig så pænt, så jeg er fuldt ud tilfreds :)

Endnu et fantastisk stævne. Hun er bare så nem at have med ude, og kigger ikke rigtig på noget som helst :) Vi har fået nogle super gode kritiker som fortæller hvad vi skal arbejde videre med, så det er dejligt. Men en rigtig god dag med en masse dejlige mennesker omkring en :)

29/8-10
Jagt på Isgård Gods - gennemført :)

Cheri var som sædvanlig en fornøjelse at have med :) Var meget positivt overrasket over at hun var fuld styrbar selv i et felt :) Vi kæmper ellers lidt når vi rider i skoven der hjemme. Hun synes bare det var sjoveste, men den lille hest var meget træt da vi var færdig, og hun følte næsten hun skulle dø da hun skulle ride den lange opløbsstrækning :) Hun gjorde det fantastisk! Og vejret var heldigvis skønt :)


18/9-10
Ørsted Rideklub

LD2 - 56.69%- sidst i klassen
Cheri trykkede sig helt vildt. Hun gik under lod når hun kom i modvind, og var ganske enkel umulig at ride frem. Det var ganske enkelt et MEGET elendigt program.

LC1 - 60.87% - 1. plads
Her gik det lidt bedre, men var stadig rigtig svær på grund af vinden. Det blev til meget upræcis ridning, men dommeren må have kunne lide hende, så længe vi har fået udemærket karakterer. Vi fortjente slet ikke at ride til 60%, da det var et meget meget upræcist og usammenhængende program.


Et forfærdeligt stævne! Det stormede helt vildt meget.
Men hvis vi ser bort fra vores ture inde på banen, var Cheri jo som sædvanlig nem at have med :) Så det var bare rigtig dejligt, og vi havde en god dag med Ally, Ditte, Emilie og ikke mindst min kæreste Bjarke :)


25/9-10
Rideklubben svej

LD2 - 65.56% - 1. plads
En meget afslappet og lydhør hest :) Dog en lidt træls udvendig skulder, men pyt med det når det er rytterfejl :)

LC1 - 58.33% - 1. uplaceret
Stadig lidt problemer med udvendige, så jeg valgte ikke at overbøje hende på de buede spor, og stillede hende til udvendige når jeg kunne mærke problemer, og det trak lidt ned med point :) Men galopanspringene var rigtig gode synes jeg, og det var målet, så jeg var super tilfreds med runden :)

Overordnet var det et rigtig godt stævne. Jeg mærker fremskridt konstant, og vi bliver mere og mere sikre på os selv :) Vi har stadig langt igen, men vi er så absolut kommet godt fra start :)
Stamtavle
ja det har hun :) men jeg har ikke lige passet ved siden af, så skriver den lige senere :)
Køn
Hoppe, med stort H. :)
Bemærkninger
Hun er utrolig bestemt dame med sine egne meninger om tingene, men derfor er hun stadig dejlig :) Vi har mange diskusioner, men vi bliver som reelt enige til sidst.
Hun er en meget kærlig hest, som elsker at få opmærksomhed.

Jeg har nu haft hende i lidt over et år, og hvor har det år været spændende :) Vi har devsærre været ramt af uheld, men det håber vi snart vender. Vi har bare udnyttet tiden til at lære hinanden at kende fra jorden. Det er derfor der ingen ridebilleder er, men de skulle forhåbentlig snart komme. :)

Håber at i vil tage godt imod hende :)

25/2-10
Cheri går bare så godt i tiden, så nu er vores genoptræning for alvor begyndt. Det er en helt ubeskrivelig følelse man får når man langt om længe er i gang igen, og både Cheri og jeg nyder det. Hun er simpelthen en fantaktisk hest, som gør mig stolt :) Hun er en fornøjelse for tiden. Bare det at hun har fået en sadel der passer hende gør en kæmpe forskel :) Hun er en hel anden hest.

5/4-10
Cheri har udviklet sig rigtig meget både muskel - og kondimæssigt. Nu er det mig det kniber med :) Hun er til tider lidt "doven", hvilket er en helt anden fornemmelse. Så nu overvejer jeg at skifte foder igen :) Hun har ellers altid fået det til nøjsomme heste, da hun bliver fed MEGET hurtigt, så nu må vi se.

5/5-10
Cheri og Jonas sprang i dag, og hvor gik det bare godt :) Det er første gang i lang tid hvor hun har fået lov at hoppe til, men hun sprang en bane på 110 uden fejl :) Så vi begynder da at bevæge os i den rigtige retning :)
Det gjorde det heller ikke mindre godt at der var en veninde til en potentiel køber der var for at se hende. Hun synes rigtig godt om hende, så må vi se om veninden synes det samme.

9/5-10
I dag var vi til stævne, og hun var simpelthen den nemmeste at have med at gøre. Har aldrig oplevet noget lignende :) Der var intet at sætte en finger på :)

9/8-10
Cheri er rigtig god lige i tiden :) Hun har desværre også holdt en mindre sommerferie mens vi andre har slappet af, så nu er hun blevet ekstra rund :) Jeg tror aldrig nogensinde jeg får strammet maven op på den hest. Hun er efterhånden kronisk fed :) Men ellers er hun som sagt rigtig godt gående i tiden. Tror lidt det skyldes at hun står ude hele døgnet, så der er lidt til efterretning. Hun plejer ikke at være så venlig om vinteren, og nu er intet bedre end opmærksomhed. Det er en sjov drejning hun tager, så jeg kan nok bare konkludere at hun ikke er en bokshest :)

21/5-10
Den hest overrasker mig endnu en gang :) Er meget glad for at jeg ikke solgte hende! Hun er uden tvivl den hest som har fungeret bedst under mig. Vi har haft rigtig mange gode ture, men vi har godt nok også haft nogle dårlige :) Sådan er det vel med de hopper, de er aldrig ens hver dag, og de er umulige at forudse. Så kan man så diskuterer om det er godt eller skidt, men den hest er min bedste ven, og jeg håber at vi har mange år sammen endnu :)

25/9-10
Var til stævne i dag, og det gik egentlig ret godt :) Super tilfreds! Vi er begge i rivende udvikling, så det er dejligt. Det var en meget frisk hest jeg havde med, men hun gjorde det rigtig fint, og var meget afslappet, så hun brugte energien fornuftigt, så absolut intet der :)

20/11-10
Det går bare rigtig godt med Cheri og hendes nye passer Malene :) Jeg har en rigtig god fornemmelse med de to, og jeg er sikker på at de nok skal få en masse sjove og lærerige timer sammen. Malene takler hende bare så godt, så jeg er sikker på at inden længe kan man finde dem på stævnepladserne ;)

15/2-11
I dag kom Cheri på de evige græsmarker :(

Vi har været på noget af en rejse hende og jeg her det sidste stykke tid. Fra at se på hende som en dum og træls hest, som bare skulle væk, for hun var da aldrig en man kom længere med, til at man så hende som en dybt frustreret hest, som bare havde smerter tog kun 1 måned.
Hun havde længe vist en underlig adfærd både under rytter, og bare en det hele taget al om gang. Hun blev farlig, bed og sparkede, og kunne sagtens angribe mennesker. Vi prøvede en masse behandlinger med både massage, kiropraktik, kraniosakral og div. andre dyrlægeundersøgelser, men lige lidt hjalp det. Ingen kunne kom til hende, og hun blev ligeså stille opgivet af behandlerne. Cheri viste stadig en meget farlig og usikker adfærd, og jeg fik at vide at jeg ikke måtte håndtere hende uden hjelm og sikkerhedsvest, men jeg kunne simpelthen ikke holde det ud. jeg måtte bare finde ud af hvad der skete med min lille hest :( Så jeg gjorde noget jeg aldrig har prøvet før, jeg kontaktede en hestevisker ved navn Winnie. Jeg sendte hende nogle billeder af Cheri og efter nogle uger ringede hun mig op. Hvad jeg fik af vide og oplevede fra den dag glemmer jeg aldrig.
Cheri ændrede sig fuldstændig, og jeg mærkede roen sænke sig over hende med det samme. Hun fortalte mig blandt andet at jeg skulle få tjekket forbenene, og ganske rigtig, hun var halt på begge forben. Vi valgte derefter i samarbejde med dyrlægen at lade hende aflive, og den beslutning vil jeg aldrig fortryde. Jeg vil altid huske hende som en hel fantastisk hest, min bedste ven, en hest man slet ikke kan beskrive med ord. Hun har vist mig vejen frem, og jeg ved nu hvad jeg vil.
det hele har været en fantastisk rejse, både i med - og modgang.

Der er meget mere i den her historie, og jeg takker Winnie for alt hvad hun har gjort for mig, og ikke mindst for Cheri. Jeg takker af hele mit hjerte at hun lærte mig at forstå Cheri, og se på hende som den hel unikke hest hun var.

Kommentér på:
Dansk Varmblod Mon Cheri (død) Himmelhest
Annonce